Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

105zł +175zł = 280zł - 40zł sbd - 20zł Sylwiaso - 50zł moje = 170zł, ale zaczął sie nowy miesiąc, natomiast karma tam jest nie wpisywana od roku!!! Bo z tego co wiem, Sylwiaso ratuje Aramisa i s asiad sam kupuje.
Na razie powysylalam pw do osob ktore wspieraly Aramisa i zobaczymy czy nadal zostana te deklaracje czy nie bedzie nawet polowy;/, co do karmy Sylwiaso dala na styczen 2013 wiec na razie jest, a dług za rok nie wiem jak spłacić.

Posted (edited)

Ja tez numer konta poprosze. Dlug na karme biore na siebie, Nie wiem, czy uda mi sie splacic jednorazowo, ale obiecuje splacic, Wy zbierajcie na bieżące wydatki. Ile on wynosi? ok 1000 zl?

Edited by obiezyswiat75
Posted

[quote name='obiezyswiat75']Ja tez numer konta poprosze. Dlug na karme biore na siebie, Nie wiem, czy uda mi sie splacic jednorazowo, ale obiecuje splacic, Wy zbierajcie na bieżące wydatki. Ile on wynosi? ok 1000 zl?[/QUOTE]

:loveu::crazyeye: ależ się cioteczka trafiła Aramiskowi :B-fly:.Księgowa Olenka jak zobaczy, to spadnie z krzesła ;)...tak jak ja :D .
Obiezyswiat - wielkie dzięki w imieniu muszkietera, jesteś zwiastunem na to, że jego dłuuugie kłopoty w tym roku się skończą i nastanie dla psiaka wreszcie szczęśliwa passa.Czyli na stały domek też może przyjść szybki czas :lol: (prawo rachunku prawdopodobieństwa :D )

Posted

Faktycznie o mało nie spadłam z krzesła!!!! Bardzo dziekuje! Wyjdzie jakiś tysiąc;(, dokładnie dopytam Sylwiaso ile ktos podarował a ile sąsiad dał od siebie. Ech, chłopina chciał pomóc i troszke dorobić, a psa sam zywi...
Zaraz wysylam konto!

Posted

[quote name='obiezyswiat75']To Twoja zasługa-Ty mnie tu ściągnęłaś tym rozpaczliwym listem :)[/QUOTE]

:oops:lubię jak mnie chwalą :eviltong:...ale nie mogę sobie zasługi przywłaszczać :lol:.
Dobrymi duszkami Aramiska na wątku jest księgowa Olena i REDAKTOR NACZELNA rozpaczliwego listu sleepigbyday :loveu:

Gdyby nie te ciotki to o wątku już by chyba na dogo zapomniano :-(

Ale dość użalin :loveu: ! Aramis zyskał nową i to JAAAKĄ !!!:loveu: cioteczkę !!!:multi: (bo mam nadzieję, że będziesz odwiedzać drogiego (zwłaszcza dla Ciebie ;) ) przyjaciela - Aramisa ?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Ba- pewno ze bede. Poszla pierwsza rata-500 zl. Jak bedzie znana dokladna kwota, to doplace reszte.[/QUOTE]

ciotka !!!! litości !!! Na tym wątku tyle wrażeń w jednym dniu i takie sumy na plus...grożą zawałem przynajmniej kilku osób:angel::sweetCyb::bigcool:

Aramis ! Ty szczęściarzu !:cool3::loveu:

Posted

[quote name='obiezyswiat75']E, to dosc latwe bylo. Ja dalam 100, moj maz musial mnie przebic, bo by nie przezyl - dal 200. 100 od mamy, 100 od kolezanki i jakos poszlo :) Ja to zaluje, ze tych wszystkich bid nie moge zabrac do siebie....[/QUOTE]

Cioteczko - nie Ty pierwsza masz takie pomysły ( z zabieraniem...) ale po jakimś czasie zacznie Ci się włączać instynkt samozachowawczy...bo było nie było...człowiek też musi gdzieś mieszkać.Jak dom zamienia się w budę, to jakoś optymizm pryska.;)
Ale oczywiście jeśli się upierasz...;):eviltong:... to znajdzie się na szybko z tuzin lub dwa na dogo ...do zabrania od "już" ( żartowałam :evil_lol: )

Podziękowania dla grupy wsparcia czyli Twoich bliskich :Rose:

Posted

na razie deklaracje stałe;
- SBD - 10zł
- Sylwiaso - 20zł
- Olena84 - 10zł
- Lida - 30zł
- cancer47 - 10zł od II

jednorazowe które dopisze:
- edek - 20zł
- obiezyswiat75 - 500zł na dług za karme
- olena84 - 40zł jednorazowo I
- Sylwiaso - 10kg karmy - I 13r.
- pati851 - deklarowała karme

Posted

[quote name='ivette3']Cioteczko - nie Ty pierwsza masz takie pomysły ( z zabieraniem...) ale po jakimś czasie zacznie Ci się włączać instynkt samozachowawczy...bo było nie było...człowiek też musi gdzieś mieszkać.Jak dom zamienia się w budę, to jakoś optymizm pryska.;)
Ale oczywiście jeśli się upierasz...;):eviltong:... to znajdzie się na szybko z tuzin lub dwa na dogo ...do zabrania od "już" ( żartowałam :evil_lol: )

Podziękowania dla grupy wsparcia czyli Twoich bliskich :Rose:[/QUOTE]

Juz mi sie wlaczyl i dlatego zatrzymalam sie tylko na 3 psach, 2 kotach i swince morskiej. Ale za to psy sa mega nieadopcyjne (staruszki), kot ma nowotwor a swinka tyz chora....Dzieki Bogu idealnie sie z mezem dobralismy....
Chociaz, jak mi cos pod brame przyjdzie, to pewno tez wezme, bo co robic?

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Juz mi sie wlaczyl i dlatego zatrzymalam sie tylko na 3 psach, 2 kotach i swince morskiej. Ale za to psy sa mega nieadopcyjne (staruszki), kot ma nowotwor a swinka tyz chora....Dzieki Bogu idealnie sie z mezem dobralismy....
Chociaz, jak mi cos pod brame przyjdzie, to pewno tez wezme, bo co robic?[/QUOTE]

Co robić ? Podać adres i czekać na mega transport ;).
A na serio, to niestety znam ten "ból" i chyba większość z dogomaniaków ma takie same rozterki :roll:.A bidulków niestety przybywa :shake:.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Piękny ten Aramis-dlaczego nikt go nie chce?

:roll: tego nie wiemy.W ogóle jak patrzy się na zwierzaki, to trudno uwierzyć, że człowiek ich nie docenia za urodę, charakter...i wierność .
Aramis jest śliczny i dostojny...ale chyba dla niektórych zbyt duży...Łatwiej chyba znaleźć dom małemu puchatemu szczeniaczkowi :roll:.
Miejmy nadzieję, że Aramisowi też się poszczęści.Ciotki robią mu masę ogłoszeń, dbają o niego...a jak widać po dzisiejszym dniu :) rok 2013 przynosi mu dobre wieści :loveu:. od obieżyświata na dobry początek...Z każdym miesiącem musi więc być lepiej :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']E, to dosc latwe bylo. Ja dalam 100, moj maz musial mnie przebic, bo by nie przezyl - dal 200. 100 od mamy, 100 od kolezanki i jakos poszlo :) Ja to zaluje, ze tych wszystkich bid nie moge zabrac do siebie....[/QUOTE]Ja chyba spadnę z krzesła(dobrze,że siedzę)Aramisku ciotce się chyba w głowie pomieszało:tard::tard::huh:takie pieniążki!!!!Wreszcie dług będzie spałacony ciociu obieżyświat75 jak mamy Ci Dziękować:modla::modla::Rose::Rose::buzi::buzi:

Posted

Już ustaliłyśmy, że to zasługa Redaktor Naczelnej listu :)
Ja tylko mam prośbę, żeby tę zadłużoną karmę tez rozpisać w pierwszym poście, żebym miała pewność, że cały dług splacony i zostały tylko bieżące potrzeby. :)

Posted

I kto by pomyślał ? :D Wystarczyła jedna wizyta "TEJ"(obiezyswiat), a nie innej ciotki żeby z cichego wątku zrobiła się "meblowa-krzesełkowa" zadyma:megagrin:

Sylwiaso - a czy w brzozowym lasku i u sąsiada meble stoją jako tako na miejscu?Bo Aramisek może wreszcie stracić cierpliwość i uznać, że woli długi niż latające krzesła ?;)