obiezyswiat75 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 I jak tu w Dobrych Ludzi nie wierzyć? :) Quote
Olena84 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Shania napisał(a):dziękuję za szybką odpowiedz...10 zł już poszło, powodzenia maluchu Dziękujemy bardzo! matek napisał(a):Proszę więc o podanie jednego i drugiego. :) Już przesłane, dziękujemy! obiezyswiat75 napisał(a):A jak się udostępnia? Ale cio?;) Quote
obiezyswiat75 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Co- to ja nie wiem, ale wiem ze na FB się udostępnia rożne takie, ale nie wiem jak.... Quote
matek Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Dziękuję bardzo. Przed momentem przelałem 50 PLN dla Aramiska. Mam nadzieję, że piesek wkrótce znajdzie swój dom na zawsze. Quote
obiezyswiat75 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 matek napisał(a):Dziękuję bardzo. Przed momentem przelałem 50 PLN dla Aramiska. Mam nadzieję, że piesek wkrótce znajdzie swój dom na zawsze. To my dziękujemy :) Tez mam nadzieję, że Aramis znajdzie swój dom. pokazuj się piesku. Quote
ivette3 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Na zdjęciach Aramis śmieje się oczami :loveu:.Niby zdjęcia nie są dowodem na nic, ale jednak pewne rzeczy da się na nich wyczytać.Na pewno widać, że Aramis jest szczęśliwy i dobrze zaopiekowany :) Quote
piescofajnyjest Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Aramisek mnie zawolal, to przylecialam;) ....takie krociutkie lapinki mamy....:loveu:, jakos mnie sie wydawalo, ze to duzy piechu;) Quote
Gabi79 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Aramisek jest przecudny:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
keakea Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Wygląda tu jak corgie :) [quote name='Gabi79'] Aramisek jest przecudny:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
sylwiaso Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 A my z samego rana!Wielkie Buziole dla Kochanych cioteczek za Wielkie Serducha!! Quote
Olena84 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 A ja dzis obchodze 5 lat na dogomanii :crazyeye:, dopiero co sie rejestrowalam, ale ten czas leci. No Aramisku, na rocznice moze ktos zadzwoni w Twojej sprawie! Quote
obiezyswiat75 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Witam się z rana. Zasypalo nas, jest ok 10 cm śniegu. Dzieci szczęśliwe, ja i psy jakby mniej. Koty nie wyszły w ogóle.... Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 olena, to chyba wódkę stawiasz, czy jak ;-)? słuchajcie, ja byłam przekonana, ze atos został złapany w końcu,apotem adoptowany ze schronu. pamiętam takie info, czyżbym miała fałszywe wspomnienia???? Quote
Olena84 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 sleepingbyday napisał(a):olena, to chyba wódkę stawiasz, czy jak ;-)? słuchajcie, ja byłam przekonana, ze atos został złapany w końcu,apotem adoptowany ze schronu. pamiętam takie info, czyżbym miała fałszywe wspomnienia???? Heh, ja ni pije;p, info o Atosie mam z listopada tutaj z wątku. Quote
Olena84 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Wujek MATEK zadeklarował od marca 50zł na karmę!!! Jupi, mamy komplet! Quote
matek Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Olena84 napisał(a):Wujek MATEK zadeklarował od marca 50zł na karmę!!! Jupi, mamy komplet! Wujek potwierdza. :) Quote
Olena84 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 A ja przy okazji zaprosze na wątek prawie owczarka Szarika (latami był przypięty do wanny!!!), ktory juz 3 lata siedzi w hoteliku, deklaracje sie wykruszyly, zostalo ich 150zl, a hotelik kosztuje 372zł. Przejelam wątek i nie wiem co bedzie jak nie bedzie wplat jednorazowych i nowych stalych, prosze o pomoc, chocby hoopanie, tutaj pomoglo... http://www.dogomania.pl/forum/threads/192405-Szarik-kiedy%C5%9B-melina-teraz-u-Lilu-BRAK-kasy-co-b%C4%99dzie-z-Szarikiem-POMOCY! Quote
sleepingbyday Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 wódka jest przysłowiowa, nie wykręcaj się ;-) Quote
ivette3 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Olena84']A ja przy okazji zaprosze na wątek prawie owczarka Szarika (latami był przypięty do wanny!!!), ktory juz 3 lata siedzi w hoteliku, deklaracje sie wykruszyly, zostalo ich 150zl, a hotelik kosztuje 372zł. Przejelam wątek i nie wiem co bedzie jak nie bedzie wplat jednorazowych i nowych stalych, prosze o pomoc, chocby hoopanie, tutaj pomoglo... http://www.dogomania.pl/forum/threads/192405-Szarik-kiedyś-melina-teraz-u-Lilu-BRAK-kasy-co-będzie-z-Szarikiem-POMOCY! Głaski dla Aramiska proszę przekazać. Zerknę na wątek i podrzucę, choć zbytnio pomóc nie mogę :( Quote
Recommended Posts