Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, mam takie dwa psy: http://www.dogomania.pl/threads/198051 od dawna błąkające się po Ługach. Teraz wreszcie zaczęły koczować w jednym miejscu. Jeden z nich miał wypadek, kuleje. Znowu potrzebuję pomocy w łapance :oops: Boksio jest już na tyle ufny, że daje się głaskać, z kundelkiem jest gorzej. Na razie trafiłyby do Jeziórka, a potem kombinowałabym lepsze miejsca. Czy ktoś mógłby pomóc? Te psiaki już tak długo czekają na pomoc, a jak mieszkańcy osiedla się wkurzą i wezwą hycla, to psy przepadną :-(

Posted

[CENTER][LEFT]Doszła wpłata:
Mamamuminka - 22 zł

Zostałam tu sama :( A muszkieterom brakuje prawie 400 zł :(
No i dalej nie wiem, co z Atosem, jeśli miałby być łapany na Sedalin, to chyba mogę nawet poprosić o to dziewczynę, która go dokarmia, ale potrzebuję transportu :(

[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

Mamanabank, dzięki za fotki!

Tundra napisał(a):
Co sie dzieje z ich trzecim kumplem?

Nie wiem :( Nawet, gdyby ta dziewczyna, która go dokarmia złapała go na sedalin, nie mam transportu.

dominikabankert napisał(a):
w przyszłym tyg wysle znow 10zł .....ja nie wiem skad wziasc na ich dług:(

Dzięki!

Posted

[quote name='agni']zostałam zaproszona przez koosiek poczytałam, pomyślałam i wymyślałam ;) a teraz Was proszę o zaglądanie, kupowanie i rozsyłanie wątku http://www.dogomania.pl/threads/204742-Ulala-ale-bazar-***-dla-Muszkieter%C3%B3w-do-02.04.-godz.-20?p=16556489#top

Agni, dziękuję Ci ślicznie :)
Mam jeszcze fanty od Robalekbrzydalek, ale nie starcza mi czasu, żeby je wystawić :( Może ktoś mógłby pomóc?