Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Zaglądam do Ciebie piesku. Ech, pokochałam Cię, choć Cię nie znam....[/QUOTE]Ciociu obiezyswiat jak mamy Ci Dziękować za Aramiska!!!!

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Czekamy mniej lub bardziej cierpliwie :) W końcu zadzwoni.
Jak z rozliczeniami stoimy?[/QUOTE]
Gadałam z panem Gabrielem przez tel, cos sie opoznia, trzeba znowu dzwonic:(

Posted

[quote name='obiezyswiat75']no ja się nie zgadzam, że on nie ma nic....[/QUOTE]

W sensie domu, milosci czlowieka itp, jakby bylo ze ma wszystko to kto by wszedl...

Posted

[quote name='Olena84']Troche to niepowazne, pan bedzie sam sobie winien jak sie zrobią długi:([/QUOTE]

No niepoważne, ale może pan chce Aramiska wziąć na utrzymanie i dlatego nie chce się rozliczeniami podzielić? :)
A tak na poważnie, to rozliczenia powinny być na bieżąco i regularnie.

Posted

[quote name='Olena84']Nie wiem co z tym zrobic, nie bardzo chce zbierac na swoje konto;/[/QUOTE]

Nie dziwię się. Ale z drugiej strony boję się, że się obudzimy z ręką w nocniku i znowu kilka stów długu będzie

Posted

[quote name='Olena84']Zadzwonie jutro znowu, w niedziele nie bede, i powiem, ze pan musi robic rozliczenie przynajmniej 2 razy w miesiacy[/QUOTE]Tak Oluś masz rację,a Pan się bardzo cieszy jak do niego dzwonisz:multi::lol:

Posted

[quote name='sylwiaso']Tak Oluś masz rację,a Pan się bardzo cieszy jak do niego dzwonisz:multi::lol:[/QUOTE]

to może to o to chodzi? :eviltong:
I specjalnie rozliczeń nie ma, żeby Pan mógł z Tobą porozmawiać? :loveu: