Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hopnę chłopaków na szczęście.Pozdrowienia dla wszystkich dobrych cioteczek za troskę nad Muszkieterami.Oby wysiłki szybko zaowocowały dobrymi domkami dla psiaczków.

Posted

Nic, pan się do mnie nie odezwał, ja, jak już napisałam - nawet, gdybym chciała, nie mam możliwości.
Bardzo dziękuję za bazarki, mam też jakąś wpłatę, zdaje się od Kami - zaraz uzupełnię post rozliczeniowy i przeleję.

Posted

koosiek napisał(a):
Nic, pan się do mnie nie odezwał, ja, jak już napisałam - nawet, gdybym chciała, nie mam możliwości.
Bardzo dziękuję za bazarki, mam też jakąś wpłatę, zdaje się od Kami - zaraz uzupełnię post rozliczeniowy i przeleję.

A może tak zwykły list na papierze...;)? Poczta funkcjonuje raczej szybko, znaczki nie są takie drogie jak telefon czy Internet... Zawsze to jakieś rozwiązanie, chociaż wśród młodych ludzi praktycznie nieznane :);). Szkoda by było stracić potencjalny domek :shake:.

Posted

Myślę, że albo się psa adoptuje, albo nie i zabawy w listy nie są potrzebne.

Sylwiaso, podaj mi proszę na pw nr sąsiada, jak będę miała możliwość - zadzwonię. Muszę wyjaśnić kwestię karmy, nie jestem pewna, czy coś za nią jest jeszcze do spłacenia. I sprawdź proszę w wolnej chwili post rozliczeniowy, czy wszystkie wpłaty na konto tego pana są uwzględnione.

Posted

Właśnie przed chwilą miałam telefon od tego pana i myślę, że Portos już tam zostanie.
Pan mówił, że do spłacenia zostało ok. 400 zł, także już niewiele. No i jak już sprawa adopcji będzie załatwiona i opłata będzie już tylko za Aramisa, będzie to już do udźwignięcia, tym bardziej z tymi dwiema deklaracjami, od Lidy i Kami.

Posted

Dzwoniłam wczoraj do Sylwii w sprawie mojego podopiecznego u niej i pogadałśmy o Muszkietrerach, Sylwia prosila bym napisala na wątku o nowych wpłatach. Ja napsize wszystkie na koncie sąsiada od początku:

danka4u1 - 50zł
Roland_De - 50zł
Awit- 10zł
SBD - 5zł
Tofikowa - 25zł
Maruda666 (Rom.)- 50zł
Rysia88 (Sta.) - 20zł
Bar. - 10zł
AgaK - 10zł
Wiga138 - 100zł
Paulinekn - 50zł
bataczl - 20zł
Olena84 - bazarek -50zł
Roland-De - 50zł
SBD - 5zł

Ty masz koosiek w pierwszym poście jeszcze kami_23 - 25zł - czy to na Twoje konto poszło?

Teraz dług wynosi 495zł, a na 18.11 - będzie 845zł ( bo adopcja będzie od 18.11.11), są wpłaty z bazarków wiec napewno mniej.
Za jednego Muszkietera koszty będą 175zł, z deklaracjami to naprawde będzie niewiele, takze ten dług w końcu da sie spłacić.

Posted

Na jakie konto mam wpłacać stałe deklaracje na Muszkieterów? Zlecenie stałe z mojego konta mam na Koosiek. Czy tak ma zostać? W październiku rozumiem, ze moją wpłata została jeszcze przeznaczona na innego psiaka Koosiek - Smoka,tak? Koosiek, potwierdź proszę. Znaczy to, że dopiero od listopada będzie ode mnie 100 zł na Muszieterów. Zlecenie jest ustawione chyba na 8-go każdego miesiąca. Proszę na pw numer konta do wpłat, chyba, ze może zostać konto Koosiek, a ona będzie przekazywac te pieniądze odpowiedniej osobie.

Posted

Te pieniądze od Kami doszły do mnie, chyba już wcześniej o tym wspominałam - posłałam dalej. Październikowe 100 zł od Lidy poszło na Smoka, tylko wciąż nie mogę się tam wybrać, a nie chcę wrzucać tych pieniędzy do ogólnego rozliczenia, bo nie są na dług, tylko na aktualne sprawy - chciałabym rozliczyć to osobno. Natomiast te następne, na muszkieterów (a właściwie na muszkietera), niech idą już bezpośrednio na konto tego pana, nie ma sensu, żeby przechodziły przez moje. Co do karmy, to z tego, co mówił mi ten pan wychodzi, że brakuje do zapłacenia za nią 20 zł - wydaje mi się, że jest to ujęte w długu?

EDIT: teraz weszłam na konto i widzę, że pieniądze od Lidy doszły do mnie, także przesyłam dalej.

Posted

No, to ode mnie makaron na pół to 25 zł, ale to na dwa psy muszkieteryjne. Ale dopiero będę się z Sylwią umawiać, więc nie będzie to zwrot za karmę, tylko żarełko na czas przyszły. Jeśli możesz to sobie uwzględnić w rozliczeniach, to byłoby mniej przyszłego długu, nawet na jednego psa. Ale i tak im to zawiozę, więc zrób tak, jak się umówiliście z Sylwią i z Panem Sąsiadem. Na konto wpłacać nie będę, zawiozę z makaronem gotówkę.

Posted

Ale to chodzi o zaległe, gdy ten pan płacił za karmę. Ta karma, którą dostali od Oleny, Romki i ew. makaron nie wchodzi w rozliczenia, bo za nią on już nie płaci, tylko dostaje gotowe. Przynajmniej ja tak to rozumiem?

Posted

koosiek napisał(a):
Te pieniądze od Kami doszły do mnie, chyba już wcześniej o tym wspominałam - posłałam dalej. Październikowe 100 zł od Lidy poszło na Smoka, tylko wciąż nie mogę się tam wybrać, a nie chcę wrzucać tych pieniędzy do ogólnego rozliczenia, bo nie są na dług, tylko na aktualne sprawy - chciałabym rozliczyć to osobno. Natomiast te następne, na muszkieterów (a właściwie na muszkietera), niech idą już bezpośrednio na konto tego pana, nie ma sensu, żeby przechodziły przez moje. Co do karmy, to z tego, co mówił mi ten pan wychodzi, że brakuje do zapłacenia za nią 20 zł - wydaje mi się, że jest to ujęte w długu?

EDIT: teraz weszłam na konto i widzę, że pieniądze od Lidy doszły do mnie, także przesyłam dalej.

Koosiek, nie zdążyłam zmienić stałego zlecenia. Przeslij mi proszę na pw konto do tego Pana. Od grudnia pieniądze będa wpływac na konto Pana sasiada Sylwiaso.

Posted

Olena84 napisał(a):
Dzwoniłam wczoraj do Sylwii w sprawie mojego podopiecznego u niej i pogadałśmy o Muszkietrerach, Sylwia prosila bym napisala na wątku o nowych wpłatach. Ja napsize wszystkie na koncie sąsiada od początku:

danka4u1 - 50zł
Roland_De - 50zł
Awit- 10zł
SBD - 5zł
Tofikowa - 25zł
Maruda666 (Rom.)- 50zł
Rysia88 (Sta.) - 20zł
Bar. - 10zł
AgaK - 10zł
Wiga138 - 100zł
Paulinekn - 50zł
bataczl - 20zł
Olena84 - bazarek -50zł
Roland-De - 50zł
SBD - 5zł

Ty masz koosiek w pierwszym poście jeszcze kami_23 - 25zł - czy to na Twoje konto poszło?

Teraz dług wynosi 495zł, a na 18.11 - będzie 845zł ( bo adopcja będzie od 18.11.11), są wpłaty z bazarków wiec napewno mniej.
Za jednego Muszkietera koszty będą 175zł, z deklaracjami to naprawde będzie niewiele, takze ten dług w końcu da sie spłacić.

nie wiem czy dobrze rozumiem, jeśli to są wszystkie wpłaty na konto sąsiada to nie jest uwzględniona moja - 20zł z bazarku.