Olena84 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 sylwiaso napisał(a):Już ciociu Danusiu piszę Ci na PW! Też mam numer konta, jakby co i wzięłam sie za wysyłanie;) Quote
Olena84 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 ivette3 napisał(a):Olena84 przypomniała mi o Muszkieterach za co dziękuję. Niestety jestem z tych,którzy nie mogą pomóc finansowo a jedynie czasem dobrym słowem(szkoda,że tak niewiele mogę :( ) Psiaki cudne i jak wszystkie zasługują na szczęście.Gorąco życzę im i Wam tego . Niestety każdy jest zapsiony i wiedziałam, że te odmowy będą, ale cieszę sie, że są i ludki którzy chcą podniesć chłopaków. Witamy! Quote
paulinken Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Na razie mogę jednorazowo 50 zł podesłać. Mogę też pomyśleć o jakimś bazarku... A wszystkie psiaki są u tego Pana? Quote
Olena84 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 U niego są dwaj muszkieterowie. Dziękujemy! Sylwia przesle konto i ja tez czekam na nie;). Quote
Rysia88 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Witam, Przyszłam do Muszkieterów i odejść tak po prostu nie mogę... Mogę jedynie wspomóc jednorazowo <niestety>. Proszę o nr konta i dane do przelewu. pozdrawiam. Quote
sleepingbyday Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 przydałoby sie allegro cegiełkowe, cholercia. Quote
Olena84 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Już wysyłam nr konta do sąsiada, niech zobaczy, że mu troche kasy napłynie, to moze Sylwia będzie nie musiała sie wstydzić:(. Quote
paulinken Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Olena84 napisał(a):U niego są dwaj muszkieterowie. Dziękujemy! Sylwia przesle konto i ja tez czekam na nie;). A trzeci gdzie jest? Quote
Olena84 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Podobno nadal na tym rondzie, ciezko mi uwierzyc ze od lutego nic sie nie zmienilo:(. Quote
Olena84 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Jakby co mam numer konta także, wysłałam juz paru osobom, czy ktos jeszcze jest chętny. Quote
sleepingbyday Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ten trzeci mi ciąży na sumieniu masakrycznie.... Quote
Olena84 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Ale co z nim zrobic:(? Dlug zrobi sie masakryczny poza tym sasiad napewno juz zadnego psa od nikogo nie wezmie:(. Quote
sleepingbyday Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ech, nie raz to omawialismy, ze kicha i nie ma jak. ale to nie wpływa na moje sumienie... zresztą wiecie, idzie zima i po prostu nie mozemy go zostawić na tym rondzie. taka jest prawda. nie wiem, co zrobimy, ale zima jest zima i cos cholera zrobić trzeba. ostatecznie łapiemy i ściemniamy na paluchu, bo ja wiem? Quote
Olena84 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Mam taki plan, musze tylko podzwonic, ale dopiero wieczorem bo w dzien ta osoba nie moze rozmawiac bo sie tam wsciekaja na nia w pracy;) Quote
koosiek Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Bardzo dziekuję za wpłaty! Olena, możesz mi podesłać na pw nr konta? Wcześniej wysyłałam do Sylwii. Tylko nie wiem, jak z potwierdzaniem wpłat - Sylwiaso, będziesz mogła potwierdzać? Wysłałam 14 zł na odrobaczenie, mam nadzieję, że starczy, bo w końcu nie wiem, ile oni ważą... Ciągle nie mogę skończyć bazarku :( W tej chwili mam trzy psy w domu, zaraz lecę do lecznicy... Może wieczorem uda mi się w końcu nim zająć. Olena, bardzo, bardzo dziekuję za rozsyłanie! sleepingbyday napisał(a):przydałoby sie allegro cegiełkowe, cholercia. Też o tym myślałam, ale do tego potrzebne konto fundacyjne :( Co do trzeciego muszkietera - on miał z tej trójki najlepiej, bo koczował u jakiegoś faceta. Nie wiem, czy Paluch to dobry pomysł... On dostawał jeść od wolontariuszy, miał gdzie spać... Już jedną zimę tam przeżył. A na Paluchu trafi do kojca z innymi psami, niekoniecznie przyjaznymi, a do adopcji może pójść praktycznie wszędzie... Nawet do budy na łańcuch... Myślę, że lepiej mu na tym rondzie, a jeśli go zabierać, to tylko do hotelu albo na tymczas... Quote
Olena84 Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Sylwia i ja dopilnujemy. Koosiek jakby co masz pełną skrzynkę. Quote
sleepingbyday Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 koosiek, z palucha to on nigdy nie wyjdzie, obawiam się. ale jeżeli zimę przeżył, a możemy namierzyc tego faceta i zagwarantować mu bezpieczne zimowanie (psowi, nie facetowi ;-) ), to można spróbować zimowanie na rondzie, ale - monitorowane, czy faktycznie nie śpi w jakiejś zimnej jamie..... rzecz zależy też od zimy, oby nie była ciężka. są takie sooby na dogo, które ofiarowują robienie allegro cegiełkowego, tylko faktycznie to musi byc pod fundację. jak współpraca z vivą? być może użyczyliby nr konta? koosiek, jak to widzisz? Quote
Tofikowa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wpłaciłam dzisiaj na konto Pana Gabriela 25 zł Quote
danka4u1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Numer konta i dane otrzymałam. Dziekuję. Pamiętam o Muszkieterach. Quote
sylwiaso Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Koosiek chłopaki waża po 10 kg!sąsiad będzie mnie informował o wpłatach!miejmy nadzieję,że jakoś się wybrnie z tej sytuacji!Dziekuję wszystkim za pomoc w imieniu chłopaków! Quote
Awit Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Mogę jedynie jednorazowo 10zł wysłać..... Quote
Maruda666 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Mogę pomóc tylko jednorazową wpłatą - poszło 50zł. Trzymam kciuki za chłopaków. Quote
sylwiaso Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Kochana ciociu Marudo z całego Serducha chłopaki Dziękują!!!!!! Quote
Recommended Posts