Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za zgodą p.Marka ze schroniska,przekazałam zdjęcia Portosa i Aramisa do schroniska...ludzie najczęściej szukają małych piesków, w schronisku takowych nie ma a nuż uda się...kontakt na Mamanabank;)

Posted

dobry pomysł, może przez schron ktoś się znajdzie?

słuchajcie, mam juz wszystkie wpłaty z bazarku (halbina pisała, że przelała z górką), ale niestety na przelew dla muszkieterów tzreba będzie poczekac - złożyło mnie masakryczne grypsko i gniję w łóżku, a zablokowałam sobie klucze do platformy bankowej - bez wizyty w banku nie będe mogła robic przelewów. po weekendzie się tym zajmę, przepraszam za zwłokę.

Posted

Dzięki.
Był dom chętny na Portosa, ale tak mu na psie zależało, że od niedzieli się nie odzywa :roll:

Sleeping, dzięki! Z bazarku biżuteryjnego też się trochę kasy uzbiera, więc wszystkie zaległości uda się spłacić...

Przy okazji zapraszam na wątek Kropy - suni, która została kiedyś zabrana od człowieka handlującego szczeniakami na dworcu, a teraz szuka nowego domu: http://www.dogomania.pl/threads/210654

Posted

Poprosiłam portal łowicz24eu o zamieszczenie ogłoszeń naszych psiaków...ale do tej pory cisza...może jutro uda mi się przypomnieć...mogliby już domek mieć...

Posted

Uzupełniłam pierwszy post, muszkieterzy są [FONT=Comic Sans MS]653,37 zł[/FONT] na minusie. U Sylwii muszę jeszcze spłacić 223,68 zł (lada dzień będzie z bazarku), a za kilka dni kolejne 350 zł za hotel + karma...[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

Dzięki uprzejmości pana wynajmującego lokal przy piekarni na Namysłowskiej i pewnej osobie z dogo, do czasu znalezienia najemcy na witrynie będą wisiały zdjęcia psiaków do adopcji - Portos i Aramis już tam są :smile: