giovanna_goldenka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 :-(:-(:-(:-(:-(:-( Jestem tu nowa i dopiero przeczytałam o Ozzym. Powiedzcie mi, dlaczego ona to zrobiła:sad::sad::sad: nie mieści mi sie to w glowie, Boże:-( Quote
nika28 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 giovanna_goldenka napisał(a)::-(:-(:-(:-(:-(:-( Jestem tu nowa i dopiero przeczytałam o Ozzym. Powiedzcie mi, dlaczego ona to zrobiła:sad::sad::sad: nie mieści mi sie to w glowie, Boże:-( Mi też mi się to nie mieści w głowie :placz: Quote
Moniek193 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ozzy moj kwiatuszku moje sloneczko slicznotko:-(To najbardziej wstrzasajaca opowiesc jaka slyszalam i ..... dlaczego dlaczego?????? Za co?? Biegaj sobie szcesliwy za TM i nigdy prze nigdy nie obwiniaj siebie nawet jesli zrobila to ...za twoj wybryk,psote :-( Wiedziales ze czlowiek jest dla ciebie jedyna nadzieja na lepszy los dlatego nie miales wyboru ZAUFALEŚ, przykro mi:placz: Quote
Pusiaczka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Z tego co czytałam to ten potwór nie został ukarany :shake: ludzie nie mają serca:shake: Ozzy pamiętaj że ja zawsze pamiętam o tobie bo ta sprawa jaka nastąpiła bardzo mnie wkurzyła że ludzie są tacy okrutni Quote
Moniek193 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Za kogo sie wogóle ludzie uważaja ze robia takie rzeczy, przeciez to nie oni sa panami swiata i nie oni decyduja komu i kiedy przyjdzie odejsc z tego swiata:-( Quote
klamerka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Chociaż mało go osób znało Chociaż mało go osób widziało To wszystkich połączył nas. A kiedy odszedł, wszyscy zajęli się zdarzeniem. A kiedy odszedł, wszyscy zalali się łzami... --- Ozzy, przepraszam. Że nie potrafiliśmy Cię uchronić przed złem tego świata Boże wybacz nam! Quote
Jola_K Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ozzy, juz wkrotce mina dwa lata... pamietamy Quote
Ruth Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Cały czas pamiętam to wszystko :-(. ['] Obiecywaliśmy sobie, że będziemy robić wszystko aby takie bestialstwa były karane. Czy kiedyś wreszcie nadejdą czasy kiedy takie czyny będą traktowane poważnie i na odpowiednim poziomie? :-( Quote
Lionees Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Pan Bóg nie rychliwy,ale sprawiedliwy(mam nadzieję).Tylko dlaczego dopuszcza do takich rzeczy???:shake:.Dla Ciebie Ozzy [*] [*] [*]:-(. Quote
Moniek193 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ludzie którzy znencaja sie nad slabszymi to ludzie którzy chca byc wartosciowi. W taki sposób czują ze sa kims. Najczesciej wybieraja sobie bezbronne zwierze, male dziecko:-( Co siedzi w ich psychice ze widza tylko takie rozwiazanie by byc ,,kims":-(:-(?? Quote
Lionees Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ozzy dla Ciebie psinko [*] [*] [*] :-( Po raz kolejny... Quote
DariannaKrak. Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 nadal to przeżywam ...:shake: piesulku kochany .. Quote
Rinuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ozzy cały czas jesteś w naszych sercach...:-( Quote
mijakimi Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Słuchajcie a gdzie można znaleźć to w jaki sposób odszedł za TM? Dla ciebie OZZY (*) Quote
Moniek193 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Kiedys bylo konto na nk i tam ktos dokladnie wszytsko opisal ale nie wiem czy jeszcze jest:-( Quote
Agmarek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 mijakimi napisał(a):Słuchajcie a gdzie można znaleźć to w jaki sposób odszedł za TM? Dla ciebie OZZY (*) Logowanie do nasza-klasa.pl Wpisz poprostu Ozzy Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nie wiem jak wy, ale ja wciąż płacze, jak o tym pomyśle, nawet teraz... Ozzy, piesku, mam nadzieję, że czuwasz nad wszystkimi psiakami, które chca kochać, jak Ty. Przepraszam, że jestem człowiekiem, przepraszam, że jestem jednym z ludzi, z ludzi, ktorzy Cię zabili Quote
Dacote Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nie wiem nic o Ozzym. Wiem tylko, że został zamordowany. To dla Ciebie Ozzy: Żyj ze swoimi zmarłymi braćmi i z również zmarłym psem cioci. W wciąż trwającej dla mnie żałobie - Tosa_Inu&Husky Quote
Recommended Posts