Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszkieterowie w natarciu na obiektyw ;-)

Potem siusiu i w nogi!!!!!!!!

i pognali do ogrodu, więc wyszłyśmy z podwórka, by potem poszczekać sobie z Fionką Sylwiaso ;-)

A tak pięknie bronię podwóreczka.

no i złapany do zdjęcia ;-)

te psy to torpedy szalone ;-)
Portos jest taki szybki, że ciężko go uchwycić.
Aramis jest spokojniejszy, ale równie szybki. Jego bielutka sierść jest jak biały puch czyściutka i lśniąca od ostatniego razu jak byłam.

Posted

przekazałam dziś 100zł od Wawerka sąsiadowi za chłopaków czyli 18.07- 18.08 trzeba dopłacić mu jeszcze 250zł , pozostało do uregulowania za karmę18.06-18.07,18.07-18.08 160zł

Posted

Dzis robie przelewy, przepraszam ale od piatku i w weekend bylam nieinternetowa. Zaplace za karme za czerwiec.
Czy ten pan na pierwszym zdjeciu to sasiad? Nie wyglada na takiego co to by mial Sylwi podrzucic muszkieterow za dlug;).

Posted

Nie mam pojęcia czy podrzuci czy nie nie znam człowieka :( , ale rozumiem jego zdenerwowanie sam do tej pory, za swoje żywił chłopaków :(

Posted

A ja ciagle mam problem z tych chol... internetem w domu, facet z neostrady powiedzial ze jest wszystko ok, tyle ze jak wejde to mnei wywala, dzis jeszcze bede probowac, niestety w pracy nie zrobie przelewu...

Posted

Doszły pieniążki od Kochanej Oleny84 180zł!!!!przekażę dług za karmę 80zł czyli 18.06-18.07!i kupię worek karmy Husse 20kg za 100zł i podzielę między Falkusiem i muszkieterami Olenko z całego SERCA Ci Dziękujemy za pomoc!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Doszły pieniążki od Kochanej Oleny84 180zł!!!!przekażę dług za karmę 80zł czyli 18.06-18.07!i kupię worek karmy Husse 20kg za 100zł i podzielę między Falkusiem i muszkieterami Olenko z całego SERCA Ci Dziękujemy za pomoc!!!!

Szkoda łobuzów:(

Posted

Mam spore problemy z internetem, dopiero dzisiaj udało mi się wbić na dogo, dlatego rozliczenie nie jest zaktualizowane, postaram się jak najszybciej je uaktualnić. Ktoś zakładał jakiś czas temu muszkieterom wydarzenie, muszę je odnaleźć i porozsyłać...

Olena, bardzo Ci dziękuję! Dziękuję wszystkim, którzy jeszcze o muszkieterach pamiętają... Niestety z ogłoszeń wciąż brak odzewu :(

Posted

Tylko kurcze z ogłoszenia niestety nie wynika, że on jest mały :( Na zdjęciu jest tylko pycho a w tekście nic o wielkości nie ma... I o tym, że jest żywiołowy też nie... Ale mimo wszystko liczę, że może wreszcie...
Miałam wczoraj farta, dwa psy udało mi się wstawić do Metra - Portosa i Rudego :)