Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
Szybciutko napiszę wpłaty:Pola53-20zł,beataczyl 20zł,ana666 20zł!!Bardzo wszystkim Dziękujemy z całego Serca!Wawerku ja już nie mam na to wszystko słów ręce mi opadają.Jeszcze wieczorem porozmawiam z Gabrysiem jest mu też przykro,ale mam nadzieję że jakoś się ułoży.A czy nadal Koosiek czuje się opiekunem tych psiaków bo coś jedno z drugim mi nie gra!

Olena84 napisał(a):
Ana a kiedy wysyłałaś?

Widzę ze 23.X Sylwiaso napisała i tej wpłacie,więc pewnie dotarło na konto sąsiada ;)

Posted

Jeszcze raz proszę o numer konta, na które mam wplacać pieniądze na psiaka. Stałe zlecenie zrobię na razie 3 miesiące. Zależy mi, żeby przez ten czas był szukany domek dla jednego z muszkieterów. Ponieważ moja deklaracja stanowi znaczną część miesięcznego utrzymania psa, więc nie chciałabym w związku z tym, żeby to osłabiło aktywność w szukaniu domków. Wszystkie swoje deklaracje płacę regularnie (stałe zlecenie w banku), więc nigdy nie zalegam, o czym Koosiek się już przekonała, ale bardzo poszę, żeby jednak szukać wciąż aktywnie domku dla psa. Jeśli będe wiedziała, że ktoś czuwa nad ogłoszeniami, stara się znaleźć psiakowi domek, a domek się nie znajduje, to przedłużę zlecenie. Jeśli jednak nic się nie będzie działo na wątku, to po 3 miesiącach nie przedłużę zlecenia. Chcę postawić sprawę jasno, żeby nie było niedomówień czy jakiś nieporozumień. Ważne jest dla mnie, aby nie ustawać w szukaniu domków.

Posted

Na dniach zrobimy Aramiskowi piękne fotki!poprosimy osobę do robienia ogłoszeń!Kochana Lido Dziekujemy z całego serca za pomoc:iloveyou::iloveyou::modla::modla:Bardzo cenię takie konkretne osoby!!!!

Posted

Ana bardzo przepraszam, musialam Cie jakos przeoczyc:(. Ale mam nadzieje, ze reszta sie zgadza.
Lida, bardzo to uratuje sytuacje, zostaną juz "grosze" na placenie co miesieczne (grosze jak na dogomanie), wiec jest szansa ze i w przypadku chlopakow i Pixie i Dixie zostanie "tylko" stary dlug do splacenia.

Posted

Wszystkie moje psy są w takim samym stopniu ogłaszane, i te w płatnych hotelach, i te w bezpłatnych tymczasach, więc poprawa sytuacji finansowej muszkieterów niczego tutaj nie zmienia. Aramis ma zamówiony pakiet ogłoszeń, niestety kolejka jest długa. Ma też odnawiane przeze mnie stale ogłoszenia na kilku popularniejszych portalach i allegro.

Posted

z mojego bazarku będzie ok 120 zł, w przyszłym tygodniu wpłacę całość (wyjeżdżam jutro, a z laptopa nie moge robić przelewów). konto Pana mam, od razu do niego przelewać, tak jak deklaracje?

troche się oczyszcza u chłopaków :-)

Posted

sylwiaso napisał(a):
Z bazarku Czapowego dla chłopaków będzie chyba 300zł jeszcze księgowa liczy!!

:crazyeye: ale się tu u chłopaków dzieje .Tylko pogratulować sprawnych akcji:loveu:.A maleńkie przeoczenia to przecież nic strasznego- gdy dużo pracy ,to potknięcie jest nawet wskazane- działa jak kawa nad ranem ;).
Pozdrowienia dla Muszkieterków i opiekunek :lol:

Posted

Jeszcze nie próbowaliśmy, wstępnie umówiłam się z panią inspektor z TOZu, że poprosi o to hycla i potem go od niego przejmiemy, ale wszystko jest jeszcze na etapie dogadywania.