Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Zaglądam do slicznego piesia. Myślicie, że on by się przyzwyczaił do mieszkania w domu? Bo teraz na zewnątrz mieszka.[/QUOTE]

mój tymczas sie przyzwyczaił.

[quote name='obiezyswiat75']O matko kochana! Jest na fejsbuku deklaracja 50 zl!!![/QUOTE]

miesięcznie??? kurczę. można pogadac z taką osobą, czy jest pewna, że długo da radę miesięcznie 50zł... lepiej 10, ale na stałe, niz 50, ale na 3-4 miesiące.

ale i tak super.
na fb wam nie pomoge, bo mnie tam nie ma, ale super ztymi ogłoszeniami za 10zł!

Posted

Chyba dlatego, że tu tragedia goni tragedię. Psy porzucane w kontenerach, szczeniaki zdychające na parwo, odrąbane ogony itd. A Aramis - teoretycznie ma gdzie mieszkac i co jesc. I dla niego znalezienie domu nie jest kwestią życia lub śmierci. Niestety, ale taka jest prawda.

Posted

Pan Gabrys na razie nie odbiera, jest poza zasięgiem. Ale chce mu powiedziec, że musi przynajmniej 2 razy w miesiacy podawac mi jakie sa wpłąty. Wiem, ze on nie ma mozliwosci wejscia do banku przez internet (nie wiem czemu) wiec moze jest trudniej, ale jak nie bedzie potwierdzen, to nikt nie wplaci i nie wejdzie na wątek. Wiadomo, ze to uczciwy czlowiek, jakby tak nie bylo juz dawno zostawił by Aramisa.
50zł to duzo, ale w sumie i tak musimy dalej zbierac na Aramisa i na karme, jak bedzie juz pelna deklaracja to sie zoabczy czy Pani da rade dalej wplacac czy nie. Na razie z tą wpłata bedzie 145zl stalych, czyli braknie 30zl i braknie 50zl na karme.
Z moich zaproszen nikt nie przyszedl:(

Posted

Dodzwoniłam sie do pana, z potwierdzaniem wpłat juz nie bedzie problemu, jutro pan mi przesle na maila, wszystkie wplaty.
Mowi ze Aramis juz nie jest dziki, zrobil sie posluszny, grzeczny i strasznie przymilny, kiedys nie chcial podchodzic a teraz "to cos okropnego" ;)

Posted

[quote name='sleepingbyday']hehe, z dzikusa przylepka. ileż razy to widzieliśmy....
w takim razie buziole proszę przesłać w nochol dzikusa-przylepki :)
A jeśli epitetami się wymieniamy, to dodam jeden : szczęściarz (odkąd ciotek ma do wyboru do koloru :loveu: )

PS.Tylko gdzie te foootyyyy obiecane ?:placz: Cioteczko Sylwiaso! litości :placz: chcemy radosny pychol zobaczyć :cool3:

Posted

Ciocie dzisiaj troszkę zajęte Aramisku, ciocia Gabi szuka na cito tymczasu dla psa wyrzuconego na stacji benzynowej, a ciocia ewu zastanawia się za co zaszczepi 10 szczylków wyrzuconych na mróz niczym śmieci.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Ciocie dzisiaj troszkę zajęte Aramisku, ciocia Gabi szuka na cito tymczasu dla psa wyrzuconego na stacji benzynowej, a ciocia ewu zastanawia się za co zaszczepi 10 szczylków wyrzuconych na mróz niczym śmieci.

Cioteczki kochane, przepraszam za offa, ale błagam zajrzyjcie chociaż
http://www.dogomania.pl/forum/threads/239391-Pomocy%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21Czaki-wyrzucony-z-samochodu-je%C5%9Bli-nie-znajdzie-DT-trafi-do-schroniska
Czaki został wyrzucony z samochodu na ruchliwej ulicy.
To cud, że nie wpadł pod koła.
Potrzebuje DT na cito - chętnych brak:-(

Posted

Wpłaciłam dziś 60 zł na konto p. Gabrysia. Po 30 zł za styczeń i luty. Proszę o adres p. Gabrysia, ponieważ chciałabym zrobić stałe zleceie, a bez adresu nie mogę.

Posted

:sweetCyb:Alllee numer ! Coś mnie podkusiło jeszcze tu zaglądnąć i oczom nie wierzę :loveu:.
Dzięki Sylwiaso i Cień Nadziei za tą frajdę dla oczu.

Aramis wygląda fajowsko i tak mądrze mu z oczu patrzy :lol:

Ciekawe o czym tak szepce do ucha Pańci :roll:;).Widać, że ma bliskie konszachty :cool3:

PS- a poopę ma utytą jak na szlachcica przystało - służy mu Brzozowy lasek i opieka Pana Gabrysia - dziękujemy :)

Posted

Ciociu ivette,my z Aramisiem opowiadaliśmy sobie o starych czasach i o wiośnie,żeby tak szybko słoneczko zaświeciło i Aramisek prosił mnie żeby w imieniu swoim Podziękować wszystkim Ukochanym cioteczkom i wujkom za WIELKĄ Pomoc dla niego:modla::modla::sweetCyb::buzi::buzi:!!

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Wrzucisz te fotki na FB? Zwłaszacza tą nr 4 z postu 1466? Jaki numer telefonu podać do ogłoszen?[/QUOTE]

Wrzucam włąsnie;)
No juz nie wiem co z tym telefonem, moze podawac do pana Gabrysia telefon, w koncu pies jest jego tak naprawde.