sleepingbyday Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 słuchajcie, przypomnijcie mi, na jaki wiek oceniani sa muszkieterzy? tzn, chyba na jakie wieki ;-)? a wagowo oni jak? Quote
sylwiaso Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Za te 100zł to my ciocię Lide pod niebiosa wzniesiemy razem ze wszystkimi cioteczkami,które grosik dały na chłopaków!!!:multi::loveu::lol:SBD oni ważą po 10 kg!!!A wiekowo P.doktor wpisała Aramis 8zlat a Portos ok 4lat Quote
Olena84 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Sąsiad powinien mieć na koncie jakieś 150zł - musi sprawdzić Sylwia, niestety, żeby było wiadomo że troszke sie ten dług zmniejszył. Koosiek wyslij do mnie ten album i opisy, ale czy jeśli bazarek sie skonczy to będziesz miałą czas to popakować i powysyłać? To ja cioteczke Lida śle nr konta, jesli jeszcze nia ma. Quote
Olena84 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Lida']mogłabym teraz przenieść na chłopaków, zawsze to 100 zł do przodu, tylko sytuacja jest już na tyle zaoogniona, że chyba tu nie wystarczy mój marny grosz, [/QUOTE] Kobieto, marny grosz, matko to już bardzo ratuje całą sytuacje! Quote
koosiek Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Tak, 100 zł to dużo... To już jest karma na cały miesiąc i jeszcze trochę... Zrobiłam wydarzenie na fb Atosowi: http://www.facebook.com/event.php?eid=148413688587805&view=wall&ref=notif¬if_t=event_wall - może tak się uda... Co do rozmowy - te za karmę to właśnie te 80 zł, które przelałam wczoraj Sylwii. Natomiast te za dwa tygodnie, to z bazarków. Olena, jeśli możesz wystawić - będę bardzo wdzięczna. Z wysyłką nie będzie problemu, bo popakować mogę w każdej chwili, gorzej z dostępem do komputera. Quote
Olena84 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Koosiek masz zapchana skrzynke mail: psyogloszenia@interia.pl Quote
Lida Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Dostałam dziś numer konta do sąsiada, ale mam pytanie: kto będzie rozliczał wpaty? Sąsiad??? Poza tym w październiku muszę wpłacić na Smoka po raz ostatni, bo tak się zobowiązałam (jest to na wątku Smoka), więc mogę chłopakom wpłacać od listopada. No chyba, ze Koosiek zadecyduje, że w październiku jednak pieniądze mogą iść nie na Smoka tylko na chłopaków. I kolejne pytanie: jaki jest pomysł na spłatę długu? Czy w dwa tygodnie uda się spłacić 1200 zł (bo tyle chyba trzeba spłacić). Koosiek, co zamierzasz zrobić? Jeśli za 2 tyg. nie będzie tych pieniędzy, to co dalej??? Będziesz negocjować z sąsiadem? Quote
Olena84 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 sasiad bedzie podawal Sylwii info kto wplacil, lepiej jak juz do niego ida wplaty bo wtedy dlug maleje. Poprosilam juz Sylwie, mam nadzieje, ze sasiad bedzie mial na jutro wydruk kto juz wplacil. Quote
ivette3 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Hej chłopaki w górę.Wątek nabrał chyba energii ,więc wygląda na to ,że się Muszkieterom los odmienia na lepszy :).Serdecznie życzę im tego i trzymam kciuki . Quote
koosiek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Lida, pieniądze należą do ciebie, więc i do ciebie należy decyzja, co z nimi zrobić. Chociaż dziewczynom od Smoka już te pieniądze obiecałam. Nie wiem, co ten pan powiedział Sylwii, nie było mnie przy ich rozmowie... Ja w rozmowie z nim powiedziałam, że będę miała za około dwa tygodnie pieniądze z bazarków i że będzie to ok. 100 - 200 zł, oraz że na jego konto będą też jakieś osobne wpłaty. Plus to, co przelałam Sylwii w niedzielę. Nie mówiłam o spłacie całego zadłużenia, bo to nierealne zebrać taką sumę w dwa tygodnie. Chyba, że poobcinamy muszkieterom łapy, bo jako zwykłe, nieadopcyjne kundelki są niestety mało atrakcyjni. Porozsyłałam dzisiaj trochę wątek, jutro porozsyłam dalej... Olena, wysłałam zdjęcia fantów, jutro wyślę opisy... Quote
ana666 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Tak na szybko bazarek książkowy dla chłopaków: http://www.dogomania.pl/threads/215605-Na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-muszkieter%C3%B3w-ksi%C4%85%C5%BCki-o-zwierzakach-i-nie-tylko.-Do-15.10?p=17750535#post17750535 zaraz się biorę za następny z ciuchami, nie wiem czy dam radę dziś, a jak nie to jutro wystawię Quote
sylwiaso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jestem po kolejnej rozmowie z sąsiadem jak przeczytałam post Koosiek!potwierdzam to co napisałam wcześniej Koosiek sąsiad jest wkur....po rozmowie z Tobą troszkę się uspokoił i mi po raz drugi powiedział,że rozmawialiście przez tel.i powiedziałaś,że przyślesz na karmę kase do środy potwierdzam wpłynęły pieniążki 80zł przekażę je sąsiadowi potem powiedziałaś,że robisz bazarki i z nich i jeszcze nie wiem sama skąd spłacisz dług 1200zł za 2tyg.Chyba,że sąsiad żle zrozumiał to jeszcze raz do Ciebie zadzwoni! Quote
sylwiaso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kochane cioteczki a teraz sprawa finansów sąsiad ma już pieniążki chyba 170zł i dziś przesle smsem do Olenki info kto dokładnie wpłacił!!!Nic nie zginie żadna wpłata to jest uczciwy człowiek!także czekamy! Quote
koosiek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ana666, bardzo bardzo dziękuję za bazarki! [quote name='sylwiaso']Jestem po kolejnej rozmowie z sąsiadem jak przeczytałam post Koosiek!potwierdzam to co napisałam wcześniej Koosiek sąsiad jest wkur....po rozmowie z Tobą troszkę się uspokoił i mi po raz drugi powiedział,że rozmawialiście przez tel.i powiedziałaś,że przyślesz na karmę kase do środy potwierdzam wpłynęły pieniążki 80zł przekażę je sąsiadowi potem powiedziałaś,że robisz bazarki i z nich i jeszcze nie wiem sama skąd spłacisz dług 1200zł za 2tyg.Chyba,że sąsiad żle zrozumiał to jeszcze raz do Ciebie zadzwoni![/QUOTE] Przecież cały czas mówiłam to samo, nie wiem, dlaczego tak to zrozumiał... Nie będę obiecywać spłaty 1200 zł (trochę mniej, jeśli odliczyć ostatnie wpływy) w dwa tygodnie, jeśli wiem, że to nierealne! Po co? Po to, żeby jeszcze bardziej się "wkur....", jak tych obiecanych pieniędzy nie dostanie? Przecież to bez sensu. Robię co mogę, żeby jakieś pieniądze były, ale ostatnio strasznie trudno zdobyć na dogo pieniądze - wystarczy przelecieć się po wątkach, wszędzie długi, problemy... Jak ktoś gdzieśtam napisał - dogo się wypaliło. I żyje tylko aferkami i układzikami. Przesłałam Olenie zdjęcia na bazarek, zaraz wyślę opisy. Wczoraj rozsyłałam wątek, dzisiaj dalej będę rozsyłać. Wcześniej też robiłam co mogłam, były bazarki, rozsyłałam wątek jak miałam czas. Ale niestety tłumy były tu tylko wtedy, gdy pieski były biedne i na ulicy, teraz z osób, które były na początku zostały może dwie czy trzy osoby... Quote
Olena84 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 To czekam na opisy, dzis mam wolny wieczor, wiec go od razu wystawie. Quote
ana666 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kolejny bazarek dla chłopaków http://www.dogomania.pl/threads/215640-Bluzeczki-sweterki-i-inne-na-muszkieter%C3%B3w.-Do-17.10?p=17756175#post17756175 Quote
Olena84 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 A ja przepraszam, ale zrobie dzisiaj, wczoraj sie zatrulam i padlam do lozka o 21. Quote
sylwiaso Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Wpisuję info.od sasiada wpłaty Danka4U1- 50zł,Sta. 20zł Rom. 50zł,Flor. 25zł Kam. 10zł SBD. 5zł Bar. 10zł,Roland_de. 50zł razem 220zł Quote
Olena84 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Jakby co, doszlysmy z Sylwia co do 3 nickow;), reszta to poczatki nazwisk - sasiad troche na bakier z dogomanią;), wiec tak wyszlo, ale wszystkim bardzo dziękuję za pomoc! 220zł!!! Quote
koosiek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wrzuciłam w rozliczenie. Ana, dzięki za jeszcze jeden bazarek :) Quote
Olena84 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Twój sie szykuje, 70 ubran to nie hop siup;) Quote
koosiek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Wiem, i dlatego nie mogłam się zebrać, żeby go zrobić :oops: A właśnie znalazłam jeszcze jedną siatkę z ciuchami, muszę sprawdzić w albumie, czy mają zdjęcia. Quote
ana666 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 dobrze ze już rusza do przodu i dług się zmiejsza. Oby tak dalej dziewczyny:multi: Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ja pierniczę, dług opgromny i będzie się wolno zmniejszał, bo do należności zaległych dochodzą bieżące. wiem, ze obiecąłam bazarek, ale zasuwam od dwóch tygodni po 12 godzin na dobę i do końca przyszłego tygodnia tak będzie. ale pamiętam, fanty w grupkach leżą na stole i czekają na czas. potrzebujemy deklaracji!!!! Quote
Recommended Posts