Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie dlatego, ż eto wy macie kontakt z p. Gabrysiem. problem nie jest w złym przelewie bankowym, tylko w nieodpowiednim odbiorcy przelewu.
ale że możecie przekazać namiary na pana Gabrysia i na nią to scedować, to inna sprawa. I faktycznie oficjalnie jest tak, że deklarowiczka ma zaległośc, powinna ją uregulować,a swojego dochodzić we własnym zakresie. no, ale to nie urząd.

Posted

No niestety ale teraz to p.Gabryś może mieć w pompie. Może rzeczywiście mogłaby deklarowiczka zadzwonić i poprosić płaczliwie że to ona gapa a teraz ma kłopoty bo ma nie zapłaconych deklaracji - coś w tym rodzaju.

Posted

olena, jakie tam kłótnie, po prostu rozwiązujemy problem.
w porządku byłoby, gdyby deklarowiczka przelała zaległośc i gadała z gabrysiem. sposoby na niego moga być różne,wiadomo :-)

LILUtosi napisał(a):
No niestety ale teraz to p.Gabryś może mieć w pompie. Może rzeczywiście mogłaby deklarowiczka zadzwonić i poprosić płaczliwie że to ona gapa a teraz ma kłopoty bo ma nie zapłaconych deklaracji - coś w tym rodzaju.

na przyklad taki ;-)

Posted

Aramisek z kuchni prawie nie wychodzi, hehe. Zaadoptował sobie kuwetkę i się grzeje. Tylko na siku na ogród i wraca szybciorem do kuchni. Nadal nie lubi być podnoszony i brany pod brzuch. Ale powoli odczulamy te miejsca.

Posted

Jeszcze dziewczyny w sprawie Gabrysia Olenka do mnie też dzwoniła i prosiła o pomoc i ja z nim rozmawiałam,powiedział,że odeśle te pieniążki bez problemu.Jeszcze chwilkę poczekajmy a jak nie to ja za wynajęty wybieg u niego mu odejmę i Wam prześlę nie martwcie się!

Posted

z tym ładnie pachnie to bym polemizowała :diabloti:
Aramisek w kuchni jest z Nikitką i ona zajmowała ławkę a Aramisek kuwetkę ale ostatnio Aramisek zajmuje ławkę a Nikita no niestety kuwetkę. Nie ma jak gentlemen. Nikitka w tym tygodniu mam nadzieje pójdzie do swojego domku i ławka będzie pusta ;-)
Ale jak byście zobaczyli jak szybko Aramisek teraz załatwia potrzeby i pod drzwiami w kuchni waruje.

Posted

[quote name='ivette3']Olena tylko tak udaje ,że spamuje.Wpada co rusz to na inny wątek ,bo nudzi jej się i zwady szuka;):loveu:

Nieprawda!!!!

Zapraszam na bazarek!:eviltong: