Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
w tym momencie można jedynie zacytowac klasykę literatury: "i to prawda, że to była nieprawda" :-).

kto powie, skąd cytata, dostanie niespodziankę :cool3:. jak poda adres pocztowy...

Nie wiem i w internecie nie ma co to:(

Posted

w tym momencie można jedynie zacytowac klasykę literatury: "i to prawda, że to była nieprawda" :-).

kto powie, skąd cytata, dostanie niespodziankę :cool3:. jak poda adres pocztowy...

Paweł Beręsewicz" Czy wojna jest dla dziewczyn?" Prawda?;)

Posted

Chyba na klasykę Pawełek jeszcze musi poczekać, aż pokryje się patyną wieków. Albo doceni go pokolenie wnuków...:shake: kto tak twierdził? Nagroda czeka dla osoby, która udzieli poprawnej odpowiedzi...;)

Posted

No i proszę :p ...niby nic nie napisała takiego nasza Olenka...jedynie dwa razy słowo "nieprawda"...a awantura na wątku gotowa :shake:.Co ta kobieta ma w sobie? ja nie wiem ;)

Posted

[quote name='sleepingbyday']jaka tam awantura - konkurs się zrobił :-)

[quote name='Olena84']Przynajmnie Aramis ze 3 razy był na górze;)

Właśnie!!! Aramis hopaj po raz czwarty

Posted

[quote name='danka4u1']Właśnie!!! Aramis hopaj po raz czwarty

a co Ty sobie myślisz? Psu podrzucanki wyliczasz? żałujesz mu?

[quote name='obiezyswiat75']eeee, bez kłótni ta jakoś tak niemrawo :)

nie martw się ;) ...rozkręcimy nową :evil_lol:

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
no właśnie na drugim wątku usiłuję zgodnie z Waszymi radami zbanować Olenę, ale nie wiem jak :shake:

ale maruda:roll: ...przecież dałam tam instrukcję w normalnym formacie :eviltong: ...Chyba,że Ty tylko te drobne druczki czytasz :evil_lol:

Posted

a,to daj znac, bo on wpłaca ok połowy każdegi miesiąca zazwyczaj - a jak nie wpłaci, to mu przypominam i wpłaca, tylko trzeba mi dac znać. sprawdź prosze, czy nie ma tylko za listopad, czy brakuje więcej. nie powinno.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']No ale co ja mam kopiuj wklej?

Tą emotikonkę :

Mam nadzieję,że Ci się wyświetla :), bo czasem jest tak że nie wszyscy widzą obrazki lub emotki i jeśli akurat u Ciebie ich nie widać, to rozmawiamy jak z duchami przez ścianę :evil_lol: o tym banie dla Olenki

Posted

a,to daj znac, bo on wpłaca ok połowy każdegi miesiąca zazwyczaj - a jak nie wpłaci, to mu przypominam i wpłaca, tylko trzeba mi dac znać. sprawdź prosze, czy nie ma tylko za listopad, czy brakuje więcej. nie powinno.

ostatnią wpłatę mam z dnia 16.09, więc gdybyś mogła przypomnieć, to byłabym wdzięczna :)