Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LILUtosi napisał(a):
W ten week będę wiedzieć czy dopiero od sierpnia czy mógłby już od poniedziałku.

to super :)
Jak Ty dużo adopcji masz.......może i do Aramiska uśmiechnie się szczęście w końcu?

Posted

LILUtosi napisał(a):
W ten week będę wiedzieć czy dopiero od sierpnia czy mógłby już od poniedziałku.

O masz... no od poniedziałku to bym pojechała do Was na dłużej, bo wziałam urlop i nie miałam co ze sobą zrobic i zdecydowałąm sie na Kraków... teraz już raczej nie cofne... a może ...

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
to super :)
Jak Ty dużo adopcji masz.......może i do Aramiska uśmiechnie się szczęście w końcu?

Ładne zdjęcia to podstawa w adopcjach. A Aramisek mały jest i powinien mieć wzięcie. Ale zobaczymy najpierw charakter.

Posted

Olena84 napisał(a):
O masz... no od poniedziałku to bym pojechała do Was na dłużej, bo wziałam urlop i nie miałam co ze sobą zrobic i zdecydowałąm sie na Kraków... teraz już raczej nie cofne... a może ...

Kombinuj, kombinuj Pani....

Posted

Na razie mam odpowiedz od Matek - 50zł, Agnieszki - 20-25zł, siebie - 10zł, Ciebie - 10zł, dojdzie obieży - zgłosiła sie;) - 50zł i Lida - 30zł, miała podwyższyć do 50zł;), reszty na razie nie znam. też nie wiem kto będzie jechać, można na transport najwyżej odłożyć :oops:.
Lilu - nie mam na razie co kombinowac, bo to zależy od Ciebie czy miejsce będzie czy nie ;)

Posted

- Sleepingbyday - 10zł - podtrzymuje deklaracje
- Sylwiaso - 20zł - podtrzymuje deklaracje
- Olena84 - 10zł - podtrzymuje deklaracje
- Lida - 50zł - podtrzymuje deklaracje
- Kami_23 - 20zł - podtrzymuje deklaracje
- cancer47 - 10zł -
- winter7 - 30zł -
- Agnieszka Jakubowska (fb) - 20-25zł - podtrzymuje deklaracje
- Matek - 50zł - podtrzymuje deklaracje
- Roland_de - 40zł -
- obieżyswiat - 50zł - tak?

Na razie jest 230zł

Posted

Raczej bym wydelegowałą mimo wszystko Obieżyświat;), u niej lepiej z transportem, noi spojrzy przytomnym okiem na warunki - a mnei to można urobić zawsze ;)

Posted

cancer43 napisał(a):
Oczywiście,podtrzymuję swoją deklaracje.Tylko dlaczego nie ma moich wpłat - na konto p.Gabrysia zapłaciłam do lipca.Moge przesłać skany wpłat

Zaraz sie zapłacze:(, ciocia a kiedy był wysyłąne? Jakoś raz hurtem? Nie mam nic o tym. Myslicie ze zadzwonic do niego i poprosic o jeszcze raz sprawdzenie konta, bo wplaty sie nie zgadzaja?

Posted

Olena84 napisał(a):
Zaraz sie zapłacze:(, ciocia a kiedy był wysyłąne? Jakoś raz hurtem? Nie mam nic o tym. Myslicie ze zadzwonic do niego i poprosic o jeszcze raz sprawdzenie konta, bo wplaty sie nie zgadzaja?

Myślę, że nawet na pewno zadzwonić....
Ciotka to jak już na 100% będziesz pewna, że ja mam jechać, to daj znać. Tyko że jeżeli my mamy jechać, to dopiero pierwszy weekend sierpnia. Wcześniej nie da rady nijak.

Posted

Olena84 napisał(a):

8 kwietnia 20 zł - za IV,V,no i ostatnio,z poślizgiem - 10 lipca - 20 zł -za VI,VII

Posted

cancer43 napisał(a):
8 kwietnia 20 zł - za IV,V,no i ostatnio,z poślizgiem - 10 lipca - 20 zł -za VI,VII

A juz wiemy ze Aramis jedzie napewno? Jesli tak od razu poinformuje o tym Gabrysia

Posted

Olena84 napisał(a):
No chyba nie;), ale zeby nie bylo na mnie potem :eviltong:

No musi być czyjas wina :) Ale jak chcesz to moze być moja. Trzeba będzie logistykę zgrać jakoś. Chociaz Lowicz trochę w bok od trasy na Wrocław.

Posted

Trzeba będzie logistykę zgrać jakoś. Chociaz Lowicz trochę w bok od trasy na Wrocław.[/QUOTE]

Może pogadałabym z mezem i przywiozłby Aramisa z Łowicza do Ciebie Obieżyświat, a Ty prosto do Lilutosi? Nie musialabys jechać do p. Gabrysia. Moj maz wiozl juz psiaka z Warszawy na Dolny Śląsk - sam - i dał radę. Mnie niestety nie będzie w pierwszym tygodniu sierpnia. W drugim tygodniu mogę się jakoś właczyć w pomoc. Za tydzień tez mogę jechac do Łowicza. Nie ma mnie tylko 3-4 sierpnia.

Posted

Jest jeszcze dużo czasu żeby ewentualnie zgrać transport. Jest jeszcze jedna możliwość dowiezienia do moich rodziców koło Wielunia, dokładnie żdżary koło Wieruszowa. Jakby nie było to około 150km mniej w jedną stronę. No chyba że chcecie zwizytować osobiście moje przybytki, co prawda bogato nie jest ale po psiemu.