Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwiaso :oops: ja jestem w tym wieku, kiedy miłe słowa i słodycze połyka się chętnie i w ilościach cudownie niezdrowych :evil_lol:.
Dlatego dziękuję za podziękowania ;) ( czytam i tyjęęę :loveu: z dumy). Choć mój udział w porównaniu z pracą/wysiłkiem Olenki jest żaden :)

[quote name='sleepingbyday']a ja zrobiłam :-):

reklamować, kupować!

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236917-Nowe-Kobiece-Przydasie-i-Pieścidełka-na-długi-Aramisa-do-12-grudnia[/URL][/QUOTE]

No proszę ! :bigcool: Bez zapowiedzi, z zaskoczenia wyrosła konkurencja ;)

Przy takich ciotkach Aramisek nie zginie :loveu:

Posted

Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Aramiska!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236907-Bazarek-Cegie%C5%82kowy-du%C5%BCy-wyb%C3%B3r!-Na-mega-d%C5%82ugi-Romka-i-Aramisa-20-12-12?p=20093048#post20093048[/url]

Posted

no może i pisałaś...a ja "skleroza" nie zauważyłam ;) ...ale o dacie, że będzie to zaskakujący prezent mikołajkowy to nie uprzedzałaś...i ja o mało na zawał nie zeszłam ;) z nadmiaru radości :loveu:.

Kciuki mocno trzymam za oba bazarki :)

Posted

Polecenie służbowe wykonałam w zmienionej kolejności ...najpierw szeptanie(paluchami) a teraz zacisnę kciuki- tak mi się praktyczniej wydało :D.

PS.Mizianka dla Aramiska proszę przekazać.

Posted

Zapraszam na jeszcze jeden bazarek, prosze choc hoopakc:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236988-NOWE-Kremy-Avon-i-ksi%C4%85%C5%BCka-Ro%C5%9Bliny-doniczkowe-na-Romka-Aramisa-14-12-12r?p=20101720#post20101720[/url]

Posted

Ciociu Ivette dobrze,że P.Gabryś ma jeszcze serce!Ja ostatnio dałam mu trochę jedzenia to na jakiś czas starczy.Najlepiej by było gdyby taki woreczek 10kg.Aramisek miał co m-c.Bardzo się cieszę,że troszkę pieniążków doszło do sąsiada!!!

Posted

A czy p.Gabryś ma inne wyjście, niż posiadać serce? Myślę, że trzeba mu podpowiedzieć, że Aramisek robi mu przysługę uświadamiając posiadanie i wciąż dotleniając mu ten ważny narząd...w końcu bez serca żyć się nie da...a im długi większe, tym głębsze oddechy...i dotlenienie gotowe :eviltong:;)

Idąc tą logiką...p.Gabryś może mieć tylko pretensje do Olenki, która staje na głowie z bazarkowaniem aby te długi zmniejszyć=zwolnić oddechy p.Gabriela ( na swoich plecach zwłaszcza :evil_lol: )

Posted

Za moich czasów :p;) mówiło się, że "wstyd to kraść i dać się złapać :eviltong: "Ty Olenko nie masz powodów do wstydu.Należy cieszyć się tym, że są jeszcze ludzie o dobrym sercu i że choć niektórym zwierzakom udało się ich spotkać .
Ponad to nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej :evil_lol:...więc nie marnuj sił na "wstydy" - tylko ładuj "akumulatorki" wszystkim,. co choć troszkę pociesza :)

Sylwiaso - buziaki dla Ciebie :buzi:...a Ty przekaż ich część Aramiskowi ( i Kamysiowi też troszkę ;))

Posted

ivette, skąd wiesz, że olena nie ma powodów do wstydu? amoże w ramach hobby morduje niewinne staruszki po godzinach ;-)?

pogryziony psiaczek został nazwany Atosem przez sąsiadkę. jak się dowiedziałam, to mi się miękko w kolanach zrobiło.. bo jest mniejszy i podpalany, ale też czarny, jak nasz muszkieterowy Atos.

Posted

[quote name='sleepingbyday']ivette, skąd wiesz, że olena nie ma powodów do wstydu? amoże w ramach hobby morduje niewinne staruszki po godzinach ;-)?

pogryziony psiaczek został nazwany Atosem przez sąsiadkę. jak się dowiedziałam, to mi się miękko w kolanach zrobiło.. bo jest mniejszy i podpalany, ale też czarny, jak nasz muszkieterowy Atos.[/QUOTE]

Wiem cioteczko...bo gdyby broiła/grzeszyła/kradła i biła...to by już jej tu z nami nie było.Oglądałaby słonko przez paski w oknie ;)
Warunkiem do wstydu nie jest to co się zrobi...lecz fakt ślamazarstwa i dania się przyłapać:evil_lol: - tak głosi definicja :eviltong:

Tobie cioteczko gratuluję nowego Atosa :)...Widać nie dane Ci jest zostać bez takiego właśnie pupila :loveu::eviltong:

Posted

[quote name='sleepingbyday']ivette, skąd wiesz, że olena nie ma powodów do wstydu? amoże w ramach hobby morduje niewinne staruszki po godzinach ;-)?[/QUOTE]

O choroba, wydało się :crazyeye:.