Romka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Za zgodą p.Marka ze schroniska,przekazałam zdjęcia Portosa i Aramisa do schroniska...ludzie najczęściej szukają małych piesków, w schronisku takowych nie ma a nuż uda się...kontakt na Mamanabank;) Quote
sylwiaso Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Chłopaki na 4-tej?w górę chłopy po domki!!ciocia Romka o Was myśli! Quote
sleepingbyday Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 dobry pomysł, może przez schron ktoś się znajdzie? słuchajcie, mam juz wszystkie wpłaty z bazarku (halbina pisała, że przelała z górką), ale niestety na przelew dla muszkieterów tzreba będzie poczekac - złożyło mnie masakryczne grypsko i gniję w łóżku, a zablokowałam sobie klucze do platformy bankowej - bez wizyty w banku nie będe mogła robic przelewów. po weekendzie się tym zajmę, przepraszam za zwłokę. Quote
koosiek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dzięki. Był dom chętny na Portosa, ale tak mu na psie zależało, że od niedzieli się nie odzywa :roll: Sleeping, dzięki! Z bazarku biżuteryjnego też się trochę kasy uzbiera, więc wszystkie zaległości uda się spłacić... Przy okazji zapraszam na wątek Kropy - suni, która została kiedyś zabrana od człowieka handlującego szczeniakami na dworcu, a teraz szuka nowego domu: http://www.dogomania.pl/threads/210654 Quote
dominikabankert Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 oj tak bedzie jeszcze lepszy[quote name='sylwiaso']Portosiu to chyba słaby domek był:shake:[/QUOTE] Quote
sylwiaso Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='dominikabankert']oj tak bedzie jeszcze lepszy[/QUOTE]Musi być lepszy bo to wyjątkowy pies!!!! Quote
sylwiaso Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Chłopaki a co Wy na 5-tej skaczcie do góry!!! Quote
Romka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Poprosiłam portal łowicz24eu o zamieszczenie ogłoszeń naszych psiaków...ale do tej pory cisza...może jutro uda mi się przypomnieć...mogliby już domek mieć... Quote
Romka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Romka napisał(a):Poprosiłam portal łowicz24eu o zamieszczenie ogłoszeń naszych psiaków...ale do tej pory cisza...może jutro uda mi się przypomnieć...mogliby już domek mieć... Już jest ale bardzo nieczytelne jak dla mnie...naszego Feliksa też nie widać... http://lowicz24.eu/index.php?page=mypage&op=openPage&id=9&title=adoptuj-zwierzaka Quote
Romka Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 sylwiaso napisał(a):Nic nie widać naszych psinek! Już napisałam,że nie ma zdjeć tylko tekst aukcji allegro a to była tylko podpowiedż... Quote
sylwiaso Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 To super,że napisałaś miejmy nadzieję,że zmienią i wstawią zdjęcia! Quote
sylwiaso Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Doszły pieniążki z bazarku od cioci Sleepingbyday 44zł bardzo Dziekuję!!! Quote
sleepingbyday Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 sylwiasdo, jak pisałam w pw, chodzi mi o potwierdzenie na wątku BAZARKOWYM. nawet ci linka puściłam. to wymóg regulaminu, musze rozliczyć i zamknąć bazarek. Quote
koosiek Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Uzupełniłam pierwszy post, muszkieterzy są [FONT=Comic Sans MS]653,37 zł[/FONT] na minusie. U Sylwii muszę jeszcze spłacić 223,68 zł (lada dzień będzie z bazarku), a za kilka dni kolejne 350 zł za hotel + karma...[FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
sylwiaso Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 SBd w który bazarek mam wejśc to zaraz potwierdzę,że otrzymałam pieniążki!!! Quote
koosiek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Dzięki uprzejmości pana wynajmującego lokal przy piekarni na Namysłowskiej i pewnej osobie z dogo, do czasu znalezienia najemcy na witrynie będą wisiały zdjęcia psiaków do adopcji - Portos i Aramis już tam są :smile: Quote
sylwiaso Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Jak fajnie,że Pan pozwolił zawiesić te zdjęcia!Może ktoś zobaczy chłopaków! Quote
koosiek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 sylwiaso napisał(a):Jak fajnie,że Pan pozwolił zawiesić te zdjęcia!Może ktoś zobaczy chłopaków! I dziewczyny :) Pixie i Dixie też tam są :) Quote
koosiek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Off: MOŻE MA KTOŚ NA ZBYCIU DWA PANELE OGRODZENIOWE? Potrzebne są do zrobienia kojca dla czterech szczeniaków z przytuliska w Konstancinie - to dla nich jedyna szansa, żeby w niedzielę nie pojechały na giełdę! Wątek szczyli: http://www.dogomania.pl/threads/210808 Quote
sylwiaso Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Nie mam niestety,sama kleje jak mogę!bardzo mi ich szkoda! Quote
sleepingbyday Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 sylwiaso, tu potrzebne potwierdzenie: http://www.dogomania.pl/threads/209575-Sumińska-i-filmy-dla-Muszkieterów.Odłowieni-zostawieni-bez-grosza.Ogromny-dług!Do-22 rany.. chłopaki maja ogromniasty dlug. cholera! Quote
Recommended Posts