Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie dla muszkieterów! Olena, jesteś wielka!

Rozliczenie jest aktualne do pierwszych wpłat do sąsiada Sylwiaso, potem nie było mnie na dogo. Zaraz uaktualnię. EDIT: nie bardzo wiem, jak mam uaktualnić, bo wtedy część wpłat była po nazwisku, nie wiem, które są nowe, a które się pokrywają... Sylwiaso, możesz zajrzeć na pierwszą stronę do rozliczenia i sprawdzić, czyje wpłaty nie są tam uwzględnione?

Ogłaszani są regularnie, mieli robione pakiety, teraz w miarę możliwości wrzucam ich na większe portale ogłoszenie co 2-3 dni, Portos był nawet w gazecie.
Teksty można brać n.p. z allegro:
http://allegro.pl/portos-lapki-jamnik-a-charakter-labrador-a-i1859646629.html
http://allegro.pl/ugosc-w-sercu-aramisa-pies-adopcja-i1868219934.html

Jeszcze raz dziękuję!

Posted

Koosiek, moja wpłata (100 zł) poszła na Twoje konto. Sama zadecyduj, gdzie są bardziej potrzebne pieniądze: Smok czy Muszkieterzy. Proszę tylko o informację, co zadecydowałaś.

Posted

[quote name='koosiek']Bardzo, bardzo Wam dziękuję za wsparcie dla muszkieterów! Olena, jesteś wielka!

Rozliczenie jest aktualne do pierwszych wpłat do sąsiada Sylwiaso, potem nie było mnie na dogo. Zaraz uaktualnię. EDIT: nie bardzo wiem, jak mam uaktualnić, bo wtedy część wpłat była po nazwisku, nie wiem, które są nowe, a które się pokrywają... Sylwiaso, możesz zajrzeć na pierwszą stronę do rozliczenia i sprawdzić, czyje wpłaty nie są tam uwzględnione?

Ogłaszani są regularnie, mieli robione pakiety, teraz w miarę możliwości wrzucam ich na większe portale ogłoszenie co 2-3 dni, Portos był nawet w gazecie.
Teksty można brać n.p. z allegro:
http://allegro.pl/portos-lapki-jamnik-a-charakter-labrador-a-i1859646629.html
http://allegro.pl/ugosc-w-sercu-aramisa-pies-adopcja-i1868219934.html

Jeszcze raz dziękuję!
Ok,jak będzie potrzeba dajcie znać,gdyby mnie nie było na wątku,nie zaglądam regularnie,wyślijcie PW.;)

Posted

Na razie z mojego bazarku targuje się średnio statystycznie po kilkadziesią zł na ogon. Zapraszam, jeszcze jest trochę czasu, a płacić można i w listopadzie!

Posted

[quote name='sylwiaso']cioteczka Wielka informacja!!!Mój sąsiad Gabryś u którego są muszkieterzy chce zaadoptować Portoska cioteczki co Wy na to?![/QUOTE]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mam nadzieję, że to nie w rozpaczy chłopina działa :):):)? Sama oceń, znasz sąsiada najlepiej. W końcu tyle czasu krzywdy mu nie zrobił. A może tak hurtem, od razu oba w jednym paku ;)? Byłoby im i jemu b/z :eviltong::evil_lol:

Posted

Ale sie Wawerku uśmiałam szkoda,że mi bużki nie działają!!!Ja bym psiaka mu oddała będzie spał z nim i kotkiem w domu.Pogadam w sprawie Aramiska tylko cos Gabryś mówił,że on powsinoga jest.Ale dobre i jeden na czarną godzinę to kojec się zwolni gdyby była interwencja to można wykorzystać miejsce!

Posted

[quote name='sylwiaso']Ale sie Wawerku uśmiałam szkoda,że mi bużki nie działają!!!Ja bym psiaka mu oddała będzie spał z nim i kotkiem w domu.Pogadam w sprawie Aramiska tylko cos Gabryś mówił,że on powsinoga jest.Ale dobre i jeden na czarną godzinę to kojec się zwolni gdyby była interwencja to można wykorzystać miejsce![/QUOTE]

No wiesz, jak już oba tyle czasu u niego siedzą, to co mu zależy? Małe to, jeść wiele nie je, a na wsi, przy gospodarstwie, to każdy psiak się uchowa. W końcu to dobry człowiek, Ty jesteś obok, to dopilnujesz i w razie czego własną piersią zawalczysz i osłonisz. A one takie mało adopcyjne są... :( Co, jedną sierotę będzie w kojcu trzymał, a drugą w łóżku, z kotem do tego? To nie fair. One oba mu już serca oddały, nie znają się na adopcjach. Weź go tam, pomolestuj trochę. Koosiek pewnie się zgodzi, do tej pory było dobrze, musi być tylko lepiej. Zawsze, co dwa futerka małe, to nie jedno duże, nie :)?

Posted

Wspaniała wiadomość! Nawet jak jednego zaadoptuje to juz dlug mniejszy sie robi. Dowiedz sie Sylwia tez jesli dasz rade czy sa nowe wplatyy bysmy wiedzieli ile tego dlugu zostalo, bo od dzis przeciez nowy miesiac i za miasiac dlug wiekszy (choc jak slyszymy juz nie tak;)).

Posted

Wiadomość z adopcją super, Portos i tak już tam tyle czasu jest ze uważa ten dom za swój i sąsiada sylwiaso za swojego Pana :D
Moje bazarki się zakończyły, przelewam na konto sąsiada 20zł które się z nich uzbierało i szykuję kolejne, może znów coś sie uzbiera...