Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ivette3 napisał(a):
Olena84 przypomniała mi o Muszkieterach za co dziękuję.
Niestety jestem z tych,którzy nie mogą pomóc finansowo a jedynie czasem dobrym słowem(szkoda,że tak niewiele mogę :( )

Psiaki cudne i jak wszystkie zasługują na szczęście.Gorąco życzę im i Wam tego .

Niestety każdy jest zapsiony i wiedziałam, że te odmowy będą, ale cieszę sie, że są i ludki którzy chcą podniesć chłopaków. Witamy!

Posted

ech, nie raz to omawialismy, ze kicha i nie ma jak. ale to nie wpływa na moje sumienie...

zresztą wiecie, idzie zima i po prostu nie mozemy go zostawić na tym rondzie. taka jest prawda.

nie wiem, co zrobimy, ale zima jest zima i cos cholera zrobić trzeba. ostatecznie łapiemy i ściemniamy na paluchu, bo ja wiem?

Posted

Bardzo dziekuję za wpłaty! Olena, możesz mi podesłać na pw nr konta? Wcześniej wysyłałam do Sylwii. Tylko nie wiem, jak z potwierdzaniem wpłat - Sylwiaso, będziesz mogła potwierdzać?

Wysłałam 14 zł na odrobaczenie, mam nadzieję, że starczy, bo w końcu nie wiem, ile oni ważą...

Ciągle nie mogę skończyć bazarku :( W tej chwili mam trzy psy w domu, zaraz lecę do lecznicy... Może wieczorem uda mi się w końcu nim zająć.

Olena, bardzo, bardzo dziekuję za rozsyłanie!

sleepingbyday napisał(a):
przydałoby sie allegro cegiełkowe, cholercia.

Też o tym myślałam, ale do tego potrzebne konto fundacyjne :(

Co do trzeciego muszkietera - on miał z tej trójki najlepiej, bo koczował u jakiegoś faceta. Nie wiem, czy Paluch to dobry pomysł... On dostawał jeść od wolontariuszy, miał gdzie spać... Już jedną zimę tam przeżył. A na Paluchu trafi do kojca z innymi psami, niekoniecznie przyjaznymi, a do adopcji może pójść praktycznie wszędzie... Nawet do budy na łańcuch... Myślę, że lepiej mu na tym rondzie, a jeśli go zabierać, to tylko do hotelu albo na tymczas...

Posted

koosiek, z palucha to on nigdy nie wyjdzie, obawiam się. ale jeżeli zimę przeżył, a możemy namierzyc tego faceta i zagwarantować mu bezpieczne zimowanie (psowi, nie facetowi ;-) ), to można spróbować zimowanie na rondzie, ale - monitorowane, czy faktycznie nie śpi w jakiejś zimnej jamie..... rzecz zależy też od zimy, oby nie była ciężka.

są takie sooby na dogo, które ofiarowują robienie allegro cegiełkowego, tylko faktycznie to musi byc pod fundację. jak współpraca z vivą? być może użyczyliby nr konta?

koosiek, jak to widzisz?

Posted

Koosiek chłopaki waża po 10 kg!sąsiad będzie mnie informował o wpłatach!miejmy nadzieję,że jakoś się wybrnie z tej sytuacji!Dziekuję wszystkim za pomoc w imieniu chłopaków!