obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 który pakiet i na jakie wojewodztwo? Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']który pakiet i na jakie wojewodztwo?[/QUOTE] Ja proponuję na tym pierwszym bazarku, tylko nie wiem czy trzeba podać mail do aktywacji, pewnie trzeba. Elu, możesz podać swój? Reszta wg.wskazówek tytuł, tekst itd. Tylko chyba poczekamy na nowe fotki? A województwo???? Może na łódzkie, bo Łowicz to w łódzkim jest prawda??? No chyba, że na 2 województwa, ale wtedy 2 pakiety Quote
piescofajnyjest Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 ja tez sie przytule do ryczacych..... Quote
ivette3 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='keakea']Cebulak dla Aramisa załączam i trzymam łapy za powodzenie akcji DOM. Rulon *************** Jestem taki zwyczajny Aramis. Pospolity, banalny, tuzinkowy pies, i tak zwyczajnie nie mam Domu. Czy ktoś z Was jednak wie, jak to jest? Jak to jest, gdy łapy bezdomne, i grzbiet, i ogon, i nos, i brzuch, i uszy? Jak to jest być tak bardzo zwyczajnym, że nikogo nie można tym wzruszyć? Ponoć mrok najgłębszy zwykle jest pod latarnią, może psa zwykłego widzi tylko niezwykły Człowiek? Wierzę w to najzwyczajniej gorąco, że nim jesteś i na me wołanie odpowiesz. I wiesz co? Nie musisz po mnie przychodzić, ja przybiegnę do Ciebie, bo mogę, bo chcę, bo tęsknię za Tobą zwyczajnie, ja przybiegnę, tylko pokaż mi drogę. Przecież jesteś gdzieś tam wśród 38 milionów, mignął mi kiedyś cień Twój na drogach rozstajnych, czy zdążę trafić w tym zwyczajnym życiu do Ciebie? Czy pomożesz mi? - Twój Aramis zwyczajnie zwyczajny.[/QUOTE] :-( weszłam na wątek, bo tu ostatnio wesoło i humor można podrzucić w górę....a tu :-(...muszę oczy wysuszyć...wrócę potem :-( ...Cudny wiersz :-(... Aramisku- kochany piesku- z takim wierszem to nie ma mocnych- dom się już gdzieś otwiera dla Ciebie :placz::lol: Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Gabi, ja się na bazarkach ogłoszeniowych nie znam w ogóle. Jak uważasz, że pierwszy jest lepszy, to ja to przyjmuję. Jak bedą nowe zdjęcia i decyzja jaki pakiet na jakie województwo, to ja tam wlezę i kupię :) Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Dzisiaj był dobry dzień. Sunia starowinka znalazła na FB dom i zamiast do schroniska pojedzie "do siebie". Trzeba kurczę ruszyć to wydarzenie, ale nie wiem jak. Dla mnie to wciąż czarna magia, ale skuteczna... Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Przepraszam, że ja się tak wtrącam, ale czy w tym wydarzeniu można zmienić date na np miesiąc do przodu? Ono nie wygaśnie jakoś jak minie termin? Pytam, bo się nie znam. Ale uwzięłam się, że coś się w życiu Aramiska zmieni. Że może jest gdzieś tam ktoś, kto pokocha i będzie mógł dać dom...jak mam się zamknąć to mówcie - ja nie z tych obrażalskich :) Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Przepraszam, że ja się tak wtrącam, ale czy w tym wydarzeniu można zmienić date na np miesiąc do przodu? Ono nie wygaśnie jakoś jak minie termin? Pytam, bo się nie znam. Ale uwzięłam się, że coś się w życiu Aramiska zmieni. Że może jest gdzieś tam ktoś, kto pokocha i będzie mógł dać dom...jak mam się zamknąć to mówcie - ja nie z tych obrażalskich :)[/QUOTE] A czemu miała byś jak to ujęłaś zamknąć się??? Jeśli chodzi o FB to niestety nie posiadam konta. Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Bo na jednym z wątków padł taki właśnie argument, nie do mnie, ale padł. To mój wątek, nie wtracaj się :) Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Bo na jednym z wątków padł taki właśnie argument, nie do mnie, ale padł. To mój wątek, nie wtracaj się :)[/QUOTE] To ja bym proponowała założycielce tamtego wątku, żeby nie liczyła na niczyją pomoc, skoro z niej taka Zosia Samosia. Quote
ivette3 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Przepraszam, że ja się tak wtrącam, ale czy w tym wydarzeniu można zmienić date na np miesiąc do przodu? Ono nie wygaśnie jakoś jak minie termin? Pytam, bo się nie znam. Ale uwzięłam się, że coś się w życiu Aramiska zmieni. Że może jest gdzieś tam ktoś, kto pokocha i będzie mógł dać dom...jak mam się zamknąć to mówcie - ja nie z tych obrażalskich :) W takim razie będę pierwszą odważną i napiszę wprost : Zamknij się...na tym wątku i nigdzie więcej stąd nie łaź obieżyświecie ! bo się nam jeszcze zgubisz i będzie bieda! łoj bieda będzie:-(;) Tu masz wszystko czego potrzeba do szczęścia- czyli muszkietera - czego więc po rozstajach dogo masz szukać więcej?:eviltong: Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ja się nie gubię- jak juz jestem to jestem :) Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Gabi79']To ja bym proponowała założycielce tamtego wątku, żeby nie liczyła na niczyją pomoc, skoro z niej taka Zosia Samosia.[/QUOTE] proszę mi zoś nie obrażać..... Quote
ewu Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ciocie a wybaczycie mi jeśli coś zamieszczę z innej beczki... Chodzo życie , nie psie ale konika, ma dopiero 6 miesięcy... Cytuję : Maluch 6 miesiecy, skopany i poobijany (bez uwiazu znalazl sie pod nogami duzych koni) ma zmasakrowana tylna noge, stawy nadgarskowe jak banie, ledwo łazi. Pan handlarz uprzejmie nas poinformowal ze jeszcze mu brakuje 50 kg na wage.... Dorota z Terra Spei zadatkowała na niego i zbiera. Proszę roześlijcie może ktoś cos wpłaci na konisia. Fundacja Terra Spei 98 1090 1740 0000 0001 1383 4358 dla Kazia Quote
ewu Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Aramisku i Cioteczki proszę o wybaczenie.... Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='sleepingbyday']proszę mi zoś nie obrażać.....[/QUOTE] Bardzo przepraszam wszystkie Zosie - sunie. Ale to wymysł Tuwima, o ile dobrze pamiętam:lol: Sleepingbyday, kojarzę Twoją Zosię z fotek gdy była w T.G. - śliczna jest:loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Nie no ewu, nie wygłupiaj się - nikt się chyba nie obrazi. Tak to się kręci- ja wkleję coś tam, Ty tu i jakoś to idzie. Miałam Cię właśnie pytać, czy kwestie szczepienia szczylków juz ogarnięte. a poza tym każdy wpis powoduje, że wątek nie spada- a to bardzo ważne :) Quote
ewu Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Nie no ewu, nie wygłupiaj się - nikt się chyba nie obrazi. Tak to się kręci- ja wkleję coś tam, Ty tu i jakoś to idzie. Miałam Cię właśnie pytać, czy kwestie szczepienia szczylków juz ogarnięte. a poza tym każdy wpis powoduje, że wątek nie spada- a to bardzo ważne :)[/QUOTE] Mam dostać wykaz ale książeczki pomieszane...Jak tylko dt to opanują podliczę:) Quote
Olena84 Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Wydarzenie moge przedluzyc w sumie, nawet i o 2 miesiace;) Wierszyk piekny, tylko w pierwszy post juz mi sie nie zmiesci:(, poprosze o jeszcze jeden post i wsadze potem w pierwszy na poczatku. Mozna wejsc i na dwa bazarki i zrobic na jednym na mazowieckie, drugie na lodzkie, ale na niektorych portalach moga to uznac jako dubel i nie pododaje, trzeba bedzie czekac miesiac. Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Olena84']Wydarzenie moge przedluzyc w sumie, nawet i o 2 miesiace;) Wierszyk piekny, tylko w pierwszy post juz mi sie nie zmiesci:(, poprosze o jeszcze jeden post i wsadze potem w pierwszy na poczatku. Mozna wejsc i na dwa bazarki i zrobic na jednym na mazowieckie, drugie na lodzkie, ale na niektorych portalach moga to uznac jako dubel i nie pododaje, trzeba bedzie czekac miesiac.[/QUOTE] Skoro mogą uznać za dubel na 2 województwo, to może lepiej nie ryzykować i zamówić 1 pakiet na łódzkie, albo mazowieckie. Które lepiej??? Czekamy na nowe fotki Quote
piescofajnyjest Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 na foty czekamy i Aramiska pozdrawiamy:) Quote
piescofajnyjest Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 na foty czekamy i Aramiska pozdrawiamy:) Quote
Recommended Posts