sleepingbyday Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 matko, muszę odrobaczyć psy!!! Quote
koosiek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Szczerze mówiąc nie pamiętam... A w książeczce jednak nie ma zapisanej daty? Ale kilka miesięcy już na pewno minęło... Ile będzie kosztowało odrobaczenie? Mam jeszcze jedną obróżkę na kleszcze... Postaram się dokupić drugą i wyślę pocztą, ok? Quote
Olena84 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Wespre karmowo muszkieterow tylko nie wiem na ile... Quote
koosiek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Olena, bardzo Ci dziękuję... Postaram się w tym tygodniu wystawić bazar z ciuchami, a jak się uda, to jeszcze jeden. No i spróbuję coś zdziałać z tym wydarzeniem na fb... Quote
sleepingbyday Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ja tez obiecałam bazarek, jednak musze poczekać, az mama pozyczy mi ładowarke i akumulatorki do aparatu. Quote
mgie Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ewa Marta przelała dzisiaj na konto 10 zł + Kolejną 10tkę przeleje *Gajowa* Quote
koosiek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Bardzo dziekuję, w takim razie powinnam mieć na odrobaczenie. Sylwiaso, ile będzie kosztowało? I czy mogę przesłać obróżki pocztą do Ciebie? Quote
koosiek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Mgie, czy ja te wpłaty muszę potwierdzić na bazarku? Uzupełniłam post rozliczeniowy, zerknij Sylwiaso proszę, czy wpłaty na Twoje konto są dobrze zapisane i czy o czymś nie zapomniałam. Chłopaki mają 680 zł długu u sąsiada Sylwiaso :( Robię właśnie bazarek ciuszkowy, postaram się w tygodniu zrobić jeszcze jeden. Quote
mgie Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 koosiek napisał(a):Mgie, czy ja te wpłaty muszę potwierdzić na bazarku? Wystarczy jak potwierdzisz tutaj. Ja przekażę dalej. Masssssakryczne te długi :( Quote
sylwiaso Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Koosiek koszt odrobaczania 7zł-na 10kg wyślij mi obróżki!a dług jutro spytam Gabrysia jaki jest on ma wszystko w zeszycie zapisane!Olenko Dziękujemy za pomoc chłopaki ładnie jedzą karmę. Quote
koosiek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Sylwiaso, a te wpłaty na Twoje konto w rozliczeniu są dobrze wpisane? I ile oni ważą? Wpłaty z bazarku doszły: [FONT=Comic Sans MS]Gajowa - 10 zł Ewa Marta - 10 zł [/FONT]Dziękuję![FONT=Comic Sans MS] [/FONT]Mam nadzieję, że z bazarków uzbiera się co nieco... A w przyszłym tygodniu znowu porozsyłam wątek.[FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Olena84 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Czy jesli beda jest karme na spolke z Falko to moze sasiad ciut by obnizyl koszt karmy chociaz do 50zl :oops: Quote
sylwiaso Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Tak zrobi, zobaczy do którego dnia im karma starczy,a potem rozliczy np.za pół m-ca 40zł Kochane cioteczki wczoraj rozmawiałam z sąsiadem ostatnie pieniązki dostał 5.09 80zł od Oleny84 na karmę i potem 10kg karmy też od Olenki!!!!Dług jest 760zł i już idzie następny miesiąc!!!Koosiek rób coś dzwoń do niego,bo mi wstyd spojrzeć mu w oczy!!!chciałam Ci pomóc,a teraz chowam sie przed sąsiadem bo mi poprostu wstyd!!!! Quote
wawer Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Na dłuższą metę... trudno to ogarnąć. Ja w najbliższym czasie nie będę raczej niczym dysponować, bo zima idzie i dom trzeba ogrzać (gazem), a to u mnie w tysiące wychodzi. Nie wiem, czy uda mi się coś uszczknąć, wątpię :(. Quote
koosiek Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 sylwiaso napisał(a):Tak zrobi, zobaczy do którego dnia im karma starczy,a potem rozliczy np.za pół m-ca 40zł Kochane cioteczki wczoraj rozmawiałam z sąsiadem ostatnie pieniązki dostał 5.09 80zł od Oleny84 na karmę i potem 10kg karmy też od Olenki!!!!Dług jest 760zł i już idzie następny miesiąc!!!Koosiek rób coś dzwoń do niego,bo mi wstyd spojrzeć mu w oczy!!!chciałam Ci pomóc,a teraz chowam sie przed sąsiadem bo mi poprostu wstyd!!!! Zadzwonię (zresztą nie ma numeru)i co powiem? Nie obiecam mu pieniędzy, jeśli ich nie mam... Przy ostatniej rozmowie mówiłam mu, jaka jest moja sytuacja i nic się od tego czasu nie zmieniło... Kończę bazarek ciuszkowy, w tygodniu znowu porozsyłam wątek - pod koniec miesiąca będę miała jakieś pieniądze. Naprawdę robię co mogę, żeby te pieniądze zdobyć... I naprawdę nie jest mi dobrze z taką sytuacją... Quote
koosiek Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Sylwiaso, powiedz mi proszę, ile oni ważą... Muszę wiedzieć, ile przelać za odrobaczenie, czy po jednej tabletce starczy... Quote
Olena84 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Niestety nie miałam dostępu do internetu w weekend (a to nowosc) i zabieram sie teraz za molestowanie ludzi chlpakami - ok 70 zaproszen, mam nadzieje, ze naprawde ktos zajrzy i wplaci choc jednorazowo. Zgadzam sie ze na dluzsza mete jest ciezko, zwlaszcza ze np damy rade to splacic w 3 miesiace a za 3 miesiace taki sam dlug:(, tez podzwonie do dt innych, moze jakis cud i ktos ich przyjmie za grosze, bo i tak siedza w naprade tanim dt, ale jest ich 2. Quote
romenka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Olena dostałam zaroszenie ale niestety finansowo nie pomogę...Może zrobić by bazarek na spłatę długu? Bez fantów same cegiełki jakieś? W tytule napisać że na spłatę długu koosiek, prosimy o litość nie tyle My co psy! Tutaj wszyscy mamy miękkie serca! Mogło by się udać! Albo jakiś bazarek na poduchę ;) już mam pomysł :) Ale ja się nim nie zajmuje od razu mówię bo do tej pory nie mogę nadrobić z dziećmi czasu jaki poświęciłam bazarkowi :) Quote
danka4u1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jestem na zaproszenie Oleny. Podajcie nr konta i dane do przelewu. Postaram się wspomóc psiaki , ale raczej jednorazową wpłatą. Przez wątek nie mam teraz czasu przebijać się, ale widzę, że sytuacja nie jest dobra....co dalej? Quote
sylwiaso Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ciociu Danusiu nie wiem nawet co pisać!bardzo Dziękuję w imieniu chłopaków przyjaciół naszej Florci! Quote
danka4u1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 sylwiaso napisał(a):Ciociu Danusiu nie wiem nawet co pisać!bardzo Dziękuję w imieniu chłopaków przyjaciół naszej Florci! Pisać dane do przelewu !!! Quote
kami_23 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Coś wpłacę, ale chyba dopiero 10 października bo jak na razie jestem spłukana... Quote
Olena84 Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Dziewczyny bardzo dziękuje, niestety dostałam wiekszosć odmów:(, no nic, bazarek to dobra rzecz, cos wymysle, kupno literek czy jakies tam;), no cos trzeba zrobic. Na nr konta czekam!!! Sylwus podawaj! Quote
ivette3 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Olena84 napisał(a):Dziewczyny bardzo dziękuje, niestety dostałam wiekszosć odmów:(, no nic, bazarek to dobra rzecz, cos wymysle, kupno literek czy jakies tam;), no cos trzeba zrobic. Na nr konta czekam!!! Sylwus podawaj! Olena84 przypomniała mi o Muszkieterach za co dziękuję. Niestety jestem z tych,którzy nie mogą pomóc finansowo a jedynie czasem dobrym słowem(szkoda,że tak niewiele mogę :( ) Psiaki cudne i jak wszystkie zasługują na szczęście.Gorąco życzę im i Wam tego . Quote
sylwiaso Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Już ciociu Danusiu piszę Ci na PW! Quote
Recommended Posts