Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpisuję wszystkie wpłaty:Wiga138-100zł,Paulinken 50zł,Roland_de 50zł,DankaU1 50zł,Awit 10zł,SBD 5zł,Agak(tak mi napisał,ale to może jest atak?)10zł,Tofikowa 25zł,Maruda666 50zł,Rysia 88 20zł razem 370złWszystkim bardzo DZIĘKUJEMY za POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Muszkieterzy przetrwają Dzieki Wam!

Posted

Oleno,dziewczyny z Łowicza :Romka,Donata i Olivin,przekazują na potrzeby Muszkieterów 20kg karmy.;) Sylwia,jak chcesz to możesz zabrać ją już dziś albo jutro od Donaty.Zadzwoń,ona wszystko już wie,ustaliłyśmy wspólnie.;)

Posted

[quote name='sylwiaso']Wpisuję wszystkie wpłaty:Wiga138-100zł,Paulinken 50zł,Roland_de 50zł,DankaU1 50zł,Awit 10zł,SBD 5zł,Agak(tak mi napisał,ale to może jest atak?)10zł,Tofikowa 25zł,Maruda666 50zł,Rysia 88 20zł razem 370złWszystkim bardzo DZIĘKUJEMY za POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Muszkieterzy przetrwają Dzieki Wam![/QUOTE]

A te wpłaty już są w rozliczeniu wąku? Chyba jeszcze nie. Dobrze by było znać aktualne potrzeby, chociaż... i tak długi wielkie :(

Posted

[quote name='sylwiaso']Wielkie DZIĘKI za pomoc łowickie cioteczki!!!!Jutro wezmę karmę podjadę do Donaty.[/QUOTE]

Sylwia , karma czeka na ciebie jutro. Nie musisz dzwonić , gdyby mnie nie było dam dyspozycje żeby ja wydać. Ta karma niech będzie zapisana na okres od 18.10.2011 do 17.11.2011 roku.
Jest 20 kg - licząc dzienną dawke 350 gram na 1 psiaka (powinno starczyć na 1 m-c). Niech psiakom smakuje .......

Posted

[quote name='wawer']A te wpłaty już są w rozliczeniu wąku? Chyba jeszcze nie. Dobrze by było znać aktualne potrzeby, chociaż... i tak długi wielkie :([/QUOTE]
Wlasnie, jakie jest aktualne zadłuzenie tych psiaków na 17.10.2011?

Posted

Chyba wychodzi ze zadluzenie jest ok 800zł, szczerze mowiac ja wiem ze na dzien 18.10.11 bez zadnych Waszych wplat zadluzenie powinno byc 1190zl - ale to na karme i hotel, wiec odejmujac te wplaty ok 800zl dlugu zostaje, tylko widze w miedzyczasie jakies szpitale, badania, wiec dlug jest jeszcze wiekszy:(.

Posted

[quote name='ANETTTA']a psiaki maja ogłoszenia na bieazaco za chwile bedzie rok jak czekaja na dom tak ...??/[/QUOTE]
Jak ktoś napisze tekst to wrzucę psiaki na bazarek ogłoszeniowy.Płacą:Romka,Donata i Olivin