Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie to jutro raczej nie będzie :(, tzn. zależy ...o której ruszacie? Chłop do roboty idzie... i nie wiem, o której skończy :( Będę jutro wiedziała, idzie na 8.00...

Posted

Czyli w weekend nic z tego :( Chyba, że wolontariusze z Celestynowa mogliby pomóc?

Co do klatki, to podobno w Azylu jest jakaś nowa, duuuża, może do tej by wszedł?

Dostałam dzisiaj szczepionki od Qerama - dziekuję :) Są 4, więc jest zapas i na D'Artagnana ;) Wirusówki, więc na razie Sylwia zaszczepi psiaki na wściekliznę, a ja będę się zastanawiać, jak je przytransportować do Łowicza.

Co do samych psiaków, to rozkochały w sobie Brzozowy Lasek :) Szczególnie przesłodki Misio-Portos.

Posted

Nagrałam filmik Portoska i Aramiska u cioci sylwii jak bardzo się cieszę,że psiaki zadowolone!!!poproszę mamusienabank to mi pomoże z przesłaniem filmiku jutro!chłopaki odrobaczeni teraz tylko wścieklizna myślę,że we wtorek to załatwię i wirusówki od Koosiek!chłopaki ekstra!!!!

Posted

Dziewczyny, a o której zbiórka koło ronda w Dąbrówce?Może uda mi się podjechać i pomóc.. Ale jak przejeżdżam tamtędy codziennie to nie widziałam Atosa od kilku już dni..

Posted

mru napisał(a):
jutro jedziemy jednak, qeram pomoże :) może nawet Abre zastąpi :)

Naszej Abry NIC NIE ZASTĄPI :)! Przykro mi, że nie jadę z Wami, ale nie mam z kim latorośli :) zostawić, a chłop buduje :) gdzieś na dzielni :)

Posted

Oktawa napisał(a):
Dziewczyny, a o której zbiórka koło ronda w Dąbrówce?Może uda mi się podjechać i pomóc.. Ale jak przejeżdżam tamtędy codziennie to nie widziałam Atosa od kilku już dni..

ponawiam pytanie, czy godzina ustalona??

Posted

Paulina78 napisał(a):
Naszej Abry NIC NIE ZASTĄPI :)! Przykro mi, że nie jadę z Wami, ale nie mam z kim latorośli :) zostawić, a chłop buduje :) gdzieś na dzielni :)

Zeskanuję te słowa :) i wkleję do pamiętnika :) oczywiście nie mówię o Twpoinm chłopie ...

Posted

No ba :)! Abra my zawsze pięknie o Tobie mówimy i piszemy... wiersze :)

Piechu nie do złapania jak na razie, z tego co słyszałam... Było to raczej pewne... :(

Posted

dać mu trzeba odpocząć, ale fajna była wycieczka ;)
i wiemy już gdzie mieszka chudy z łapką! ma panią, co go na ręce bierze i własny łańcuch.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nie wzieliście mnie to od razu było wiadomo, że pech ;-).

złapiemy cwaniaczka, nie ma to tamto.

Trzeba było jechać ;), ale słyszałam, że bez Abry nie jeździsz :)

Trzeba innym samochodem jechać, bo tamten jest już "spalony" dla kurdupla :)

Posted

[quote name='mru']dać mu trzeba odpocząć, ale fajna była wycieczka ;)
i wiemy już gdzie mieszka chudy z łapką! ma panią, co go na ręce bierze i własny łańcuch.
CHUDY MA ŁAŃCUCH???!!!

Widzieliście co z suką??? :(:(:(