Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figo to nieduży, niepozorny piesek . Nie najmłodszy ale w dobrej kondycji.
Figo ma ok 10 lat. Dzielnie czeka w schronisku już od dwóch lat. Przetrwał srogą zimę w lichej budzie i upalne lato. Wciąż czeka z nadzieją, jednak kolejna zima może być zbyt trudna dla staruszka.
To najtrudniejszy okres dla bezdomnych psów, co roku najstarsze i najsłabsze psiaki umierają zimą w schroniskach.
Figo marzy o ciepłym domku i kochającym właścicielu.
Piesek uwielbia kontakt z człowiekiem, będzie wiernym przyjacielem.

[FONT=Times New Roman]kontakt w sprawie adopcji: [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]tel. 607 488 598[/FONT]

[FONT=Times New Roman][FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Figo czeka już tak długo... bezskutecznie...[/FONT]

[FONT=Times New Roman]To niesamowite, jak silna musi być psia wiara... bo On wciąż jeszcze wierzy, że ktoś zwróci na niego uwagę...[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Za każdym razem, gdy wejdzie się do Jego boksu, podbiega, prosi o choćby odrobinę czułości...[/FONT]
[FONT=Times New Roman]a do wyjścia odprowadza wciąż tym samym wzrokiem "ja wiem, że musi tak być, będę czekać ile trzeba..."[/FONT]
[FONT=Times New Roman]...a ile jeszcze będzie musiał czekać ?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]10 lat to dla psa nie mało... Zostało już tak niewiele czasu na pomoc... [/FONT]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][SIZE=5][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][/FONT]

Posted

Figuś w towarzystwie Aster, niegdyś w jednym kojcu, dziś Aster szczęśliwa u Jurosi, a Figo i Ares nadal czekają na swój dom

Figuś to wesoły piesek, nie wygląda na swój wiek, bardzo inteligentny, bystry, bardzo szybko nauczył się ubierać szelki, ale nie zawsze toleruje inne pieski. Kochany Figuś czeka na ciepły domek. Uwielbia się tulić.

Posted

Figo czeka już tak długo... bezskutecznie...
To niesamowite, jak silna musi być psia wiara... bo On wciąż jeszcze wierzy, że ktoś zwróci na niego uwagę...
Za każdym razem, gdy wejdzie się do Jego boksu, podbiega, prosi o choćby odrobinę czułości...
a do wyjścia odprowadza wciąż tym samym wzrokiem "ja wiem, że musi tak być, będę czekać ile trzeba..."

...a ile jeszcze będzie musiał czekać ?
10 lat to dla psa nie mało... Zostało już tak niewiele czasu na pomoc...

Posted

Figuś mieszka w schronisku od 2009 roku, przynajmniej takie mam informację,
schronisko miejskie, warunki dobre, nie chodzi głodny - to pewne, ale czeka, czeka i czeka....
on naprawdę jest bardzo mądry, tak jakby wszystko rozumial, że tak musi być, że to na chwilę, że będzie lepiej,
mieszka z Areskiem, wcześniej była jeszcze Aster
jest bardzo żywotny jak na swój wiek,
no i oczywiście uwielbia pieszczoty i spacery