sleepingbyday Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 bo to dawno juz rasa się wykształciła :-) Quote
obiezyswiat75 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Olena84 napisał(a):Ne narzekaj! :mad: A Ty ciągle na mnie krzyczysz. Krzyczysz i krzyczysz, już się boję odezwać :eviltong: Quote
LILUtosi Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Aramisek od wczoraj przychodzi na stronę domu. Jego wybieg jest akurat po drugiej stronie ogrodu. Do tej pory dochodził do połowy, trzymając się blisko kojca. Teraz się przełamał i mam nadzieje że nie długo zajrzy do domu. Quote
Olena84 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):A Ty ciągle na mnie krzyczysz. Krzyczysz i krzyczysz, już się boję odezwać :eviltong: No bo lubie krzyczeń, a każdy mi zakazuje, wiec krzycze na dogo, ale i tu nie mogę:( LILUtosi napisał(a):Aramisek od wczoraj przychodzi na stronę domu. Jego wybieg jest akurat po drugiej stronie ogrodu. Do tej pory dochodził do połowy, trzymając się blisko kojca. Teraz się przełamał i mam nadzieje że nie długo zajrzy do domu. Noi co - 2 dni temu wpis, i dopiero ja sie ciesze jako pierwsza, ciotki :mad: Quote
obiezyswiat75 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Olena84 napisał(a):No bo lubie krzyczeń, a każdy mi zakazuje, wiec krzycze na dogo, ale i tu nie mogę:( Noi co - 2 dni temu wpis, i dopiero ja sie ciesze jako pierwsza, ciotki :mad: I znowu krzyczysz :mdleje: Quote
Olena84 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 Wiem, ale krzyknelam i jestes :cool3: Quote
obiezyswiat75 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Olena84 napisał(a):Wiem, ale krzyknelam i jestes :cool3: bo ja idę tropem Twoich krzyków :evil_lol: Quote
obiezyswiat75 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Olena84 napisał(a):Wiem, ale krzyknelam i jestes :cool3: no dobra - ja jestem Ty jesteś ale gdzie jest reszta? :hmmmm::niewiem: Quote
Olena84 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 ciotki Aramis takie postępy robi a Wy nic??? Quote
cancer43 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ja też cały czas jestem,ale bojam się odezwać,jak krzyczą to i mne się może oberwać :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 kombinuję, ze moze by pan gabriel przyjął do budy tego staruszka spod zamościa? 200zł miesięcznie ogarnę, plus leczenie itd. myślicie, ze dałoby radę? staruszek na pewno wymaga ogarnięcia weterynaryjnego, a poza tym porządnej budy, jkao dziadek i tyle. całe życie był podwórkowy. tylko, czy tam jest szczelne ogrodzenie - to konieczne, bo i tak ma dziadek namieszane w głowie, pójdzie w długa i po sprawie... jak tam na miejscu z wetem jest, bo nie pamiętam? myslicie, ze to ma sens? bo nie wiem, co z tym dziadkiem robić. Quote
Olena84 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 sleepingbyday napisał(a):kombinuję, ze moze by pan gabriel przyjął do budy tego staruszka spod zamościa? 200zł miesięcznie ogarnę, plus leczenie itd. myślicie, ze dałoby radę? staruszek na pewno wymaga ogarnięcia weterynaryjnego, a poza tym porządnej budy, jkao dziadek i tyle. całe życie był podwórkowy. tylko, czy tam jest szczelne ogrodzenie - to konieczne, bo i tak ma dziadek namieszane w głowie, pójdzie w długa i po sprawie... jak tam na miejscu z wetem jest, bo nie pamiętam? myslicie, ze to ma sens? bo nie wiem, co z tym dziadkiem robić. Co do ogrodzenia, to chyba nie bylo pewne, Aramisek biegal po lesie i wracal - Sylwia tak? Quote
sleepingbyday Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 to kicha. on jest zdezorientowany. pójdzie w długą i po zawodach. Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 dziadek czeka na miejsce w hoteliku u Murki. A co u aramisa? Quote
LILUtosi Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Wczoraj Karmiłam psiaki tym co ugotowałam. Wynoszę wtedy na ogród gar wielki i nakładam do misek żeby szybciej wystygło a później chodzę po kojcach i miski roznoszę. Aramisek chodził ze mną myśląc że już ta następna będzie dla niego, nie odstępował mnie na krok i skakał ciesząc się że idzie żarcie. Co raz fajniejszy się robi. Quote
obiezyswiat75 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 No i powiało optymizmem :) Jeszcze trochę i może na kolana przyjdzie? (tak się rozmarzyłam :)) Quote
Olena84 Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 sleepingbyday napisał(a):dziadek czeka na miejsce w hoteliku u Murki. A co u aramisa? A gdzie on teraz jest? LILUtosi napisał(a):Wczoraj Karmiłam psiaki tym co ugotowałam. Wynoszę wtedy na ogród gar wielki i nakładam do misek żeby szybciej wystygło a później chodzę po kojcach i miski roznoszę. Aramisek chodził ze mną myśląc że już ta następna będzie dla niego, nie odstępował mnie na krok i skakał ciesząc się że idzie żarcie. Co raz fajniejszy się robi. E, to super sprawa, dobrze będzie! obiezyswiat75 napisał(a):No i powiało optymizmem :) Jeszcze trochę i może na kolana przyjdzie? (tak się rozmarzyłam :)) I dobrze, bo napewno tak będzie! Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 olena, dziadek jest w tyszowcach, to małe miasteczko pod zamościem. Quote
Olena84 Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 sleepingbyday napisał(a):olena, dziadek jest w tyszowcach, to małe miasteczko pod zamościem. Ale u kogoś czy tak sam sobie? Quote
sleepingbyday Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 tak sobie, od dwóch lat, po śmierci wlasciciela jest sam. http://www.dogomania.pl/forum/threads/246833-Staruszek-po-%C5%9Bmierci-opiekuna-szok-strach-g%C5%82%C3%B3d-Zamojszczyzna%21-B%C5%82agam-o-pomoc%21 Quote
obiezyswiat75 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Zapłaciłam za hotel - Olena, z ogłoszeń cisza? Quote
Olena84 Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):Zapłaciłam za hotel - Olena, z ogłoszeń cisza? Zupełnie, Aramisek to na razie jedyny psiak któego na stałe wspieram który ma najwieksze szanse, reszta to chore Dziadki albo sunia z chorobą skóry, wiec mam nadzieje, że ktoś normalny zadzwoni Quote
obiezyswiat75 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 To przedłużam mu wyróżnienie na tablicy wobec tego i jeszcze na morusku go na główną stronę wrzucę może? Quote
obiezyswiat75 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Czy mogę z nadwyżki Aramiska wziąć 24,99 i wyróżnić mu tablicę na miesiąc? Bieżące wyróżnienie kończy się 15 września. Quote
Recommended Posts