Olena84 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Sylwiaso, jak Aramisek? Wiesz cos może? Quote
matek Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Witam. A propos moich wpłat. 2 kwietnia wpłaciłem 50 PLN na karmę za miesiąc kwiecień (tymczasem w rozliczeniu brak tej wpłaty), zaś 30 kwietnia kolejne 50 PLN (nie 10 PLN jak podano) na karmę za miesiąc maj. To tak w celu ułatwienia rozliczeń. :) Pozdrawiam Quote
Olena84 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 matek napisał(a):Witam. A propos moich wpłat. 2 kwietnia wpłaciłem 50 PLN na karmę za miesiąc kwiecień (tymczasem w rozliczeniu brak tej wpłaty), zaś 30 kwietnia kolejne 50 PLN (nie 10 PLN jak podano) na karmę za miesiąc maj. To tak w celu ułatwienia rozliczeń. :) Pozdrawiam Teraz to już mi brak słów:angryy:, dobrze, że piszesz! Dzwonie dzis do pana Gabrysia, tak byc nie moze. Quote
matek Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Fakt, nie może tak być... Podziwiam Cię, że pomimo takich trudności (których przecież łatwo byłoby uniknąć) tak się temu poświęcasz. Gdyby było trzeba mogę w każdej chwili podesłać Ci na maila potwierdzenia tych wpłat. Quote
Olena84 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Nie no nie ma co, ja chyba po prostu wkleje maile od pana Gabrysia, żeby też nie było:(, już rozmawiałam i z koosiek i obieżyświat, na razie tak próbnie, że chyba Aramiskowi trzeba szukać nowego lokum... Quote
Olena84 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [quote name='matek']Fakt, nie może tak być... Podziwiam Cię, że pomimo takich trudności (których przecież łatwo byłoby uniknąć) tak się temu poświęcasz. Gdyby było trzeba mogę w każdej chwili podesłać Ci na maila potwierdzenia tych wpłat. :oops:.......... to obieżyświat75 należą sie tutaj słowa uznania, ona tego Aramiska ciągle hoopka! a i tak dziękuje wszyskim którzy płacą, że jeszcze płacą :oops: Quote
obiezyswiat75 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 No teraz to brak mi słów. Uważam, ze Aramisa trzeba przenieść bo brak rozliczeń rzetelnych jest dla mnie nie do zaakceptowania. Quote
Olena84 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Sylwia mam nadzieje, że wybaczasz nam takie rozmowy na wątku, wiem, że pan Gabryś jest Twoim sasiadem i napewno fajnym człowiekiem, ale sama widzisz co sie dzieje:( Quote
obiezyswiat75 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Myśle, że Sylwia będzie podobnego zdania. Mozna być super fajnym i dobrym człowiekiem, ale tam gdzie w grę wchodzą prywatne pieniadze dobrych ludzi, to trzeba się co do złotówki rozliczać i juz. Ja się właśnie wycofalam z pomocy finansowej osobie, która dla zwierząt robi bardzo duzo, tylko nie rozlicza sie rzetelnie. A ja chce na bieżąco wiedzieć, na co moje pieniadze idą i tyle. Quote
sleepingbyday Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 to prawda. rozliczanie i dobroć dla psów to dwie niezależne rzeczy i musimy byc rzetelnmi. neistety to pisze ja, która nie moze znaleźć czasu, zeby rozliczyć swojego podopiecznego... wstyd! Quote
obiezyswiat75 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 a tak poza tym, to nie martw się Olena. Ja Aramiska nie zostawię. Razem pomyślimy, coś uradzimy i będzie dobrze. Quote
Lida Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Ja też nie zostawię Aramiska. Moje wpłaty się zgadzają. Poznałam p. Gabrysia telefonicznie. Rozmawiałam z nim kilka razy, jak wszyscy Aramisa opuścili. Dawno to było. Pan Gabryś to naprawdę bardzo ciepły, sympatyczny człowiek. Moze te rozliczenia, to zwykła pomyłka. Mam nadzieję, ze wszystko się wyjaśni. Myślę, że Aramisowi jest tam dobrze. Pamiętacie, że Pan Gabryś nie wyrzucił Aramisa, w czasach, gdy nikt prawie nie płacił. Opiekował się nim i za to jestem mu wdzięczna. Proszę Olena dopytaj się najpierw, bo trudno mi uwierzyć, w nieuczciwość p. Gabrysia. Bardziej jakiś niedopatrzenie. Quote
obiezyswiat75 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ale nikt nie twierdzi, że jest inaczej. Ale nie moze tak być, ze na rozliczenie czeka się tak długo, a potem jest ono niekompletne. Duzo łatwiej wtedy psa zadłużyć a i deklarowicze mogą się burzyć. Wydaje mi się, że na koniec każdego miesiąca Olena powinna dostawać wszystkie wpływy bez konieczności proszenia i wydzwaniania. Quote
Olena84 Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Lida nikt pana Gabrysia o nic nie posądza, a już napewno o nieuczciwość, zwłaszcza jak nie było w ogole kasy i karmił psa za swoje, tylko sam zgodzil sie ze mną, że rozliczenie bedzie 2 razy w miesiacy a bylo po 2,5 miesiacu, mimo moich maili, smsow i telefonow, ktorych nie odbieral, po czym po 2,5 miesiacu dostalam rozliczenie i niepełne i z błędem, apan gabrys napisal "sory ze tak dlugo, nie mialem czasu", no prosze Cie... Quote
sleepingbyday Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 to prawda, nikt nie posądza, a zawsze wdzięczni będziemy za opieke nad psem na mega dlugach miesiącami, a wręcz latami. Olena, może dać znać p. gabrielowi, że nas obowiązuje regulamin i mamy kłopoty, bo nie dostarczamy regularnego sprawozdania finansowego - jak tak dalej pójdzie, zabronią nam zbierania kasy na aramisa - trzeba to umotywować regulaminami, a nie naszym widzimisie. inaczej też szuka sie ew. darczyńców, jka jest bałagan w finansach - a to się przekłada na to, czy mamy długi i czy on ma kase od nas. od tej strony bym go zahaczyła. Quote
sleepingbyday Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 a tak swoja drogą, to wysłałam deklarację lipcową ;-) Quote
Olena84 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Zapraszamy do przystojniaka :) A Ciocia to by chciala Aramiska poznac moze;)? Quote
obiezyswiat75 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Olena84 napisał(a):A Ciocia to by chciala Aramiska poznac moze;)? Bardzo chętnie :) Quote
obiezyswiat75 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Olena84 napisał(a):A Ciocia to by chciala Aramiska poznac moze;)? kokietka malutka, no :) przecież wiesz, że od dawna chcę go poznać Quote
Olena84 Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 To moze raz a porządnie go poznamy, jakoś niedługo;)? :evil_lol: Quote
obiezyswiat75 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Olena84 napisał(a):To moze raz a porządnie go poznamy, jakoś niedługo;)? :evil_lol: Bardzo chętnie. Kiedy? Quote
MALWA Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Dziewczyny, a nie byłoby prościej, gdyby PAN GABRYŚ ZALOGOWAŁ SIE NA DOGOMANII I NA BIEŻĄCO WPISYWAŁ ROZLICZENIA CO I KIEDY DOSTAŁ? Według mnie tak byłoby łatwiej......, bo skoro odpisuje na emaile, to ma komputer i mógłby tu przyjść na wątek. Jak obecnie wyglądają finanse Aramisa? Quote
Olena84 Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 Jest 122zł na hotel od 18.06-17.07. Zaproponuje to mu, ale on nie ma i czasu i chyba chęci na to, bo jakis czas temu juz to bylo proponowane i nic z tego nie wyszlo... Quote
MALWA Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Olena84 napisał(a):Jest 122zł na hotel od 18.06-17.07. Zaproponuje to mu, ale on nie ma i czasu i chyba chęci na to, bo jakis czas temu juz to bylo proponowane i nic z tego nie wyszlo... A ile ten hotel kosztuje, i gdzie ma teraz trafic pies? Quote
Recommended Posts