Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za propozycje pomocy i dowiezienia Aramiska, ale trudno to będzie zgrać w czasie, więc chyba jadąc do Wrocławia zahaczymy o Łowicz. Będziemy chcieli jechać wcześnie rano, żeby na noc wrócić do domu, więc Aramis musiałby do nas przyjechać dzień wcześniej. A z doświadczenia wiem że jak zwierzak prześpi u mnie choć jedną noc, to zostaje na zawsze, bo nie umiem go już oddać...(nie kombinuj Olena :mad:, mam min dwa psie staruszki, stare jak Świat, kota z nowotworem i sukę z ADHD :cool3:).

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
(nie kombinuj Olena :mad:, mam min dwa psie staruszki, stare jak Świat, kota z nowotworem i sukę z ADHD :cool3:).

Ale ja nic nie mowie, nawet nie pomyślałam :cool3:

Posted

Wiesz to chyba bez znaczenia bo da sie je modyfikowac, co prawda spedzilam troche czasu grzebiąc przy mojej nowej (znaczy dla psa mojego), ale sie dalo zrobic z wilczura na terierka;)

Posted

Dobrze, więc tak. Chcemy jechac 2 sierpnia w sobotę, wcześnie rano. Ok 8 zgarnelibysmy Aramisa z Łowicza, przed południem bylibyśmy we Wrocławiu. Czy tak będzie dobrze? Muszę to potwierdzić jak najszybciej, bo z kolei z Wrocławia do Warszawy przywieziemy Kotki i muszę zgrać to wszystko. Proszę więc wszystkich zainteresowanych o potwierdzenie.
Sylwiaso- czy moglibyśmy Aramisa odebrać od Ciebie?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Dobrze, więc tak. Chcemy jechac 2 sierpnia w sobotę, wcześnie rano. Ok 8 zgarnelibysmy Aramisa z Łowicza, przed południem bylibyśmy we Wrocławiu. Czy tak będzie dobrze? Muszę to potwierdzić jak najszybciej, bo z kolei z Wrocławia do Warszawy przywieziemy Kotki i muszę zgrać to wszystko. Proszę więc wszystkich zainteresowanych o potwierdzenie.
Sylwiaso- czy moglibyśmy Aramisa odebrać od Ciebie?

Tak Kochana cioteczko nie ma problemu!!

Posted (edited)

DEKLARACJE NA NOWY HOTEL:

- Sleepingbyday - 10zł - podtrzymuje deklaracje
- Sylwiaso - 20zł - podtrzymuje deklaracje
- Olena84 - 10zł - podtrzymuje deklaracje
- Lida - 50zł - podtrzymuje deklaracje
- Kami_23 - 20zł - podtrzymuje deklaracje
- cancer47 - 10zł - podtrzymuje deklaracje
- winter7 - 30zł - nie mam odpowiedzi - nie było jej na dogo od 4.07.13r.
- Agnieszka Jakubowska (fb) - 20-25zł - podtrzymuje deklaracje
- Matek - 50zł - podtrzymuje deklaracje
- Roland_de - 40zł - podtrzymuje deklaracje
- obieżyswiat - 50zł - nowa deklaracja

Na razie jest 280zł

KTO BĘDZIE ZBIERAŁ NA ARAMISA? BO JUZ BYM PODAWAŁA NOWE KONTO!

Edited by Olena84