Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie mam zdjęć, ani więcej info - wiem tylko, że jest młody, łagodny. Dałam sobie spokój z tymi psami, bo czego im nie załatwiłam, było be...
Tutaj jest jeszcze takie ładniejsze zdjęcie: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/417618_367923846581794_179282728779241_1116178_1919799781_n.jpg
Psami zajmuje się jakaś Karolina z wolontariatu w Celestynowie, w opisie albumu jest jej nr: 501 000 814 - powinna mieć więcej info.

• 4 weeks later...
Posted

Tak wystawia fakturki!!!Cioteczki trzeba się zabrać za WiEEElkie ogłaszanie Aramiska ja u siebie coś pomyślę z dziewczynami,chłopaczyna już siedzi ponad rok w hoteliku!!!

Posted

Ale takie przelewowe? Bo nie wiem, czy takie każdy może wystawiać.

Aramis jest stale ogłaszany na większych portalach, jest na stronie naszego TOZu, na psiegranych, wrzucam go co jakiś czas na fb... Niestety dla ludzi jest za stary...

Posted

koosiek napisał(a):
Ale takie przelewowe? Bo nie wiem, czy takie każdy może wystawiać.

Aramis jest stale ogłaszany na większych portalach, jest na stronie naszego TOZu, na psiegranych, wrzucam go co jakiś czas na fb... Niestety dla ludzi jest za stary...

a może sprobować z ogłaszaniem w gazetach? Nowy Łowiczanin zamieszcza takie ogloszenia? ktos wie?

Posted

Mozna go ogłosić w "łowiczaninie"ale to są marne szanse!jeszcze spróbuję ogłosić go na tablicy w supermarkecie tam są psiaki z naszego schroniska i z mojego hoteliku może komuś wpadnie w oko!!!Szkoda mi tej psiny bardzo!!!

Posted

Ja też planuję bazarek, tylko muszę wykombinować aparat, bo mój padł... No i potrzebuję tego info, czy lecznica wystawi fakturę przelewową, bo może uda mi się coś ugrać.

A rozliczenie jest aktualne? Nie było żadnych wpłat od lutego?

Posted

[quote name='koosiek']Ja też planuję bazarek, tylko muszę wykombinować aparat, bo mój padł... No i potrzebuję tego info, czy lecznica wystawi fakturę przelewową, bo może uda mi się coś ugrać.

A rozliczenie jest aktualne? Nie było żadnych wpłat od lutego?

Odetkaj skrzynkę, wyśle pw

Posted

Ja już mam aparat, także w niedzielę porobię zdjęcia i po weekendzie powystawiam, to jeden bazarek będzie tylko na Aramisa. Dostałam jakiś czas temu trochę DVD dla dzieci, to powinno pójść.

Posted

a ja sie nie mogę ogarnąć, że co chwila ten dlug jest taki duzy.

bazarek długowy idzie mega kiepsko, coś pechowe bazarki zrobiłam i to trzy takie.

ludzie, podnoście, koosiek jedna czasem tam wpada tylko.