Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Czemu takie fajne psy sa sierotami?

Bo ludzie mają zryte mózgi...

U przystojniaka na włościach co słychać, bo tu to wiem, że stado kochających cioteczek czuwa.
Jakby byl dlug spłacony i komplet deklaracji, to się trzeba bedzie na szukaniu domu skupic....

Posted

A ja dziś wyszłam na taras, żeby psy nakarmić i znalazłam kocie dziecko. Łyse, zaropiałe, z odmrożeniami, z kupą przymarzniętą do skory. Ma się to szczęscie. Wokól pełno domów, ale kociak musiał trafić akurat na mnie. Byliśmy już u lekarza, kociak umyty, opatrzony, obstawiony antybiotykami, odrobaczony, nakarmiony, śpi kolo kaloryfera.....

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Już 2 w tej chwili plus starą kocicę....

cioteczko- chyba pora abyś zmieniła nik :roll: np. na "magnesik dla bezdomniaczków" :eviltong::loveu:

Posted

ivette3 napisał(a):
cioteczko- chyba pora abyś zmieniła nik :roll: np. na "magnesik dla bezdomniaczków" :eviltong::loveu:

Ja nie wiem jak to się dzieje, ale rok temu byly 3 zwierzaki tylko. Teraz jest 7....

Posted

A ja dziś wyszłam na taras, żeby psy nakarmić i znalazłam kocie dziecko. Łyse, zaropiałe, z odmrożeniami, z kupą przymarzniętą do skory. Ma się to szczęscie. Wokól pełno domów, ale kociak musiał trafić akurat na mnie. Byliśmy już u lekarza, kociak umyty, opatrzony, obstawiony antybiotykami, odrobaczony, nakarmiony, śpi kolo kaloryfera.....

Ale ślicznotka z niej. I taka bezbronna. Śpi cały czas i tak spokojnie oddycha. Pewno pierwszy raz od bardzo dawna jest jej ciepło. A i w brzuszku nie burczy, to można spać.

Przepraszam Aramisku, że u Ciebie tak się o kocie rozpisałam, ale jak widzisz - cuda się wciąż zdarzają....

Posted

I popołudniowo tez zaglądam :)

Cioteczko- czuję się za Ciebie odpowiedzialna :eviltong:;) i bardzo mnie niepokoi tak częste wychylanie się przez okno i zaglądanie do Aramisa.Jeszcze nam wypadniesz z tego okna lub się przeziębisz :roll: , a to by była ogromna strata nie tylko dla muszkietera :lol:.(żartowałam - im Ciebie tu więcej, tym lepiej dla psiaka :)- nie da się tego ukryć )

Też zaglądnę i poślę głaski przystojniakowi i jego kumplom :)

Posted

Lekarz mówi, że jak przeżyła poprzednią noc i przeżyje tę, to już potem da radę.
Codziennie mamy jeździć na zastrzyki, zobaczymy jak z kroplowkami będzie. Grzeję ją i karmię, ona głownie śpi. Niech śpi, podobno sen jest najlepszym
lekarstwem....

Posted

Zaglądam poniedziałkowo. Olena - dostałaś już może od p. Gabriela potwierdzenia wpłat ostatnich?

Jeszcze nie, mam nadzieje, ze wieczorem bedzie