Jump to content
Dogomania

Ozzy - Pozegnanie

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giovanna_goldenka napisał(a):
:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Jestem tu nowa i dopiero przeczytałam o Ozzym. Powiedzcie mi, dlaczego ona to zrobiła:sad::sad::sad:
nie mieści mi sie to w glowie, Boże:-(

Mi też mi się to nie mieści w głowie :placz:

• Posted

Ozzy moj kwiatuszku moje sloneczko slicznotko:-(To najbardziej wstrzasajaca opowiesc jaka slyszalam i ..... dlaczego dlaczego?????? Za co?? Biegaj sobie szcesliwy za TM i nigdy prze nigdy nie obwiniaj siebie nawet jesli zrobila to ...za twoj wybryk,psote :-( Wiedziales ze czlowiek jest dla ciebie jedyna nadzieja na lepszy los dlatego nie miales wyboru ZAUFALEŚ, przykro mi:placz:

• 3 weeks later...
    Posted

Z tego co czytałam to ten potwór nie został ukarany :shake: ludzie nie mają serca:shake:
    Ozzy pamiętaj że ja zawsze pamiętam o tobie bo ta sprawa jaka nastąpiła bardzo mnie wkurzyła że ludzie są tacy okrutni

• Posted

Chociaż mało go osób znało
    Chociaż mało go osób widziało
    To wszystkich połączył nas.

A kiedy odszedł,
    wszyscy zajęli się zdarzeniem.
    A kiedy odszedł,
    wszyscy zalali się łzami...

---

Ozzy, przepraszam. Że nie potrafiliśmy Cię uchronić przed złem tego świata

• Boże wybacz nam!

• Posted

Cały czas pamiętam to wszystko :-(.
    [']
    Obiecywaliśmy sobie, że będziemy robić wszystko aby takie bestialstwa były karane. Czy kiedyś wreszcie nadejdą czasy kiedy takie czyny będą traktowane poważnie i na odpowiednim poziomie? :-(

• 3 weeks later...
    Posted

Ludzie którzy znencaja sie nad slabszymi to ludzie którzy chca byc wartosciowi. W taki sposób czują ze sa kims. Najczesciej wybieraja sobie bezbronne zwierze, male dziecko:-( Co siedzi w ich psychice ze widza tylko takie rozwiazanie by byc ,,kims":-(:-(??

• 1 month later...
    • 2 weeks later...
    • 1 month later...
    • 5 weeks later...
    Posted

Nie wiem jak wy, ale ja wciąż płacze, jak o tym pomyśle, nawet teraz...
    Ozzy, piesku, mam nadzieję, że czuwasz nad wszystkimi psiakami, które chca kochać, jak Ty. Przepraszam, że jestem człowiekiem, przepraszam, że jestem jednym z ludzi, z ludzi, ktorzy Cię zabili

• 2 months later...
    Posted

Nie wiem nic o Ozzym. Wiem tylko, że został zamordowany. To dla Ciebie Ozzy:

Żyj ze swoimi zmarłymi braćmi i z również zmarłym psem cioci. W wciąż trwającej dla mnie żałobie - Tosa_Inu&Husky