Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koosiek napisał(a):
Agni, dziękuję Ci ślicznie :)
Mam jeszcze fanty od Robalekbrzydalek, ale nie starcza mi czasu, żeby je wystawić :( Może ktoś mógłby pomóc?

dużo tych fantów ??? - może wstawiłabym je do swojego a wysyłka nie będzie ode mnie i to zaznaczę

mam tez prośbę - nie mogę się teraz poświęcić na wysyłanie zaproszeń więc poślij do ludzi ok?

Posted

agni napisał(a):
dużo tych fantów ??? - może wstawiłabym je do swojego a wysyłka nie będzie ode mnie i to zaznaczę

mam tez prośbę - nie mogę się teraz poświęcić na wysyłanie zaproszeń więc poślij do ludzi ok?

Troszkę tego jest... Jeśli możesz dorzucić, to podaj proszę mail, podeślę zdjęcia i opisy.

Rozsyłam właśnie wątek, jakoś wcisnę link do bazarku :)

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek.Wiele pomóc nie mogę ale ciepłe słowo dla zwierzaczków zawsze mam ,więc z nim będę tu wpadać :oops:...może akurat na szczęście :lol:

Śliczne są wszystkie...ale biały łaciaty szczególnie mnie rozczula :roll:...bo przypomina pamiętanego na zawsze przeze mnie pewnego biedaka...
Oby Muszkieterom los przyniósł coraz lepsze dni :lol:

Posted

Zaglądam do chłopaków w ten słoneczny choć jeszcze zimny dzień.Od jutra na szczęście mają być całkiem fajne temperatury...Trzymam kciuki za trzeciego Muszkietera i mam nadzieję,że jego los też się odmieni na lepszy.

Posted

Witam wszystkie cioteczki po trzech tygodniach mam kompa.tylko nadal z zasięgiem sieci play jest różnie!U chłopaków wszystko dobrze apetyt mają, biegają i czekają na domki!!!nasza Kochana Agni Dziękujemy za pomoc!Koosiek gratulacje piękne allegro!

Posted

zakończyłam oda bazarki dla Muszkieterów z wynikiem:
bazarek cegiełkowy - 42 cegiełki w sumie za kwotę 84 zł
bazarek z fantami - sprzedane na kwotę 127 zł

po otrzymaniu wszystkich wpłat przeleję należne pieniążki :)

Posted

[quote name='agni']zakończyłam oda bazarki dla Muszkieterów z wynikiem:
bazarek cegiełkowy - 42 cegiełki w sumie za kwotę 84 zł
bazarek z fantami - sprzedane na kwotę 127 zł

po otrzymaniu wszystkich wpłat przeleję należne pieniążki :)

Dzięki wielkie :) Jutro uzupełnię rozliczenia.

Posted

Czy ta mała sunia Celinka, o ktorej mowa była na pierwszysch 3,4 stronach tego wątku została adoptowana już na stałe?
Na stronie Azulu pod Psim Aniłem figuruje w "już adoptowanych" :lol:, a jeszcze kilka dni temu była "do adopcji".

Ktoś może wie gdzie trafiła, do jakich ludzi, coś konkretniejszego?