Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
16 listopada przelałam na konto kaskę z bazarku (to było na dług), wpłata nie została potwierdzona na wątku bazarkowym. Wpłacałam do p. Gabriela.

Ok, Sylwia w tym tyg ma wszystkiego sie dowiedziec,

Posted

Wawerku jeszcze nie sprawdziłam tej wpłaty 40zł!musze podjechać po billing do banku.Sąsiad jeszcze nie dostał umowy adopcyjnej.Postaram się zrobić troszkę fotek chłopakom!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Wawerku jeszcze nie sprawdziłam tej wpłaty 40zł!musze podjechać po billing do banku.Sąsiad jeszcze nie dostał umowy adopcyjnej.Postaram się zrobić troszkę fotek chłopakom!

Jeśli chodzi o te 40 zł (2 x 20) obiecanej przeze mnie na Dzień Kundelka, to nie znajdziesz jej w banku ;). Byłyby w rozliczeniu gotówki, którą przesłałam Ci luzem, w paczce razem z kafelkami decoupage z bazarku na bankrutów. Tej, która dość długo szła do Ciebie. Nie potwierdziłaś wtedy wpłaty ani na wątku Pixie i Dixie, ani na tym, chociaż Cię o to prosiłam :mad:. Ale sam fakt otrzymania pieniążków mam w poczcie. Niestety, bez kwoty, a rozliczenie, które i Tobie wtedy przesłałam na karteczce, wyrzuciłam w ramach noworocznych porządków. Dlatego nie pamięam, ile konkretnie przesłałam. Wiem tylko, że odliczyłam od całości 34 zł za kafelki, które kupiłaś. Było więc tego 154 x 2 = 308 minus 34 albo 308 + 40 - 34. Jeśli nie masz już tego rozliczenia (takie rzeczy na ogół się wyrzuca) i też nie pamiętasz, to zostawmy te 40 zł w spokoju. Żeby nie było wątpliwości - absolutnie niczego nie imputuję :lol: , zwyczajnie zapomniałam i Ty też miałaś prawo zapomnieć, ile przesłałam tych pieniążków. Nauczka na przyszłość i dla mnie - pisząc, że się wysłało pieniążki, trzeba dokładnie pisać ile na forum, a nie tylko na PW. Szkoda też, że od razu nie potwierdziłaś na wątku, to dzisiaj nie szukałybyśmy własnej pamięci :lol::evil_lol: (pozytywny uśmiech przesyłam w tym miejscu, gdyby ktoś miał wątpliwości).

Posted

Poprosilam sąsiada o info dot. wpłat od 09.12.11 i dostalam taka wiadomosc:
- 23.12.11 - 5zł sbd
- 5.1.12 - 30zl Ankara
- 4.1.12 - 25zl Roland-de
- 30.1.12 - 5zl sbd
- 30.1.12 - 50zl wawer
-30.1.12 - 20zl olena84

Dzis wieczorkiem do niego zadzwonie czy napewno nie bylo innych wplat i jak ma sie sprawa dlugu

Posted

Olciu,a może niech sąsiad zerknie na wcześniejsze wpłaty przed 9.12!!ja już mu mówiłam zgłaszał mi,że karmy już prawie nie ma dla Aramiska!!może uśmiechnę sie do cioteczek z Łowicza!!

Posted

Lido krzycz na mnie głośno!!jak Ci nie będę odpisywać......!!jak możesz kup mu puchy nie wiem jak Ci napisać np.12 po 1250g są takie i wtedy sąsiad ugotuje tylko makaron albo ryż i już jest danie I klasa!!taki psiak zje ok 350g

Posted

sylwiaso napisał(a):
Lido krzycz na mnie głośno!!jak Ci nie będę odpisywać......!!jak możesz kup mu puchy nie wiem jak Ci napisać np.12 po 1250g są takie i wtedy sąsiad ugotuje tylko makaron albo ryż i już jest danie I klasa!!taki psiak zje ok 350g

OK. A podasz mi na pw adres sąsiada?