Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']Powysylam dzis troszke zaproszen.......[/QUOTE]

Ja jeszcze obiecalam kotom, ale Kleopatre tez trzeba rozeslac ..........i to koniecznie, bo tak tu pusto. Jestesmy tylko dwie na watku...............

Posted

byłam z Kleopatrą w niedzielę na spacerku, grzeczna bardzo,
taka zapatrzona w dal, jakby miała mały kontakt,
ale mnie dobrze nie znała, nie chodziłam z nią nigdy wcześniej,
bardzo ładnie ubrała szelki, stanęła na dwóch tylnich łapkach jakby chciała mi pomóc w ubieraniu,
wydaje mi się, że na jesień była z dwoma małymi szczeniakami, ale może mi się wydaje, muszę dokładnie wypytać przy następnej wizycie
poproszę Lenurka żeby wstawiła tu jej zdjęcia z niedzieli

Posted

[quote name='Lenurek']Niestety akurat Kleopatrze nie zrobiłam fotek:shake:, byłam wtedy w boksie z inną psiną... Ale może następnym razem się uda:lol:
Całuski dla Kleo

Zrobcie malej dobre zdjecia, przydadza sie do ogloszen.

Posted

my obie mamy problem z aparatem, zdjęcia nie są z najwyższej półki, ale ogłoszenia robimy

pozdrawiam Kleusię i jej kolegę z boksu Karolka, podobny piesek do niej, tylko tak dwa razy większy,
biedak mały cały się trzęsie, bardzo się boi, uspakaja się tylko, przy p. Witku, tj. opiekun w schronisku, wchodzi mu na kolana i się tuli
bardzo biedny pieseczek musimy zrobić mu wątek

Posted

Chcialabym bardzo w niedzielę przyjechać i mój mąż by porobił zdjęcia, a robi to dobrze:-)
Czy w niedziele można przyjechać? Jesli nie jestem oficjalnym wolontariuszem schroniska lecz tylko człownkiem Braci Mniejszych to czy moge tam wejść? Czy ktos z Was tam bedzie?

Posted

Ciotki,
byłam u Kleosi, oczywiście bardzo grzeczna, wyjątkowo spokojny pies,
ma dużo cierpliwości w sobie,
ona jest dosyć grubiutka, musiałam szelki dwra razy powiększać bo się nie mieściła, zero zniecierpliwienia, nawet chciała mi pomóc, łapki tak ładnie ponosiła by się ubrać, na wybiegu puściłam ją swobodnie, bo chciałam jej zrobić zdjęcia,
a ona tylko przy moich nogach, co ja się oddalam to ona z powrotem,
bardzo spokojna, wyjątkowo, jak na psiaka ze schronu
taka rozważna matrona

dowiedziałam się takich informacji:
ma około 3 lat, wysterylizowana do schronu trafiła 7 września 2010 r.
p. kierownik jest po dłuższej nieobecności więc nie wiedziała nic bliższego o niej, nie wiedziała nic też o jej dzieciach,
ale sprawdziłam na allegro, ma robione ogłoszenie przez Fundacje BUBU - i na jednym ze zdjęć jest z maluszkiem, mi się wydaje, że ona miała 2 małych
trzeba zapytać Bubu jak to było

moje zdjęcia są nie ostre, naprawdę złej jakości, nie mam sprzętu
ale zamieszczę tu, żebyście zobaczyły jak jest mądrutka i spokojna