Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koosiek napisał(a):
Ja jeszcze buduję większy bazarek, także powinno się zebrać na cały dług...

Pamiętajcie, że u mnie jest jeszcze 154 zł z bazarku :). Koosiek, mogłabyś uzupełnić rozliczenie? Byłoby łatwiej się rozeznać.

Posted

Sylwiaso na samym początku jak chłopaki tam trafili mówiła, że pan z Portosem sobie podpasowali.

Jest problem z Atosem, dosłownie pod balkonem DT, do którego miał trafić, znalazłam wczoraj takiego kogoś: http://www.dogomania.pl/threads/217886
Na razie ten pies tam trafił, ale pilnie szukam miejsca dla Cudaka, bo i tak nie dam rady go tam utrzymać, poza tym Atosa trzeba zabrać jak najszybciej, bo jak spadnie śnieg już go nie złapiemy.
Aha, Atosa weźmie pod swoje skrzydła otwocki TOZ.

Posted

Od kilku dni sąsiad juz nie ma karmy dla Aramiska!I pytał się mnie o umowę adopcyjną!Ja mam jakieś umowy może dać mu do podpisania czy prosić kogoś o przyjazd z Łowicza na wizytę przedadopcyjną?

Posted

kurcze... jaka karma potrzebna? ja mam ok 14 kg bosha maxi juniora ale pewnie taka nie pasuje a i zawieźć nie miałąbym zupełnie jak choć to w sumie niedaleko... ;/ ale może podeśle jakiś grosz na karme?

Posted

Dzisiaj się zorientuję jakby to wyglądało bo nigdy nie wysyłałam takich ;przesyłek:P jeśli będzie to nieopłacalne to wyślę jakieś pieniążki dobrze? Dzisiaj jeszcze dam znać :)

Posted

Przepraszam za post pod postem. Zorientowałam się w cenniku kuriera i myślę, że prześlę tą drogą. Wyślę wszystko co mam- trudno mi określić ile dokładnie jest tam kg ale myślę, że w przedziale ponad 10 kg do ok 14... to był worek 15 kg ale trochę wynosiłam dla jednego nieufnego bezdomniaka no ale niestety ludzie psa przeganiali a sami karmę brali.... Tylko nie mam w co zapakować- czy mogę ewentualnie zapakować w worek po bricie? przesyłkę nadam jutro rano dobrze? myślę, że nie będzie długo 'szła'- może tak być? Tylko adres bym potrzebowała:):) pozdrawiam.

Posted

Rysia, bardzo dziękuję! A pana proszę o informowanie o takich sprawach ciut wcześniej...

Jeśli chodzi o umowę adopcyjną, umawiałam się z panem, że oda Ci Sylwiaso dane, a Ty przekażesz je do mnie (nie chcę robić tego przez telefon, żeby czegoś nie pomylić) i wyślę mu wypełnioną umowę pocztą do podpisania. Wizyta wydaje mi się zbędna, i tak osoby, które można by o to poprosić, już tam były.

Mamanabank, dziękuję.

Uzupełniłam rozliczenie, proszę o info jeśli przegapiłam jakąś wpłatę.

Posted

Słuchajcie, bardzo bardzo bardzo potrzebna pomoc przy złapaniu Atosa! On już daje się głaskać, tylko nie daje się przytrzymać. Z hyclem raczej nie wypali, bo zawsze jak przyjeżdża psów nie ma - on od razu odjeżdża, a one przychodzą za kwadrans... A psy (tam jest kilka psów, ale pozostałe mają miejsce) trzeba złapać, zanim spadnie śnieg!

KTO MOŻE POMÓC???