Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pola17 wydaje mi się, że wsytarczy kąt dla psiaka, zgoda rodzinki, czas na spacerki i wiele miłości :) No i oczywiście od czasu do czasu wpisać jakieś nowinki na wątku :)

Posted

Hahaha rodzinka to juz tak przyzwyczajona ze mam nowe psy przychodzą i odchodzą do ds na razie planuje cos :)

Olena84 napisał(a):
Czyzby cos sie szykowalo? A jesli tak, to bylby to dt bezplatny?

Posted

Olenko już odpisuje!jeżeli możesz wpłać za karmę 18.06-18.07 bo ja już Gabrysiowi zapłaciłam za 18.05-18.06 to teraz liczymy może 18.07-18.08 ten worek karmy na pół z Falkusiem,żeby nam się nie pomyliło za 100zł będzie karma Husse czyli po 10kg na psiaki ja myślę,że dla muszkieterów nie starczy na cały m-c to są mimo wszystko dwa psiaki,ale dobre i to Olenko Kochana bardzo Ci serdecznie Dziękujemy!!!!!!

Posted

Aramis ma 7 lat, lubi psy, nie zwraca uwagi na koty , wykastrowany, ma jakieś szczepienia ale nie wiem jakie..
Portos ok 2,5 roku, lubi psy, nie zwraca uwagi na koty, wykastrowany, ma szczepienie ale nie wiem jakie.

Obaj kochają ludzi zarówno tych dużych jak i tych małych :)

Sylwiaso mogłabyś napisać coś więcej ???/ masz ich książeczki ???

Posted

cioteczki chłopaki są wykastrowani 5.04 mieli szczepienia przeciw chorobom zakażnym ale nie mam w książeczce wpisu o odrobaczaniu?muszę jutro zadzwonić do weta.to zaraz napiszę na watku!odnośnie kotów na 100%Portosek nie zwraca na nie uwagi,ale Aramisek lubił czasami pogonić co do psiaków o to raczej nie jestem pewna,bo jak biegają teraz u sąsiada to jak podejdzie jakiś obcy oj to szczekają nie wiem jak by było gdyby byli blisko bez siatki!ale do ludzi to Portosek misiol przytulaśnik a Aramisek troszkę na dystans!

Posted

Dziękuje Sylwiaso, ja brałam te informacje z ogłoszenia. Jednak Ty masz z nimi kontakt i wiesz najlepiej. Jeśli chodzi o obszczekiwanie to wydaje mi się, że po prostu pilnują terenu, czują się jak u siebie. Jak u Ciebie ganiały to miały kontakt z innymi psami, z tego co pamiętam ze zdjęć :)