dominikabankert Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 poprosze jeszcze raz o numer konta dla tych biedaków, bo juz skasowalam priv, a moj chlopak sie deklaruje cos dorzucic Quote
gosia1701 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 pamiętacie Celinke? psiulka jest w Psim Aniele jest mega wystraszona i chce chować się w najdalsze i najciemniejsze kąty :( Quote
Awit Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Z tego ronda to są już trzy złapane? Czy dwa, bo mnie nie było na wątku a jak ostatnio byłam to były tylko dwa, bo trzeci uciekł. Któryś jest u Sylwiaso, a pozostałe gdzie? Quote
dominikabankert Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jeszcze raz prosze o numer konta na priv..... Quote
Romka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Z ronda złapane są dwa psiaki,trzeci dał nogę...Sylwus nie wiedziałam ,ze ten podpalany psiaczek jest taki mały...chyba ma fajny charakter co widac na zdjęciach...jak donosi mi Mamanabank Sylwia dostala dziś od nas dla psinek 15kg karmy,kocyki i zabaweczki. Quote
sylwiaso Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tak dostałam dla naszych dwóch muszkieterów 15kg karmy od kochanych łowickich cioteczek kocyki i zabaweczki!jeszcze raz bardzo DZIĘKUJEMY!!! Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ciotki łowickie, pięknie dziękuję! I za zdjęcia też :) Oba złapane psiaki - podpalany Portos i łaciaty Aramis są u Sylwii. Aramis niestety ze smyczą nadal na bakier, szelki nie pomogły :( [quote name='gosia1701']pamiętacie Celinke? psiulka jest w Psim Aniele jest mega wystraszona i chce chować się w najdalsze i najciemniejsze kąty :([/QUOTE] Dlaczego jest w Azylu? :( Quote
dominikabankert Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ponawiam prosbe......[quote name='dominikabankert']jeszcze raz prosze o numer konta na priv.....[/QUOTE] Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dominika, przecież już wysłałam :) Przepraszam, że nie wcześniej, ale dopiero dziś usiadłam do komputera. Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Tu są zdjęcia Celinki: http://www.dogomania.pl/threads/141658-Azyl-pod-Psim-Anio%C5%82em-PSY-DO-ADOPCJI.-Warszawa-Falenica.?p=16448933&viewfull=1#post16448933 :(:(:( Quote
dominikabankert Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 tak ja juz przelalam 10zł obiecane ale czyscilam skrzynke odbiorcza no i maila z kontem skasowalam:( dlatego bylam taka natarczywa bo moj chlopak chce pare grosikow im dac:)[quote name='koosiek']Dominika, przecież już wysłałam :) Przepraszam, że nie wcześniej, ale dopiero dziś usiadłam do komputera.[/QUOTE] Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ale rozumiem, dzisiaj też wysłałam, nie doszło? Quote
dominikabankert Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 no teraz doszło wczesniej nie, cos dogo warjuje Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ok, teraz wydatki - Sylwia, sprawdź proszę, czy wszystko dobrze spisałam: wyrobienie książeczek - 2*3 zł=6 zł odpchlenie Aramis - 19 zł szpital Aramis - 60 zł Czyli powinnam Sylwiaso przelać jeszcze 85 zł. Razem muszkieterzy są 174,07 zł na minusie. Quote
sleepingbyday Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='mamanabank'] co to jest to rude po lewej? zdjęcia portosa z dzieciaczkiem sa super. takie idealnie ogłoszeniowe, no nie? łagodne i przyjazne zwierzątko z portosa, to dlatego dał się złapać na patent wątpliwy, choc o dziwo działający - "na szalik" :-) Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Rude to Florcia. Słodkie, starusieńkie rude: http://www.dogomania.pl/threads/191222 Jak się łapie na szalik? Quote
sleepingbyday Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 śliczna jest :-). na szalik łapie sie kucając i żarłem ściemniając, ze ten szalik to tylko złudzenie apteczne ;-). i jak pies wygląda na takiego, który uwierzył, to sie szalik zawija wokół psa, a potem to zalezy - albo na szaliku prowadzisz psa do samochodu, jak ugodowy (pies, nie samochód), albo czekasz na poskrom, jeśli pies odmawia chodzenia na szaliku. czyli zasadniczo kolorowa wersja pętli. Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Słuchajcie, prawdopodobnie będę potrzebowała transportu dla dużego psa z Celestynowa pod Piaseczno - jak najszybciej. Czekam tylko na info, czy właściciel ostatecznie zgodzi się go oddać (oby...). Macie jakiś pomysł? :-( Quote
sylwiaso Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 U chłopaków wszystko dobrze prowadzam Aramiska w miarę możliwości na smyczce jest ciężko jak mu smyczkę zostawię w kojcu i w środek włożę kiełbaskę to podejdzie i weżmie nie boi się,ale jak tylko mu zapnę to robi się tragedia ale ćwiczymy nie mamy wyjścia!A Portosiu nasz Aniołek to istne cudeńko.Aramisek już spokojniejszy nie atakuje Portoska. Quote
milena182 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Może zaproś do ćwiczeń drugą osobę która bedzie miala na smyczy drugiego pieska moze się szybciej przekona :) samej obroży się nie boi? tz nie chce sciągać jak nie jest przypieta do smyczy? Quote
sylwiaso Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 On ma szeleczki także lepiej jest mi go prowadzać,bo jak miał obróżkę to sam sobie ściągnął! Quote
qeram Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='koosiek'] Dlaczego jest w Azylu? :([/QUOTE] Celinka trafiła do schroniska dla tego że u mnie w domu nie było szans na jej socjalizację. jak byłem w domu to cały czas siedziała pod szafą, nie chciała przychodzić nawet na najlepsze przysmaki. Wychodziła tylko w nocy i jak nie było mnie w domu. Celinka bardzo boi się mężczyzn. Musiało jakieś bydla bardzo ją skrzywdzić. W azylu jest Maruda to najprawdopodobniej jej brat. Jest identyczny jak ona tylko troszkę większy. Maruda jest otwarty na ludzi i być może z bratem Celinka predzej się z socjalizuje. Już jest dużo lepiej, nie ucieka tak panicznie na widok człowieka i nie chowa sie po kątach. Quote
sylwiaso Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Koosiek rozliczenie wg. mnie dostałam od Ciebie 477,40 zapłaciłam u weta.291zł,hotelik 131,20 ,i mój zakup na bazarku 10zł to powinno zostać 45zł na przyszły miesiąc policz jeszcze raz bo ja księgowa nie jestem i nie prowadzę księgowości.A na przyszły miesiąc Koosiek nie przyjmuję kwot po przecinku!!! Quote
koosiek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Tu są wydatki wet+hotel: szczepienie - 38 zł badanie krwi Aramis - 67 zł kastracja - 120 zł obroża p/w pchelna dla Portosa - 22,80 zł hotel 20.02 - 28.02 - 131,20 zł wyrobienie książeczek - 6 zł odpchlenie Aramis - 19 zł szpital Aramis - 60 zł Razem 464 zł - coś chyba wcześniej pomyliłam w rozliczeniu... Czyli u Ciebie na koncie jest jeszcze 10,40 zł dla muszkieterów. Ale jeszcze raz bardzo proszę, sprawdź to, czy wszystkie wydatki uwzględniłam i dobrze podliczyłam. Wychodzi mi, że psiaki są na minusie 42,87 zł. Quote
koosiek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wstawiłam Aramisa do swojej galerii na fb: http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=1566378769562&set=a.1500539363618.2061983.1538201401&theater Jeżeli ktoś potrafi to jakoś rozpowszechnić, będę bardo wdzięczna, ja na fb poruszam się słabo... Może ktoś potrafi zrobić wydarzenie? Quote
Recommended Posts