LILUtosi Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 No to jak płacić chcą to jeszcze trochę radosnego Aramisia Quote
Olena84 Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Halo halo!!! Ale kto ma zapłącić za kolejne zdjecia??? Bo ja sie boję... Quote
cancer43 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Olena84 napisał(a):Halo halo!!! Ale kto ma zapłącić za kolejne zdjecia??? Bo ja sie boję... Ja też,bez kasy jestem.Mogę dołożyć piątala za kota,bo jakos niespecjalnie się chyba lubią z naszym muszkieterem Quote
LILUtosi Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Olena84 napisał(a):Halo halo!!! Ale kto ma zapłącić za kolejne zdjecia??? Bo ja sie boję... deklarację są dobrowolne, ja nie wymuszałam przecież :evil_lol: Hm, rozumiem że Aramiś nie potrzebuje na hotel :razz: Quote
Olena84 Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 LILUtosi napisał(a):deklarację są dobrowolne, ja nie wymuszałam przecież :evil_lol: Rzuca zdjęciami na lewo i prawo jak nigdy, żąda kasy a teraz sie wypiera :mad: Quote
Olena84 Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 A tak z innej beczki - Lilu a Ty pracujesz z psami zastraszonymi i leciutko kłapiącymi paszczą :cool3:? Quote
LILUtosi Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Olena84 napisał(a):A tak z innej beczki - Lilu a Ty pracujesz z psami zastraszonymi i leciutko kłapiącymi paszczą :cool3:? Może i tak, ale trochu miejsca mało ;-) Nie może być wielki bo w razie czego muszę z nim stoczyć walkę o miejsce w stadzie. Generalnie unikam ale nie wykluczam. Quote
obiezyswiat75 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Olena84 napisał(a):A tak z innej beczki - Lilu a Ty pracujesz z psami zastraszonymi i leciutko kłapiącymi paszczą :cool3:? o tym samym pomyślałam Quote
LILUtosi Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):o tym samym pomyślałam Dobra pokażcie tą zmorę. Quote
obiezyswiat75 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Jest w podpisie u Oleny. Nie umiem z telefonu linków wstawiać :( Quote
obiezyswiat75 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Ale mam nowych zdjeć do ogłoszeń :) Quote
Olena84 Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 Tak jest u mnie w podpisie, ale Aramis przy nim to psiak z wywalonym brzuchem na poduszce - że tak powiem :roll: i to jeszcze wtedy jak go łapałyśmy z obieży, Quote
Olena84 Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 LILUtosi napisał(a):czytam watek Na zdrowie! Quote
margoth137 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 ale się prezentuje Aramis na tym łożu no no:loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Piękne te zdjęcia. Aż mi się łezka w oku kręci. Uroczyście obiecuję, że jak znajdzie dom to się ubzdryngolę ze szczęścia. nie tylko ty. lilu, nie wkręcaj ludzi, ktorzy męczą sprawę aramisa od lat. to nas i tak dużo kosztuje (w sensie emocjonalnym)... czy można załozyć, ze jak będzie jedynym psem w mieszkaniu, abo będzie mial np jednego towarzysza bez rozgrywek politycznych stada, to nie będzie znaczył? czy trzeba jednak załozyć, że będzie znaczył, więc szukamy u raczej budy? jak myslisz? jest mi miło patrzeć na aramisa ucywilizowanego. teraz tylko dom i zmiana tytułu wątku ;-) Quote
LILUtosi Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Ale jakie zaskoczenie było? Małych kroczków nie widać a spektakularne różnice są widoczne. U mnie większość psów znaczy a jak idzie do domków to nie ma tego problemu. Dlatego nie sugerowała bym się tym. Quote
sleepingbyday Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 wkręcasz nas i pytasz, jakie zaskoczenie ;-)? dobrze, mozna zalożyc, ze znaczyć pan aramis nie będzie :-). nie wiem, jak wy, ale ja martwię się trochę ta kasą, która poszła do p. gabriela. Quote
Olena84 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Rozumiem, że wstrzymujemy ogłoszenia na razie, czy piszemy, prawdę , że przed psem troche pracy? Quote
LILUtosi Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Dla mnie to już normalny pies. Pcha się do kuchni i chodzi po stole jak nikt nie widzi. Jedynie ma problem z wchodzeniem na górę po schodach ale to raczej problem strachu przed innymi psami, bo jest tu taka sushi co na końcu drabiny jest i znalazła sobie ofiarę ;-) Przychodzi, cieszy się skacząc łapami, mizia się... Nie wykluczone że nowi właściciele będą musieli chwilę poczekać na zaufanie Aramiska ale myślę że to już będzie trwało znacznie krócej. Quote
obiezyswiat75 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Zapłaciłam za zdjęcia. Przepraszam, całkiem mi umknęło ale wywalili mnie z pracy :( ja go cały czas ogłaszam ale cisza :( Quote
LILUtosi Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Czytałam, współczuje. Ja straciłam w kwietniu całkiem dobrze płatną ale mam na koszty hotel. Oczywiście zwolniona jesteś z opłaty ;-) Musisz teraz zaplanować wydatki na najbliższy czas. Quote
Olena84 Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 Patrz, napisałaś że zapłaciłaś to Lilu Cie zwolniła z opłaty :diabloti:, spryciula. To nie wiem czy mu wykupić 30 ogłoszeń? Quote
ivette3 Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Puk puk :oops: Czy mnie tu jeszcze wpuszczą? :roll: czy psami poszczują za długotrwałe wagary? Witam Aramisa i ciotki kochane o wybaczenie żebrząc ;). Quote
Recommended Posts