Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Na razie wychodzi że jest na minusie ok 354zł, ale jest jeszcze Twój bazarek i moje, to powinno być o kolejne 150zł - 200zł mniej[/QUOTE]
Ciocie Kochane jesteście:buzi::buzi::lilangel::lilangel:dług prawie spłacony.Gabryś bardzo zadowolony!!Super!

Posted

Kochane cioteczki byłam bez neta tydzień,ale już jestem i składam Wam życzenia wszelkiej Pomyślności,Zdrówka i wytrwałości w pomaganiu tym wszystkim biedulkom!!!Jak widzę prawie spłacony dług to,aż nie można uwierzyć ile Waszej determinacji i siły w tym wszystkim!!ja od czasu do czasu podrzucam sąsiadowi jedzenie muszę z nim pogadać jak to rozliczyć,bo Aramisek np.zjada na m-c 10kg karmy,ale jak ja kupuję dla swoich tłuściochy to dam i Gabrysiowi trochę on w parniku gotuje warzywa dodaje do tego zwłaszcza jak było zimno!Myslę,że worek karmy 15kg może kosztować ok 20zł.Muszę się z nim dogadać i napiszę!

Posted

hej. wszystkich nas martwi to, że dług i tak będzie regularnie narastać. aktywizacja co kilka miesięcy w spłacaniu długów przez następne kilka lat zycia aramisa to mało sensowny pomysł. potrzebujemy deklaracji.

proponuję porozsyłanie kolejnej fali próśb po dogo. tylko trzeba rozplanować taka wysyłkę. co wy na to?

Posted

Jestem chetna, ale do konca tyg. jest z doskoku i nie dam rady na wysylanie zaproszen, moze w niedziele mi sie uda, tez sie przeprowadzam i moge miec internet tylko w pracy przez jakis miesiac...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
kto jeszcze pomoże w rozsyłaniu pw? podzielimy się literami.... zgłaszać się kobietki :-)

Ja tak bardzo nieśmiało i cichutko się zgłoszę :oops:...ale przez najbliższe dwa tygodnie będę nieco zajęta i zamotana w ważne sprawy, więc o sensownym zbieraniu myśli przeze mnie nie ma mowy:roll:...a doświadczenia w "nagadywaniu o kasę":eviltong: raczej mam marne :placz:;).Dlatego jeśli podeślecie mi treść,którą trzeba rozsyłać i wyznaczycie malutką "działkę " z alfabetu, to choćby późną nocą ale będę rozsyłać.

I mam jeszcze pytanie - czy dało by się zdobyć więcej aktualnych fotek Aramiska? bo troszkę mało go widać- a wiecie jak jest...widok psiaka to połowa jego nieszczęśliwego życia bez domku.

Posted

tak, dziewczyny, ja napiszę taka prośbę i tylko trzeba będzie codziennie wysyłac jakąś porcję. z uwagą, bo niektórzy sobie nie życzą....

cały alfabet do ogarnięcia, potrzeba jeszcze co najmniej jedna osoba, a tak naprawdę przydałyby się jeszcze ze dwie....

Posted

margoth137 napisał(a):
melduje się i ja:) co prawda w tej chwili finansowo nie pomogę, ale porozsyłać pewnie, ze mogę, tylko proszę również o działkę literek z alfabetu:)

Sabinko :lol: - zareagowałaś z prędkością światła :buzi: .
Szefowo-sleepingbyday ! Czekamy na rozkazy :ak-shot:i wyruszamy na łowy :D

Posted

będę rozsyłać, musze tylko ogarnąc wątek, potrzebuje czasu troche :) z wysyłaniem zaproszen uwazajcie by nie[potrzebnie nie wysylac nieaktywnym od dawna osobom bo szkoda czasu
wezme literke D narazie, dobrze byloby gdzies zebrac w jednym poscie kto wysyla na jakia litere alfabetu zeby nie trzba bylo kopac po całym wątku:)