obiezyswiat75 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Co słychać u naszego przystojniaka? Quote
ivette3 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Na wątku- co słychać? czy na włościach? Tutaj wirtualnie chcemy go zagłaskać :).A na włościach pewnie zagłaskuje go opiekun :) Quote
Olena84 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Poprosze na poniedzialek lub wtorek na calkowite rozliczenie i wtedy zobaczymy czy wszystkie dlugi splacone i czy juz nie szukamy na sile deklaracji;) Quote
Isadora7 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='Gabi79'] Aramisek jest przecudny:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Czemu takie fajne psy sa sierotami? Quote
obiezyswiat75 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Isadora7 napisał(a):Czemu takie fajne psy sa sierotami? Bo ludzie mają zryte mózgi... U przystojniaka na włościach co słychać, bo tu to wiem, że stado kochających cioteczek czuwa. Jakby byl dlug spłacony i komplet deklaracji, to się trzeba bedzie na szukaniu domu skupic.... Quote
obiezyswiat75 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 A ja dziś wyszłam na taras, żeby psy nakarmić i znalazłam kocie dziecko. Łyse, zaropiałe, z odmrożeniami, z kupą przymarzniętą do skory. Ma się to szczęscie. Wokól pełno domów, ale kociak musiał trafić akurat na mnie. Byliśmy już u lekarza, kociak umyty, opatrzony, obstawiony antybiotykami, odrobaczony, nakarmiony, śpi kolo kaloryfera..... Quote
obiezyswiat75 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 keakea napisał(a):Maksik ma kociaka! :) Już 2 w tej chwili plus starą kocicę.... Quote
ivette3 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Już 2 w tej chwili plus starą kocicę.... cioteczko- chyba pora abyś zmieniła nik :roll: np. na "magnesik dla bezdomniaczków" :eviltong::loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ivette3 napisał(a):cioteczko- chyba pora abyś zmieniła nik :roll: np. na "magnesik dla bezdomniaczków" :eviltong::loveu: Ja nie wiem jak to się dzieje, ale rok temu byly 3 zwierzaki tylko. Teraz jest 7.... Quote
obiezyswiat75 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):A ja dziś wyszłam na taras, żeby psy nakarmić i znalazłam kocie dziecko. Łyse, zaropiałe, z odmrożeniami, z kupą przymarzniętą do skory. Ma się to szczęscie. Wokól pełno domów, ale kociak musiał trafić akurat na mnie. Byliśmy już u lekarza, kociak umyty, opatrzony, obstawiony antybiotykami, odrobaczony, nakarmiony, śpi kolo kaloryfera..... Ale ślicznotka z niej. I taka bezbronna. Śpi cały czas i tak spokojnie oddycha. Pewno pierwszy raz od bardzo dawna jest jej ciepło. A i w brzuszku nie burczy, to można spać. Przepraszam Aramisku, że u Ciebie tak się o kocie rozpisałam, ale jak widzisz - cuda się wciąż zdarzają.... Quote
Olena84 Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Aramisek pewnie cieszy sie ze snieg spadl, pobryka troche Quote
Olena84 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Na Ciotke zawsze mozna liczyc! Quote
ivette3 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):I popołudniowo tez zaglądam :) Cioteczko- czuję się za Ciebie odpowiedzialna :eviltong:;) i bardzo mnie niepokoi tak częste wychylanie się przez okno i zaglądanie do Aramisa.Jeszcze nam wypadniesz z tego okna lub się przeziębisz :roll: , a to by była ogromna strata nie tylko dla muszkietera :lol:.(żartowałam - im Ciebie tu więcej, tym lepiej dla psiaka :)- nie da się tego ukryć ) Też zaglądnę i poślę głaski przystojniakowi i jego kumplom :) Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 to ostatnie zdjęcie bossskie, do ogłoszeń jak znalazł. obieżyświat, jka tam kocię? Quote
obiezyswiat75 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Lekarz mówi, że jak przeżyła poprzednią noc i przeżyje tę, to już potem da radę. Codziennie mamy jeździć na zastrzyki, zobaczymy jak z kroplowkami będzie. Grzeję ją i karmię, ona głownie śpi. Niech śpi, podobno sen jest najlepszym lekarstwem.... Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 to trzymamy kciuki za dobry sen ozdrowieńczy. Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 zagladam do Aramiska :loveu: i kciuki trzymam za kociatko:loveu: Quote
sylwiaso Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Pozdrawiamy wszystkie Kochane Aramiskowe cioteczki!!!! Quote
obiezyswiat75 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Zaglądam poniedziałkowo. Olena - dostałaś już może od p. Gabriela potwierdzenia wpłat ostatnich? Quote
Olena84 Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Zaglądam poniedziałkowo. Olena - dostałaś już może od p. Gabriela potwierdzenia wpłat ostatnich? Jeszcze nie, mam nadzieje, ze wieczorem bedzie Quote
ivette3 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Podrzucam Aramiska i posyłam głaski jemu i kociej koleżance- bo to dziewczynka jeśli dobrze zrozumiałam :) Quote
Recommended Posts