Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='winter7']Ja już jestem, ale nie mogę się przekopać prze wątek o co chodzi.
Powiecie chociaż w skrócie? Znalazł dom czy przenosi się gdzieś??[/QUOTE]

Chodziło o to, czy podtrzymujesz deklaracje na Aramiska?;) bo zmienia miejsce, a potrzeba ciut wiecej kaski

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Mam wziąć wanienkę do samochodu? :) Bo innej możliwości nie widzę :([/QUOTE]

No o takiej mowie;), hehe, żartuje, nie wymagam by Sylwia go kąpała, bo nie zdąży wyschnąc, zawieje go i na dzien dobry opłaty na leki za kaszel bedą:(

Posted

[quote name='LILUtosi']Ja go kapne od razu. Chyba że mnie będzie chciał zjeść.[/QUOTE]

wszyscy mówia, zeby nie kąpać psa od razu, zwłaszcza jak jest izolowany początkowo od reszty, bo przez to jest obcy jeszcze bardziej zapachowo - powinien rozsiewać swój zapach na początku,a nie coś zupełnie abstrakcyjnego dla psów, wyjałowionego szamponem.
i tak nie będzie na poczatku w domu, to ułatwmy psom poznanie zapachowe- dla nich to główny bodziec.

Posted

Aramiś będzie czekała na ciocie w "lasku"torby powoli pakuje.......z warszawiaka zrobił się łowiczak,a teraz z łowiczaka zrobi się ślązaczek,samo życie!ciociu LILUtosi wiemy,że u Ciebie będzie miał jak w raju trzymam kciuki!

Posted

[quote name='winter7']podtrzymuję deklarację, tylko podeślijcie mi numer konta na adres
adopcjepsiakow@gmail.com

Obieżyświat75 - szybciutko żeby Ciotka sie nie rozmyśliła;)

[quote name='sylwiaso']Aramiś będzie czekała na ciocie w "lasku"torby powoli pakuje.......z warszawiaka zrobił się łowiczak,a teraz z łowiczaka zrobi się ślązaczek,samo życie!ciociu LILUtosi wiemy,że u Ciebie będzie miał jak w raju trzymam kciuki!

Mam nadzieje, że będzie dobrze;)