Guest kobikowa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ozzy zaufałeś człowiekowi, który okazał się potworem, miałeś nadzieję, na lepsze życie i co w zamian otrzymałeś? Czasami wstydzę się tego, że jestem człowiekiem :(. Dla Ciebie piesku {*} {*} {*} Quote
nathaniel Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 "Odszedłeś w słońcu , tak nagle, że nawet nikt nie zdążył zamyślić się.... " Dżem MAm żal do siebie, po przeczytaniu pewnego postu Emira (o ulotkach ) doznałam wrażenia DEJA VI . Gdzieś juz kiedys to czytałam, to oczywiście nie możliwe , może gdyby wcześniej ten post sie pojawił... Nie to nie ma sensu.... Przykro mi Ozzy. Ps. Uspokujmy się i nie piszmy gróźb pod adres A, ona to czyta! Quote
K@tk@ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ozzulku, biegaj szczęsliwy, bezpieczny i zdrowy za TM ... Tam nigdy nie dotknie Ciebie taka krzywda, jak tutaj, tam nie doznasz bestialskiego traktowania oraz ogromu cierpienia i bólu... Tak starsznie mi przykro, że spotkała Ciebie taka tragedia. Do końca zycia będę Ciebie nosiła w sercu i nigdy nie zapomnę... Przepraszam, za nibyludzi, ktorzy Ciebie zamordowali [*] [*] [*] Quote
misiunia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Bądź szczęsliwy tam po drugiej stronie Ozzy My tutaj bedziemy pamiętać Quote
iza_g Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ozzy - przepraszam, że Cię zawiedliśmy ... Biegaj już zdrowy i na zawsze szczęśliwy za Tęczowym Mostem... Tam nie dopadnie Cię już żadne ludzkie zło..... Dla Ciebie piesku ['][']['] Quote
Murphy Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Za Tęczowym Mostem Ozzuniu będziesz już zawsze szczęśliwy i nie spotka Cie żadna krzywda. Na zawsze pozostaniesz w naszych sercach, śpij spokojnie pieseczku [*] Quote
Martula_G Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ['] Dla Ozzy'ego.... Pamiętamy, na zawsze.... Quote
tkacka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ...nie zapomne nigdy twego zimnego ale suchego nosa, lapki, ktora mnie zaczepiales...oczu, patrzacych z wielkim cieplem na ludzi, ufnosci, jaka obdarzyles nas obie...spokoju jaki roztaczales wokol siebie...zaufania, milosci i ciepla...nie zapomne nigdy... ...nigdy... ...bedziesz jednym z tych oddanych na zawsze... Quote
sota36 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ozzy - Sloneczko Ty nasze dogomaniackie - badz tam szczesliwy i pozdrow nasze wszystkie psy! Quote
boksiedwa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [*] :( spij spokojnie wolny od bólu i tego parszywego swiata podłych ludzi Quote
Mośka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :-( brak słów, Ozzuniu to dla Ciebie (*) (*)(*) Quote
HuSkYdIaNa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ozzy zawsze będę o tobie pamiętam nigdy nie usunę banera o tobie na naszej galerii:(Pozdrów wiesz dobrze kogo!!Tęsknimy za nimi i za Tobą też(*) [*] Quote
Kora- Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ozzy [*] Byłeś wielkim przyjacielem, zaufałeś niestety niewłasciwej osobie która Ci krzywdę wyrządziła... Biegaj radośnie po Tęczowym Moście ;) Quote
Rasowa Haszczara Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 (*)(*)(*) Ozzy... Oby tam gdzie jesteś było Ci lepiej niż tu, na Ziemi. Odszedłeś tak nagle, ale na zawsze zostaniesz w naszej pamieci.... Na zawsze. . . Śpij spokojnie. Quote
Arlene Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [*] Ozzy - mogłeś wieść piękne życie jak z bajki... Niestety - ludzkie okrucieństwo nie pozwoliło Ci na to. Za Tęczowym Mostem jesteś już zdrowy i szczęśliwy. Czekaj tam na nas - Twoich przyjaciół. Quote
Recommended Posts