Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest jeszcze jedna opcja, do końca tygodnia będę znała konkrety. Ale i tak pomoc finansowa jest bardzo, bardzo potrzebna, nie stać mnie na hotelowanie kolejnych trzech psów....

Posted

mimunia4 napisał(a):
umieściłam prośbę na Facebooku

no faktycznie pusto na wątku a gdzie link na wydarzenie na FB
Przelew zrobiony dzisiaj.
Ile jest w kasie psiaków?

Posted

Pięknie dziękujemy i rozsyłam wątek dalej, o co również proszę zaglądających i podrzucających. Zamiast podrzucać wątek, podrzuć 2 wiadomości priv o wątku :-)

Posted

Roland_De napisał(a):
Dorzucam sie na stałe 50 PLN, pierwszy przelew 01.03.2011 - prosze o numer konta

Bardzo dziękuję :)

Niestety, widzę, że nie uda się uzbierać pełnej deklaracji, a mnie nie stać na pokrycie kosztów transportu do Mariamc. Dlatego trochę zmieniłam plany. Na psy czeka kojec pod Warszawą - koszt 10 zł/doba+wyżywienie. Jeśli dobrze pójdzie, jednego z nich będę mogła zabrać w lepsze miejsce już w przyszłym tygodniu, dla pozostałych będę szukać tymczasów. Psiaki trzeba złapać, zawieźć do lecznicy na szczepienie+odrobaczenie i odwieźć pod Piaseczno.

Queram, kiedy masz czas, żeby pojechać do Celestynowa na łapanie psów? Czy ktoś jeszcze mógłby pomóc je łapać? Czy ktoś mógłby pomóc w transporcie?

Posted

Psiaki moge pomóc złapać nie wcześniej niż w poniedziałek. Mam od groma interwencji. Jak byście chciały wcześniej można pożyczyć od nas z azylu klatke łapke. Ustawienie klatki to żadna filozofia.

Posted

Czy ktoś mógłby pomoc przy łapaniu w weekend? Każda para rąk się przyda!

Może ktoś ma do przekazania jakieś niepotrzebne obroże i smycze? Ja niestety nie mam chyba żadnych pasujących na ich wielkość, a to kolejne koszty :(

Czy ktoś mógłby pomóc przy transporcie do hotelu?

Posted

koosiek napisał(a):
Czy ktoś mógłby pomoc przy łapaniu w weekend? Każda para rąk się przyda!

Może ktoś ma do przekazania jakieś niepotrzebne obroże i smycze? Ja niestety nie mam chyba żadnych pasujących na ich wielkość, a to kolejne koszty :(

Czy ktoś mógłby pomóc przy transporcie do hotelu?

w sobotę sporo wolontariuszy będzie w schronie w celest, wiec moze po spotkaniu (czyli jakos po 11) ktoś by pomógł, nie omieszkam ich zapytac.
Ja z chęcią pomogę, tylko właśnie jakoś dopiero po 11

Posted

Aha, rozmawiałam z osobą, która zna te psiaki, mówiła, że widuje je w godzinach10 - 11, siedzą tam też ok. 15, kiedy dokarmia je osoba ze schroniska. Mam zresztą nr tel. do osoby, która je dokarmia, może będzie mogła pomóc w łapaniu. Tylko potrzebny transport do hotelu...

Posted

ale czy jest juz jakiś konkretny plan łapania? ustalony czas i godzina itp.?

dziś ktoś do mnie dzwonił w sprawie tych psów, ale powiedziałam że ja nic nie wiem i żeby skontaktował się z Koosiek

Posted

Akcja w niedzielę - dzisiaj niestety nie dam rady. Transport na szczęście jest :)

Teraz najważniejsze to zbierać deklarację, bo za coś trzeba te psiaki nakarmić, zaszczepić, odrobaczyć i utrzymać w hotelu - nie wspominając o dodatkowych kosztach jak smycze czy transport...

Aha, Secia, doszło Twoje 40 zł. Razem mamy 100 zł, czyli nie starczy nawet na weta dla dwójki :(