Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shania napisał(a):
dziękuję za szybką odpowiedz...10 zł już poszło, powodzenia maluchu

Dziękujemy bardzo!
matek napisał(a):
Proszę więc o podanie jednego i drugiego. :)

Już przesłane, dziękujemy!
obiezyswiat75 napisał(a):
A jak się udostępnia?

Ale cio?;)

Posted

matek napisał(a):
Dziękuję bardzo.

Przed momentem przelałem 50 PLN dla Aramiska.

Mam nadzieję, że piesek wkrótce znajdzie swój dom na zawsze.

To my dziękujemy :) Tez mam nadzieję, że Aramis znajdzie swój dom.
pokazuj się piesku.

Posted

Na zdjęciach Aramis śmieje się oczami :loveu:.Niby zdjęcia nie są dowodem na nic, ale jednak pewne rzeczy da się na nich wyczytać.Na pewno widać, że Aramis jest szczęśliwy i dobrze zaopiekowany :)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
olena, to chyba wódkę stawiasz, czy jak ;-)?

słuchajcie, ja byłam przekonana, ze atos został złapany w końcu,apotem adoptowany ze schronu. pamiętam takie info, czyżbym miała fałszywe wspomnienia????

Heh, ja ni pije;p, info o Atosie mam z listopada tutaj z wątku.

Posted

A ja przy okazji zaprosze na wątek prawie owczarka Szarika (latami był przypięty do wanny!!!), ktory juz 3 lata siedzi w hoteliku, deklaracje sie wykruszyly, zostalo ich 150zl, a hotelik kosztuje 372zł. Przejelam wątek i nie wiem co bedzie jak nie bedzie wplat jednorazowych i nowych stalych, prosze o pomoc, chocby hoopanie, tutaj pomoglo...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/192405-Szarik-kiedy%C5%9B-melina-teraz-u-Lilu-BRAK-kasy-co-b%C4%99dzie-z-Szarikiem-POMOCY!

Posted

[quote name='Olena84']A ja przy okazji zaprosze na wątek prawie owczarka Szarika (latami był przypięty do wanny!!!), ktory juz 3 lata siedzi w hoteliku, deklaracje sie wykruszyly, zostalo ich 150zl, a hotelik kosztuje 372zł. Przejelam wątek i nie wiem co bedzie jak nie bedzie wplat jednorazowych i nowych stalych, prosze o pomoc, chocby hoopanie, tutaj pomoglo...

http://www.dogomania.pl/forum/threads/192405-Szarik-kiedyś-melina-teraz-u-Lilu-BRAK-kasy-co-będzie-z-Szarikiem-POMOCY!

Głaski dla Aramiska proszę przekazać.
Zerknę na wątek i podrzucę, choć zbytnio pomóc nie mogę :(