Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny, nie podawajcie telefonu do p. gabrysia w sprawie adopcji. totalnie nie am to sensu. przeciez to my organizujemy pa, my wiemy, o co pytać! zdecydowanie do kogoś z nas, a najlepiej do kogos, kto go na zywo zna.

Posted

[quote name='sleepingbyday']nie wiem. jak dla mnie ta dziewczyna nie ma powodu bać się o swojego psa i mógłby u niej zostać.[/QUOTE]

Ale tam pies sie boi i molestuje wszystko, poza tym tz sie nie zgadza. Co myslicie podac telefon do pana Gabrysia?

Posted

[quote name='Olena84']Napisze do Selengi, bo ona ładne robi, nawet nie wiem czy kiedyś mu nie robiłą...[/QUOTE]

To daj znać jak się czegoś dowiesz. Jak nie bedzie chciała sama, to może chociaz przygotuje, a ja wystawie najwyzej. Z allegro tez mam psa :)

Posted

telefon do p. gabriela nie ma sensu - musimy zrobić pa i wyczaić ludzi telefonicznie, będzie i tak musiał skierowac adoptujących do kogoś z nas, ludzie się zniechęcą. prostota wskazana ;-).

olena, podaj swój, plisss.....

Posted

[quote name='obiezyswiat75']To może tu, wątku też poprawić? i na FB? Żeby kontakt wszędzie był ten sam - do kogoś kto psa zna i sprawnie wszystko załatwi?[/QUOTE]

Poprawilam;)

Posted

Allegro plus ogłoszenia teraz. I tak do skutku....allegro i ogloszenia muszą isc non stop praktycznie - raz na jakis czas to za mało. Maksio czekał na mnie 3 miesiące w schronie, był na FB, był oglaszany i nic. A potem znalazły się dwa domy jednocześnie :)

Posted

Jest mi bardzo miło poinformować, że dzięki wsparciu kilku wspaniałych osób, na konto Pana Gabriela poszedł przelew na 200 zł tytułem spłaty długu za karmę za 2012. M., B. M. - dziekuję Wam bardzo!

Proszę o potwierdzenie, ze dług 700 zł został w całosci spłacony.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Te zdjęcia na bazarkach ogłoszeniowych, to trzeba na wątek wklejac? Bo jak tak, to d...a - ja nie umiem :([/QUOTE]

Ja na chwilę, jeśli wklejasz z wątku na inny wątek to robisz tylko kopiuj i wklej, a zamówiłaś juz pakiet?
Przepraszam, że nie jestem zbyt często u Aramiska, ale na cito szukam pomocy dla Czakiego.
Jak tylko będzie bezpieczny nadrobię zaległości na innych wątkach