Olena84 Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='iwonamaj']Jestem na wydarzeniu, zapraszam i udostępniam...[/QUOTE] Bardzo dziekujemy! Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ma ktoś pomysł jak zmienić odrobinę tekst ogłoszenia, żeby takie bardziej łzawe było? Coś jak: podaruj mu dom, a on odwdzięczy się miłością czy cuś? Quote
cancer43 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Też jestem na FB,pozapraszałam kogo sie da,a tak może przy okazji obecności na FB ktoś udostępni mojego tymczasowicza - pliiiiiis ! https://www.facebook.com/events/348052081911123/ Quote
keakea Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Ma ktoś pomysł jak zmienić odrobinę tekst ogłoszenia, żeby takie bardziej łzawe było? Coś jak: podaruj mu dom, a on odwdzięczy się miłością czy cuś?[/QUOTE] Spróbuję pomyśleć nad wierszem adopcyjnym dla Aramisa... Rulon Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Dzięki. Rulon fajne wiersze pisze i przynosi szczęście :) Quote
keakea Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Dzięki. Rulon fajne wiersze pisze i przynosi szczęście :)[/QUOTE] Nie zawsze :( - jamnikowi Pajo już dwa nawet napisałem i dalej nic, siedzi w schronisku, jak siedział :( Sfrustrowany Rulon Quote
ewu Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Uda się, napisz:) A Pajo napisz trzecie , wiesz do trzech razy sztuka:) Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ale Maksiowi nie zdążyłeś nawet wiersza napisac :) - raz jest tak, raz tak. Trzeba myśleć, że będzie dobrze. Bo inaczej to tylko się powiesic.... Quote
sylwiaso Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Foty zrobione wstawi Maciek wieczorkiem Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='sylwiaso']Foty zrobione wstawi Maciek wieczorkiem[/QUOTE] Już się nie mogę doczekać :) Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 I tak myślę, że zamiast rozsyłac na PW wątek, może lepiej rozsyłac link do FB z prośbą o udostepnianie? Nie wiem, czy to nie byłoby skuteczniejsze? Quote
Olena84 Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 Na razie mnie taka wena dopadła... Nie ma noc prócz imienia – Aramis… Aramis, jeden z Muszkieterów, tak jak on piękny i waleczny – bo walczy o swojego człowieka już tak długo. W jego życiu nie spotkało go nic dobrego, przepędzany, często głodny, nie kochany… nikt nigdy go nie chciał. Stał się nieufny, zrezygnowany. W końcu jeden człowiek uparł się, że mu pomoże i zapewni opiekę w hotelu. Jednak Aramis, jak to on, nie miał znowu szczęścia, deklaracje na hotel albo były tylko połowiczne, albo w końcu się wykruszyły… I co tu zrobić z Aramisem, który cichutko czeka nadal aż los się do niego uśmiechnie. Trzeba go ratować! Dlatego szukamy mu deklaracji na opłacenie jego pobytu w hoteliku i przede wszystkim domu, bo to jest to na co ten ufny już i kochany pies zasługuje! Aramis to nieduży, około 10 kg, sympatyczny i wesoły psiak szukający domu. Aramis ma ok. 7 lat, a przed nim co najmniej drugie tyle! Może zamieszkać w domu z dziećmi, akceptuje inne psy i koty, więc jest całkowicie bezproblemowy. Umie chodzić na smyczy, nie ciągnie. Nie jest wymagający ani absorbujący – ciepłe miejsce do spania, pełna miska i od czasu do czasu drapnięcie za uchem – to wszystko czego mu potrzeba. Jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Obecnie przebywa w Łowiczu. Jeśli jesteś zainteresowany dać dom Aramisowi zadzwoń lub napisz: 660 - 116 - 551, 695-291-610, e-mail: olawawa2009@wp.pl Quote
sleepingbyday Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 napisz, że aramis ma kilka lat, co? Quote
keakea Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Cebulak dla Aramisa załączam i trzymam łapy za powodzenie akcji DOM. Rulon *************** Jestem taki zwyczajny Aramis. Pospolity, banalny, tuzinkowy pies, i tak zwyczajnie nie mam Domu. Czy ktoś z Was jednak wie, jak to jest? Jak to jest, gdy łapy bezdomne, i grzbiet, i ogon, i nos, i brzuch, i uszy? Jak to jest być tak bardzo zwyczajnym, że nikogo nie można tym wzruszyć? Ponoć mrok najgłębszy zwykle jest pod latarnią, może psa zwykłego widzi tylko niezwykły Człowiek? Wierzę w to najzwyczajniej gorąco, że nim jesteś i na me wołanie odpowiesz. I wiesz co? Nie musisz po mnie przychodzić, ja przybiegnę do Ciebie, bo mogę, bo chcę, bo tęsknię za Tobą zwyczajnie, ja przybiegnę, tylko pokaż mi drogę. Przecież jesteś gdzieś tam wśród 38 milionów, mignął mi kiedyś cień Twój na drogach rozstajnych, czy zdążę trafić w tym zwyczajnym życiu do Ciebie? Czy pomożesz mi? - Twój Aramis zwyczajnie zwyczajny. Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 No i ryczę .... To piękne jest... Quote
keakea Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 E, no, Ciocia, to nie Ty masz płakać :) Rulon Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='obiezyswiat75']No i ryczę .... To piękne jest...[/QUOTE] Ja też ryczę............... Quote
keakea Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 E, to chiba złego cebulaka napisałem, bo ryczą nie ci, co powinni :D Rulon skołowany Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='keakea']E, to chiba złego cebulaka napisałem, bo ryczą nie ci, co powinni :D Rulon skołowany[/QUOTE] Jak my ryczymy, to może potencjalny zainteresowany adopcją też się wzruszy. Poszukam bazarku z ogłoszeniami Quote
keakea Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Gabi79']Jak my ryczymy, to może potencjalny zainteresowany adopcją też się wzruszy. Poszukam bazarku z ogłoszeniami[/QUOTE] A, no chyba, że tak :D Rulon trochę lepiej myślący o napisanym właśnie cebulaku Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Zrobmy w ogłoszeniu kompilację wiersza, ogłoszenia Oleny i smarki do pasa murowane :) - a może wtedy serce czyjeś drgnie? Quote
obiezyswiat75 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Olena84']Na razie mnie taka wena dopadła... Nie ma noc prócz imienia – Aramis… Aramis, jeden z Muszkieterów, tak jak on piękny i waleczny – bo walczy o swojego człowieka już tak długo. W jego życiu nie spotkało go nic dobrego, przepędzany, często głodny, nie kochany… nikt nigdy go nie chciał. Stał się nieufny, zrezygnowany. W końcu jeden człowiek uparł się, że mu pomoże i zapewni opiekę w hotelu. Jednak Aramis, jak to on, nie miał znowu szczęścia, deklaracje na hotel albo były tylko połowiczne, albo w końcu się wykruszyły… I co tu zrobić z Aramisem, który cichutko czeka nadal aż los się do niego uśmiechnie. Trzeba go ratować! Dlatego szukamy mu deklaracji na opłacenie jego pobytu w hoteliku i przede wszystkim domu, bo to jest to na co ten ufny już i kochany pies zasługuje! Aramis to nieduży, około 10 kg, sympatyczny i wesoły psiak szukający domu. Aramis ma ok. 7 lat, a przed nim co najmniej drugie tyle! Może zamieszkać w domu z dziećmi, akceptuje inne psy i koty, więc jest całkowicie bezproblemowy. Umie chodzić na smyczy, nie ciągnie. Nie jest wymagający ani absorbujący – ciepłe miejsce do spania, pełna miska i od czasu do czasu drapnięcie za uchem – to wszystko czego mu potrzeba. Jest zdrowy, odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Obecnie przebywa w Łowiczu. Jeśli jesteś zainteresowany dać dom Aramisowi zadzwoń lub napisz: 660 - 116 - 551, 695-291-610, e-mail: olawawa2009@wp.pl o to to - własnie o takiego wyciskacza chodziło :) Quote
Gabi79 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Link do bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/238563-OGŁOSZENIOWY!!!-30-stron-Na-Rockiego-i-Kajtka-Do-30-01 i drugi http://www.dogomania.pl/forum/threads/238816-Bazarek-ogłoszeniowy-dla-Ibisa-i-Terego-do-17-02-godz-20!tanio-szybko-)-cz-5 Ja proponuję ten drugi, jak myślicie??? Quote
Recommended Posts