Olena84 Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 No wlasnie nie wiem... ale nie wszystkie są super;), glownie pol glowy i ogon hehe Quote
Lida Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Olena84 napisał(a):Myslimy o tym, wlasciwie to rozmawialysmy wczoraj z obiezyswiat i my bysmy sie zdecydowaly, zwlaszcza ze mogloby byc miejsce calkiem niedalkeo Sylwii u jej znajomej - ale na razie nie mamy jeszcze wiadomosc o wolnym miejscu. Takze gdyby cos sie znalazlo, to wyslemy pw do wszystkich deklarowiczow, czy podtrzymuja deklaracje i zgadzaja sie na taki krok. A może w "Mokrym Nosku" lub u DIF? I jest jeszcze w Pruszkowie fajne miejsce. Braliśmy stamtąd psa do zawiezienia do DT, tylko za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć nazwy. Chyba nick rudym. Wiem, ze był gdzies wątek na dogo, ale nie mogę należć przez wyszukiwarkę. Bliżej Warszawy, to mogłabym czasem Aramisa odwiedzić. Dołoże się, tylko niech temu Aramiskowi się poprawi. Zmartwiłam się starsznie, bo myślałam, ze chłopak żyje w luksusie Quote
Olena84 Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Zle mu napewno nie bylo, ale on tam po prostu utknal i nie zmienil sie w ogole od czasu jego wylapania, no to jak nie moglysmy go we dwie zlapac, bo uciekal jak lapany przez hycla to bylo najgorsze:(, zaraz wkleje fotki - Aramis nie jest taki puchaty i duzy jak na fotkach i nie jest tak czuly jak na niektorych;), to bylo troche na sile;/ Quote
obiezyswiat75 Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 No, Ciotka zużyla własne kabanosy, żeby zdjęcia fajne wyszły :( Quote
sylwiaso Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 obiezyswiat75 napisał(a):to pierwsze to wymiata....Piękne jest!!!!!!!!!!!!!! Quote
beataczl Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 oj ile zdjec do ogloszen! z dziewczynka sliczne :loveu: Quote
obiezyswiat75 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 To co robimy z Aramisem? Przenosimy go? Ogłaszać go dalej? Quote
Olena84 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Czekam na jeszcze jedna odpowiedz pw, szukamy caly czas, moze uda sie go gdzies na mazowszu "wsadzic" Quote
mdk8 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ciotki zajrzyjcie proszę do bidy, której grozi powrót do schronu http://www.dogomania.pl/forum/threads/241504-Diboj-nie-ma-ani-grosza-na-koncie-na-karm%C4%99-i-hotel-10-07-trafi-do-schroniska?p=21038434#post21038434 Quote
Lida Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Olena. Znalazłam: rudypiesnpm@gmail.com Kameralny hotelik Rudy Pies w Pruszkowie, w woj. mazowieckim, 4 km od Warszawy, 10 minut od autostrady A2. Może tu spróbuj Quote
Olena84 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Niestety nie ma miejsc - wlasnie dostalam odpowiedz;( Czekam jeszcze na odpowiedz jaki koszt dla Aramisa, to moze chociaz miejsce sie zajmie Quote
Recommended Posts