ivette3 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Zapytam kogoś znajomego o takie stronki.Nie znam się specjalnie na "netowych" wymaganiach. Czy chodzi o jakieś konkretne obrazki? jaka tematyka? W jakiej ilości? Quote
Olena84 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Dobrze by było Mikołajki jakieś - obrazki Quote
ivette3 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Olena84']Dobrze by było Mikołajki jakieś - obrazki[/QUOTE] ok :) .Czyli tematyka świąteczna .Wieczorkiem powinnam mieć jakieś konkrety. Quote
ivette3 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Olena84']Dobrze by było Mikołajki jakieś - obrazki[/QUOTE] próbna dostawa poszła na PW. Proszę o krytyczne uwagi oraz dodatkowe instrukcje :D Quote
sylwiaso Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Ciociu Ivette bardzo Dziękujemy za pomoc dla Aramiska!!!! Quote
Olena84 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Ciocia mi takie piekne obrazki poprzesylala ze juz sie biore za bazarek! Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 a ja zrobiłam :-): reklamować, kupować! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236917-Nowe-Kobiece-Przydasie-i-Pie%C5%9Bcide%C5%82ka-na-d%C5%82ugi-Aramisa-do-12-grudnia[/url] Quote
ivette3 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Sylwiaso :oops: ja jestem w tym wieku, kiedy miłe słowa i słodycze połyka się chętnie i w ilościach cudownie niezdrowych :evil_lol:. Dlatego dziękuję za podziękowania ;) ( czytam i tyjęęę :loveu: z dumy). Choć mój udział w porównaniu z pracą/wysiłkiem Olenki jest żaden :) [quote name='sleepingbyday']a ja zrobiłam :-): reklamować, kupować! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236917-Nowe-Kobiece-Przydasie-i-Pieścidełka-na-długi-Aramisa-do-12-grudnia[/URL][/QUOTE] No proszę ! :bigcool: Bez zapowiedzi, z zaskoczenia wyrosła konkurencja ;) Przy takich ciotkach Aramisek nie zginie :loveu: Quote
Olena84 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Sleeping super! Już podnosimy bazarek! A mój bez Ivette to byłby słabiusieńki, że hej, ale Ciocia czuwa i upiękniłą go, zaraz zaczynamy. Quote
Olena84 Posted December 6, 2012 Author Posted December 6, 2012 Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Aramiska! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236907-Bazarek-Cegie%C5%82kowy-du%C5%BCy-wyb%C3%B3r!-Na-mega-d%C5%82ugi-Romka-i-Aramisa-20-12-12?p=20093048#post20093048[/url] Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 oby obydwa wypaliły! a ja wcale nie z zaskoczenia, bo pisałam, ze zrobię ;-) Quote
ivette3 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 no może i pisałaś...a ja "skleroza" nie zauważyłam ;) ...ale o dacie, że będzie to zaskakujący prezent mikołajkowy to nie uprzedzałaś...i ja o mało na zawał nie zeszłam ;) z nadmiaru radości :loveu:. Kciuki mocno trzymam za oba bazarki :) Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 tak jakos wyszło ;-). kciuki tzrymaj, ale i szepnij kolezankom na dogo ;-). przyda się :-) Quote
ivette3 Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Polecenie służbowe wykonałam w zmienionej kolejności ...najpierw szeptanie(paluchami) a teraz zacisnę kciuki- tak mi się praktyczniej wydało :D. PS.Mizianka dla Aramiska proszę przekazać. Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 ten pan gabriel to ma cierpliwość nieziemską.... Quote
Olena84 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Zmieniłąm tytuł, pan Gabryś jest święty, ale i jego cierpliwość sie kończy... Quote
Olena84 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Zapraszam na jeszcze jeden bazarek, prosze choc hoopakc: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236988-NOWE-Kremy-Avon-i-ksi%C4%85%C5%BCka-Ro%C5%9Bliny-doniczkowe-na-Romka-Aramisa-14-12-12r?p=20101720#post20101720[/url] Quote
ivette3 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Tytuł faktycznie lepiej oddaje sytuację.Mam nadzieję, że do eksmisji Aramiska jednak nie dojdzie i cud się zdarzy z nowymi deklaracjami . Quote
sylwiaso Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Ciociu Ivette dobrze,że P.Gabryś ma jeszcze serce!Ja ostatnio dałam mu trochę jedzenia to na jakiś czas starczy.Najlepiej by było gdyby taki woreczek 10kg.Aramisek miał co m-c.Bardzo się cieszę,że troszkę pieniążków doszło do sąsiada!!! Quote
ivette3 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 A czy p.Gabryś ma inne wyjście, niż posiadać serce? Myślę, że trzeba mu podpowiedzieć, że Aramisek robi mu przysługę uświadamiając posiadanie i wciąż dotleniając mu ten ważny narząd...w końcu bez serca żyć się nie da...a im długi większe, tym głębsze oddechy...i dotlenienie gotowe :eviltong:;) Idąc tą logiką...p.Gabryś może mieć tylko pretensje do Olenki, która staje na głowie z bazarkowaniem aby te długi zmniejszyć=zwolnić oddechy p.Gabriela ( na swoich plecach zwłaszcza :evil_lol: ) Quote
Olena84 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Ivette, czerwienie się, ale ja tak napawde malo co robie:(, Sylwia az wstyd, ze Ty majac tyle psiakow jeszcze Aramisa podkarmiasz Quote
ivette3 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Za moich czasów :p;) mówiło się, że "wstyd to kraść i dać się złapać :eviltong: "Ty Olenko nie masz powodów do wstydu.Należy cieszyć się tym, że są jeszcze ludzie o dobrym sercu i że choć niektórym zwierzakom udało się ich spotkać . Ponad to nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej :evil_lol:...więc nie marnuj sił na "wstydy" - tylko ładuj "akumulatorki" wszystkim,. co choć troszkę pociesza :) Sylwiaso - buziaki dla Ciebie :buzi:...a Ty przekaż ich część Aramiskowi ( i Kamysiowi też troszkę ;)) Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 ivette, skąd wiesz, że olena nie ma powodów do wstydu? amoże w ramach hobby morduje niewinne staruszki po godzinach ;-)? pogryziony psiaczek został nazwany Atosem przez sąsiadkę. jak się dowiedziałam, to mi się miękko w kolanach zrobiło.. bo jest mniejszy i podpalany, ale też czarny, jak nasz muszkieterowy Atos. Quote
ivette3 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='sleepingbyday']ivette, skąd wiesz, że olena nie ma powodów do wstydu? amoże w ramach hobby morduje niewinne staruszki po godzinach ;-)? pogryziony psiaczek został nazwany Atosem przez sąsiadkę. jak się dowiedziałam, to mi się miękko w kolanach zrobiło.. bo jest mniejszy i podpalany, ale też czarny, jak nasz muszkieterowy Atos.[/QUOTE] Wiem cioteczko...bo gdyby broiła/grzeszyła/kradła i biła...to by już jej tu z nami nie było.Oglądałaby słonko przez paski w oknie ;) Warunkiem do wstydu nie jest to co się zrobi...lecz fakt ślamazarstwa i dania się przyłapać:evil_lol: - tak głosi definicja :eviltong: Tobie cioteczko gratuluję nowego Atosa :)...Widać nie dane Ci jest zostać bez takiego właśnie pupila :loveu::eviltong: Quote
Olena84 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='sleepingbyday']ivette, skąd wiesz, że olena nie ma powodów do wstydu? amoże w ramach hobby morduje niewinne staruszki po godzinach ;-)?[/QUOTE] O choroba, wydało się :crazyeye:. Quote
Recommended Posts