Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
No chyba i nic:(. Myślicie że można by zadzwonić do tej pani i zapytać?

Kto pyta....nie błądzi :roll: .Może się okazać,że osoba odrobinkę niezdecydowana dostanie ten dodatkowy mały impulsik...i Aramisek będzie szczęśliwy :cool3:.
Dzwoń Olenko, a my kciuki zaciskamy.

Posted

Dla nie których przyjechanie do mnie 30km jest problemem. Z drugiej strony ja nie mogę do każdego jeździć i psy pokazywać. Uważam że jak ktoś chce tego akurat psa to przyjedzie. Aramisek jest na prawdę ładny i grzeczny. Widocznie to jeszcze nie jego domek.

Posted

Aramisek zasługuje na dobry domek...a ten był najwyraźniej niegodny naszego przystojniaka.Trzymajmy kciuki dalej :) , kiedyś się uda.

Sleepingbyday :( ...100% racji w tym co napisałaś niestety.Czasy takie,że wrażliwość jest uznawana za naiwność lub wręcz słabość i powód do wstydu,wyszydzania....

Posted

Olena84 napisał(a):
Zadzwoniłam, pani ma już psa i odłożyła słuchawkę. Powiedziała wtedy, że zadzwoni nawet jak się nie zdecyduje, no cóż...

a w dupę z takim domem.
jak się nie szanuje ludzi to się nie będzie szanować zwierząt.
mogę dostać bana za słowo "dupa".

Posted

[quote name='piescofajnyjest']a co? dupa nie mozna? ;)[/QUOTE]

no chyba nie, ale mam to gdzieś.
Mam dość ludzi, którzy robią casting na psa, oddają psa po dwóch dniach, bo taki jakiś, albo umawiają się na PA i się chowają.

Uzupełniłam wpłaty

Posted

[quote name='sleepingbyday']ech, załamka. ale aramis jeszcze nam pokaże![/QUOTE]

mocno zaciskam za to kciuki.
Aramis to taki śliczny maluch, więc muuuusi :placz: :roll: wreszcie czyjeś serce zaskarbić:lol: