Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Dotarla wplata
rozliczenie jest na pierwszej stronie.[/QUOTE]

Na pierwszej stronie jest wpisane tylko 30 zł, które wpłaciłam 4.02., a kilka dni temu wpłaciłam jeszcze 50 zł na konto Pana Gabriela.

Trudno się zorientować w tym rozliczeniu...........pies jest na plusie czy ma jeszcze dług?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Aaaa, to pewno
Pan Gabriel nie przysłał jeszcze zestawienia ostatnich wpłat. Musimy zaczekać na Olenę. Wiem, że było 105 zł długu za hotel jeszcze.[/QUOTE]

A, to faktycznie trzeba czekac na Olenę.

Posted

Rozliczenie bylo ładniejsze, ale miejsca mi brakowalo, nie wiem jak je zmniejszyc zeby jeszcze lepiej rozpisac, chyba poprosze o kolejny post. Aramis jest na minusie 105zł na miesiac rozliczeniowy 18.01. - 17.02.13. Natomiast rozliczenia kolejnych wplat na razie nie otrzymalam, jutro znowu zadzwonie i o to porposze. Juz go prosilam, ze musi byc czesciej bo wiadomo, ze kazdy chce wiedziec czy wplata dotarla. Pan musi to zrozumiec, bo psiak zostanie bez sponsorow.

Posted

ee, bez jaj.
wchodze na każdy bazarek, na który dostaję zaproszenie i zawsze powtarzam, że mi mozna zaproszenia wysyłać, to mnie nie boli. ale jak na bazarku nie ma nic do kupienia dla mnie, czy też rodziny (bo czasem rodzinie i znajomym wysyłam linka - i czasem coś dla nich licytuję), to na bazarku nic nie piszę. jakbym miała podnosic każdy bazarek, na którym nic nie licytuję, to bym oszalała.
więc - nie widać, że byłam, ale byłam, obejrzałam i nic dla mnie nie ma. a wymagać meldowania się i podnoszenia to lekka przesada. ja oczywicie proszę o takie wsparcie dla bazarku, ale nie obrażę sie, jak ktoś ma lepsze rzeczy do roboty ;-).

no, to niniejszym zapraszam na bazarek - link w podpisie - na wsparcie potrzebującego BDT.