Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Na tym ostatnim zdjeciu taki smutny strasznie:(
Oluś a ja myślę,że on już nie wierzy w domek taki smutny pycho jest !ale ja wierzę,że jak ciocia Ela tą fotkę wstawi w odpowiednie miejsce to domek się znajdzie:multi::multi::loveu:

Posted

A ja Wam teraz napiszę jak to rozstanie przeżył Portosiu.Było tragicznie wył przez 5dni szukał Aramiska wszędzie był nawet u mnie powiedziałam... Portosiu on pojechał daleko i już nie wróci nie płacz za nim!!!i od kilku dni Portosek nie odstępuje Gabrysia na moment widzę jak chodzi za nim.Aramisek był jego przyjacielem na dobre i złe przeżył to strasznie dziś jest lepiej!

Posted

sylwiaso napisał(a):
A ja Wam teraz napiszę jak to rozstanie przeżył Portosiu.Było tragicznie wył przez 5dni szukał Aramiska wszędzie był nawet u mnie powiedziałam... Portosiu on pojechał daleko i już nie wróci nie płacz za nim!!!i od kilku dni Portosek nie odstępuje Gabrysia na moment widzę jak chodzi za nim.Aramisek był jego przyjacielem na dobre i złe przeżył to strasznie dziś jest lepiej!

Portosia tez mi szkoda teraz:(

Posted (edited)

A Portosek był z nim w kojcu? U tego pana?
Aramis niestety ale nie chce się odważyć wejść do domu. Jak tylko jest jakiś hałas to czym prędzej wieje do kojca. Coś mi się zdaje że chyba trzeba będzie go na siłę w domu zamknąć, co by zobaczył że tu nie biją.

Edited by LILUtosi
Posted

LILUtosi napisał(a):
A Portosek był z nim w kojcu? U tego pana?
Aramis niestety ale nie chce się odważyć wejść do domu. Jak tylko jest jakiś hałas to czym prędzej wieje do kojca. Coś mi się zdaje że chyba trzeba będzie go na siłę w domu zamknąć, co by zobaczył że tu nie biją.
To byli koledzy na dobre i złe,uciekali razem ze schroniska z Palucha zabierałam ich z Warszawy.U Gabrysia nie byli razem w kojcu,ale razem biegali.

Posted (edited)

Zaglądam do naszego przystojniaka :)

EDIT: Podliczyłam sierpniowe wpłaty - wychodzi mi nadwyżka 120 zł ale odejmuję 10 zł bo cancer zapłaciła i za wrzesień czyli Aramis ma nadpłatę na 110 zł na koniec sierpnia bez wpłaty pani Jakubowskiej

Edited by obiezyswiat75
Posted

LILUtosi napisał(a):
Sylwiaso, a u Ciebie on siedział w kojcu? Bywał w domu? Napisz proszę co wiesz.
LILUtosi on był u mnie z Portosiem na dużym wybiegu tam była budka,a jak chodziliśmy na spacerki poza domek to jak wracaliśmy to puszczałam go z Portosiem,żeby sobie jeszcze pobiegali i byli bliżej mnie, Aramisek wchodził do domu,ale tylko na chwilkę i obsikiwał jedną ściankę kominka sprawdził czy było coś ciekawego w misce i uciekał na dwór.Widać było,że woli podwórko,ale miałam nadzieję,że będzie chciał wchodzić u Ciebie do domu.......co tu robić?!

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Zaglądam do naszego przystojniaka :)

EDIT: Podliczyłam sierpniowe wpłaty - wychodzi mi nadwyżka 120 zł ale odejmuję 10 zł bo cancer zapłaciła i za wrzesień czyli Aramis ma nadpłatę na 110 zł na koniec sierpnia bez wpłaty pani Jakubowskiej

Dostałąm na paypala, dzis wysle!!!