Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Liczyłam na to, że uda się naleźć tymczasy... Zresztą dla Portosa znalazłam, dlatego został wykastrowany, a potem DT się wycofał... Dla Aramisa też miałam, ale sprawdziłam tą osobę i znalazłam ją na CK, więc odpadła (i niedługo później znalazła się tam ponownie).
Portosowi szykowała się dwa albo trzy razy wizyta przedadopcyjna... I nic z tego nie wychłodziło...

Tak pechowych psów chyba jeszcze nie miałam...

Posted

Jestem. Obecnie sama walcze z długiem kota którego mam na dt i musiał mieć amputowaną łapę(w moim podpisie jego wątek).
Będe zaglądać do chłopaków, jak ureguluje długi za swoje zwierzaki i tymczasy to obiecuję że wpłacę coś na chłopaków a teraz to tylko mogę zaglądać

Posted

Dziękuję, że zaglądacie! Już chyba tylko Sleepingbyday została z osób, które były na początku :( Nawet nikt już nie podnosi wątku :(
ALMA, to samo konto! Dzięki!
Olena, Ana666 - bardzo dziekuję!

Alabamka napisał(a):
zrobilam wydarzenie na facebook :) moze sie uda

Dzięki! A mogłabym prosić link?

Posted

koosiek napisał(a):
Mam Portosa, ale ze starymi zdjęciami. Pokombinuję zaraz coś ze zdjęciami od Figi.

To fajnie :) jakbyś zrobiła, ja chętnie porozwieszam u siebie w Poznaniu:)

Guest AnetaR
Posted

Niestety tylko podrzucę psiaki, niech się ktoś w końcu odezwie z ogłoszeń

Posted

Karme ktora bedzie mial nowy u Sylwiaso Falco, ktorego jej ostatnio przywiozlam bedzie dzielil sie z chlopakami, nie wiem na ile im to starczy i czy tak mozna, ale nie ma innej mozlwiwosci na razie:(.