Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja deklaarcja tez poszła.

słuchajcie, błagam, blagam o pomoc! w calej stolicy pelnej dogomaniaków nie mogę znaleźć nikogo, kto moze wziąć na tydzień małego psa...
wyjeżdżam na delegację i moj tymczas nie ma się gdzie podziać od 4 do 13 października. realnie nie ma, nie mam co z nim zrobić, zostały mi opcje - wystawiam na ulicę, do schronu ,zamykam na tydzień w domu. żadna z nich przecież nie wchodzi w grę! a jednoczesnie tylko te opcje wydają się mozliwe do zrealizowania.

błagam, pomóżcie mi! on może spokojnie w kojcu, to wsiowy kundelek i lubi na dworze.

Posted

Ja mam już jednego nadplanowego psa i nawet jak przyniosłam maleńkiego szczeniaka na kilka godzin miałam mega awanturę :( Nausicaa pisała na wątku Myszy z mojego podpisu, że jak wyadoptuje szczeniaka z tymczasu to może coś wziąć, może ona?

Posted

sleepingbyday napisał(a):
moja deklaarcja tez poszła.

słuchajcie, błagam, blagam o pomoc! w calej stolicy pelnej dogomaniaków nie mogę znaleźć nikogo, kto moze wziąć na tydzień małego psa...
wyjeżdżam na delegację i moj tymczas nie ma się gdzie podziać od 4 do 13 października. realnie nie ma, nie mam co z nim zrobić, zostały mi opcje - wystawiam na ulicę, do schronu ,zamykam na tydzień w domu. żadna z nich przecież nie wchodzi w grę! a jednoczesnie tylko te opcje wydają się mozliwe do zrealizowania.

błagam, pomóżcie mi! on może spokojnie w kojcu, to wsiowy kundelek i lubi na dworze.

może kojec w Jeziórku za 15 zł za dzień? też tam umieszczałam swoje tymczasy, bo niestety nikt nie znalazł się nawet na 3 dni z okolic wawy.

Posted

Wawerku widzę,że od dziś już Cię nie ma na dogo.ale napiszę!Dziewczyny tak jak jest do tej pory być nie może z muszkieterami Koosiek nie dzwonisz do Faceta psy są zostawione na pastwę losu,żeby nie Olena84 to sąsiad musiałby ich karmić sam jak było do tej pory!!!To jest kary godne!!!Chłopina mi zaufał ja zaufałam Tobie i dooopa!!!Myślę,że po niedzieli coś się wydarzy czuję to ,sąsiadowi puszczą nerwy!!!A jak mi je przywiąże do płata to ja je zawożę Koosiek do Ciebie,bo nie będę miała co z nimi zrobić!!!Dług na 18.10 wyniesie prawie 1200zł Czas najwyższy zmienić TYTUł wątku!!!

Posted

No ja też nie wiem, co napisać... Nie rozumiem, jak można dopuścić do tak dużego długu... Przecież już wcześniej chyba można robić akcje, bazarki, prosić o pomoc... Tak się dzieje na innych wątkach. Miałam deklarację na Smoka, mogłabym teraz przenieść na chłopaków, zawsze to 100 zł do przodu, tylko sytuacja jest już na tyle zaoogniona, że chyba tu nie wystarczy mój marny grosz, tylko trzeba pomysleć jak wyjśc z tego długu i co dalej. Największym problemem jest dla mnie, przy wspólnym działaniu na rzecz chłopaków, bardzo słaby kontakt z Koosiek. Szkoda mi chłopaków, ale nie ukrywam, ze boję się wspólpracować z osobą, która jest rzadko na dogo i przy wielu psach, które sa pod jej opieką są problemy i często gigantyczne długi do spłacenia. A tam gdzie są problemy, tam uciekają ludzie z watków, albo trudno pozyskac nowych. Nie wiem co robić. Koosiek, naprawdę od Ciebie dużo zależy. Proszę o informację jak mogę pomóc. Może kupię jedzenie chłopakom, tylko czy oni będą mogli jeszcze być u sąsiada Sylwiaso?

Posted

A czy cokolwiek wpłynęło z zadeklarowanych ostatnio wpłat? I czy doszły pieniądze na odrobaczenie? Przelałam jeszcze dzisiaj 80 zł, za zaległą karmę. Więcej nie mam.
Mam rzeczy na bazarek, obfotografowane, zdjęcia wgrane na serwer - brakuje mi wciąż czasu, żeby bazarek skończyć... Może ktoś miałby chwilę na wystawienie? Przesłałabym na maila link do albumu i opisy.

Jeśli nie ma mnie na dogo - a faktycznie, zdarzają mi się kilkudniowe przerwy - można się ze mną kontaktować chociażby poprzez mail z podpisu. Albo telefonicznie lub przez fb.
Pieniądze można wpłacać bezpośredni na konto sąsiada Sylwiaso, także można pomóc muszkieterom bez mojego pośrednictwa.

Posted

Sąsiad prosił o przekazanie info.że rozmawiał z Koosiek umowa jest taka,że dwa tygodnie sąsiad poczeka na pieniążki Koosiek dośle kasę do środy na jedzenie!Trzymam kciuki żeby się udało!Doszły pieniążki na odrobaczanie chyba już pisałam?