Szarotka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Aimez_moi']Powysylam dzis troszke zaproszen.......[/QUOTE] Ja jeszcze obiecalam kotom, ale Kleopatre tez trzeba rozeslac ..........i to koniecznie, bo tak tu pusto. Jestesmy tylko dwie na watku............... Quote
Szarotka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No jakos tlumu nie widze, ale z tydzien jeszcze i bede miala wiecej czasu. Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ja jeszcze tylko jutro druga zmiana i tez troszke popisze......caly tydzien w pracy .....ledwo sie napisze slowko i juz trzeba leciec...... Quote
piołun Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 byłam z Kleopatrą w niedzielę na spacerku, grzeczna bardzo, taka zapatrzona w dal, jakby miała mały kontakt, ale mnie dobrze nie znała, nie chodziłam z nią nigdy wcześniej, bardzo ładnie ubrała szelki, stanęła na dwóch tylnich łapkach jakby chciała mi pomóc w ubieraniu, wydaje mi się, że na jesień była z dwoma małymi szczeniakami, ale może mi się wydaje, muszę dokładnie wypytać przy następnej wizycie poproszę Lenurka żeby wstawiła tu jej zdjęcia z niedzieli Quote
Lenurek Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Niestety akurat Kleopatrze nie zrobiłam fotek:shake:, byłam wtedy w boksie z inną psiną... Ale może następnym razem się uda:lol: Całuski dla Kleo Quote
Aimez_moi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Super, ze opiekujecie sie Panienka.....:) Quote
Szarotka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Lenurek']Niestety akurat Kleopatrze nie zrobiłam fotek:shake:, byłam wtedy w boksie z inną psiną... Ale może następnym razem się uda:lol: Całuski dla Kleo Zrobcie malej dobre zdjecia, przydadza sie do ogloszen. Quote
piołun Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 my obie mamy problem z aparatem, zdjęcia nie są z najwyższej półki, ale ogłoszenia robimy pozdrawiam Kleusię i jej kolegę z boksu Karolka, podobny piesek do niej, tylko tak dwa razy większy, biedak mały cały się trzęsie, bardzo się boi, uspakaja się tylko, przy p. Witku, tj. opiekun w schronisku, wchodzi mu na kolana i się tuli bardzo biedny pieseczek musimy zrobić mu wątek Quote
Szarotka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kleo szkoda, ze jest nas tak malo na tym watku. Quote
piołun Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 będzie więcej zaraz roześlę wici, idę dziś do schronu zrobię zdjęcia Quote
ihabe Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Chcialabym bardzo w niedzielę przyjechać i mój mąż by porobił zdjęcia, a robi to dobrze:-) Czy w niedziele można przyjechać? Jesli nie jestem oficjalnym wolontariuszem schroniska lecz tylko człownkiem Braci Mniejszych to czy moge tam wejść? Czy ktos z Was tam bedzie? Quote
paulinken Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Jestem i ja u słodkiej małej. Wiadomo, jak trafiła do schroniska? Jak do dzieci? To jest ważne dla wielu osób czytających ogłoszenia. Quote
piołun Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ciotki, byłam u Kleosi, oczywiście bardzo grzeczna, wyjątkowo spokojny pies, ma dużo cierpliwości w sobie, ona jest dosyć grubiutka, musiałam szelki dwra razy powiększać bo się nie mieściła, zero zniecierpliwienia, nawet chciała mi pomóc, łapki tak ładnie ponosiła by się ubrać, na wybiegu puściłam ją swobodnie, bo chciałam jej zrobić zdjęcia, a ona tylko przy moich nogach, co ja się oddalam to ona z powrotem, bardzo spokojna, wyjątkowo, jak na psiaka ze schronu taka rozważna matrona dowiedziałam się takich informacji: ma około 3 lat, wysterylizowana do schronu trafiła 7 września 2010 r. p. kierownik jest po dłuższej nieobecności więc nie wiedziała nic bliższego o niej, nie wiedziała nic też o jej dzieciach, ale sprawdziłam na allegro, ma robione ogłoszenie przez Fundacje BUBU - i na jednym ze zdjęć jest z maluszkiem, mi się wydaje, że ona miała 2 małych trzeba zapytać Bubu jak to było moje zdjęcia są nie ostre, naprawdę złej jakości, nie mam sprzętu ale zamieszczę tu, żebyście zobaczyły jak jest mądrutka i spokojna Quote
piołun Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 zdjęcia z wątku zbiorowego Żywca Kleo jeszcze szczupła, tak to jest z nami kobietami, że w miarę upływu czasu tyjemy Quote
Recommended Posts