Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie szczęście fotki cudne!Aramisiu wszystkiego najlepszego od cioci i psiaków z "lasku"P.S.jak sobie przypomnę skąd zabrałam Aramiska i Portoska jaka była jego droga do wolności to nie mogę w to wszystko uwierzyć!Dziękuję nowemu domku z całego Serca za Aramiska.

Posted

[quote name='LILUtosi']Na Szarika, na Szarika. Trzeba mu kupić znowu artroflex.

Bezczelnie dodam że domek był mój to mam prawo no nie?[/QUOTE]

Zgadzam się, znowu nam ludki odchodzą z deklaracji tam, jestem załamana:(

Posted

[quote name='LILUtosi']Na Szarika, na Szarika. Trzeba mu kupić znowu artroflex.

Bezczelnie dodam że domek był mój to mam prawo no nie?[/QUOTE]

ale kasa nasza, ha! Szarikowi na zdrowie. ja moim daje ArthroFlos, tańszy jest, na flex mnie nie stać :-(

[quote name='sylwiaso']Wielkie szczęście fotki cudne!Aramisiu wszystkiego najlepszego od cioci i psiaków z "lasku"P.S.jak sobie przypomnę skąd zabrałam Aramiska i Portoska jaka była jego droga do wolności to nie mogę w to wszystko uwierzyć!Dziękuję nowemu domku z całego Serca za Aramiska.[/QUOTE]

cała to epopeja była! pamiętam, jak drani łapalismy i skubani nie chcieli się dać!

Posted

[quote name='gosia.marta']A my bardzo, bardzo wszystkim dziękujemy, że dzięki Wam Aramisek z nami zamieszkał! :) Obejrzyjcie ostatni filmik - nie mogę uwierzyć, że mu się udało tak rozkręcić Łajkę!!
https://www.flickr.com/photos/8535907@N02/sets/72157644431905112/

Dawno nic, nie pisałam, ale cały czas kibicowałam Aramiskowi:lol:

Gosia.marta, to My dziękujemy za szansę dla Aramiska, cudowny dom i serce!!!

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie, strasznie się cieszę, że Aramis znalazł dom. Niestety najpierw przelałam kasę a później weszłam na wątek. :)
Przekażcie proszę moje 90 zł na Szarika.
Powodzenia psie!!!! :D

• 3 weeks later...
Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Przelałam do LILU 110 zł - od winter i sponsora, na Szarika.

Rozumiem, że to oznacza , że za czerwiec płacimy za Szarika mniej o 110zł?

A co u Aramiska?

• 2 weeks later...
Posted

U Aramiska cudnie. Muszę się zorganizować i wrzucić nowe zdjęcia! Jest absolutnie fantastycznym chłopakiem, którego wszystko interesuje, niczego się nie boi (a nawet jeśli się trochę boi, to szybko to ogarnia). Z Łajcią lubią się bardzo, bawią się razem, śpią koło siebie etc. Tylko musze go pilnować, żeby nie odpędzał Łajki od jej miski, po tym jak błyskawicznie wsunie swoja porcję ;) No nie moglibyśmy sobie wymarzyc lepszego towarzysza. Dziękujemy :)

p.s. Jeśli chcecie, dodajcie mnie do znajomych na facebooku, jestem jako Gosia Marta - newsy Aramisowe mogą być bardziej na bieżąco :)

Posted

gosia.marta napisał(a):
U Aramiska cudnie. Muszę się zorganizować i wrzucić nowe zdjęcia! Jest absolutnie fantastycznym chłopakiem, którego wszystko interesuje, niczego się nie boi (a nawet jeśli się trochę boi, to szybko to ogarnia). Z Łajcią lubią się bardzo, bawią się razem, śpią koło siebie etc. Tylko musze go pilnować, żeby nie odpędzał Łajki od jej miski, po tym jak błyskawicznie wsunie swoja porcję ;) No nie moglibyśmy sobie wymarzyc lepszego towarzysza. Dziękujemy :)

p.s. Jeśli chcecie, dodajcie mnie do znajomych na facebooku, jestem jako Gosia Marta - newsy Aramisowe mogą być bardziej na bieżąco :)

Ale wspaniałe wieści, miód na serce:loveu: