Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BUDRYSEK']fotki

https://picasaweb.google.com/100670203894003030220/Hoteloanie7Maj2011?authkey=Gv1sRgCKqMkd-x-ffD8AE#

ALLEGRO TALESA http://allegro.pl/tales-piekny-dostojny-przyjaciel-i1606491892.html

Uploaded with ImageShack.us

Jak widać,Talles nadal ma problemy z lambriami... teraz został zmieniony lek, bo poprzedni okazał się nie skuteczny...

[SIZE=4]Talles bardzo prosi o pomoc... [SIZE=5]szczególnie w ogłaszaniu!
....żaden hotel nie zaopiekuje się psiakiem tak jak PRAWDZIWY dom...JEGO dom!

...mam nadzieję,że nikt nie będzie miał pretensji,że do ogłaszania Talesa wykorzystane zostanie jego allegro.

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Andzia - kolezanka z zywieckiego schronu, sa razem w hotelu

ALLEGRO ANDZI http://allegro.pl/piekna-dama-duza-wesola-sunia-andzia-i1541976329.html

Pomóżmy także koleżance Talesa- pięknej Andzi. Ona także zasługuje na swój ciepły i opiekuńczy dom... troskliwego człowieka!
Jeśli możecie pomóżcie ogłosić i tę panienkę!

Posted

[quote name='_bubu_']Budrysek - karusiap oburza sie bo piszecie nie potwierdzone informacje a ludzie czytający to wyciągają błędne wnioski. I to nie tylko chodzi o hotel.
Tales nie pojechał do strix nie dlatego , że nie toleruje psów bo sie mu w hotelu pogorszyło tylko nie przepada za kotami a w tamtym domu są koty i strix sama zrezygnowała aby nie ryzykować jeśli nie uda się ich przyzwyczaić.
Mam wrażenie , że na tym wątku jest pisane wiele rzeczy tylko po to aby nas krytykować.
karusiap bardzo mi pomaga doglądając Talesa w hotelu, wiem , że zawsze mogę liczyć na jej pomoc inaczej Talesa nie wysłałabym poza Bielsko. Wiem , że jest w dobrych rękach i jesteśmy na bieżąco w kontakcie.
Przepraszam karusiap, że musisz jeszcze się denerwować.
Informacje o Talesie wpisujemy na bieżąco na wątku ogólnym , link w moim podpisie.

Miałam na FB pytanie o Talesa- jak reaguje na koty. Podałam odpowiedź zgodnie z powyższą informacją bubu.To jeszcze nic konkretnego...ale zawsze jest nadzieja...

Posted

olalolaa napisał(a):
Zdaje się że byłam dla Talesa na wizycie p/adopcyjnej :( jaka szkoda że sie rozmyślili ehh.. zapisuje sobie.

Rzeczywiście szkoda,że Tales nie ma swojego domu... bardzo by się psiakowi przydał!
Fajnie,że jesteście- Tales nas jeszcze potrzebuje!
Olalolaa, ale miejmy nadzieję,że nic straconego- może szybko pojawi się cudny dom i będziesz mogła już ostateczny sprawdzić:lol:???...trzymam za to mocno kciuki!
Dziś odświeżyłam gumtree Talesa...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Rzeczywiście szkoda,że Tales nie ma swojego domu... bardzo by się psiakowi przydał!

A wiecie cos na ten temat dlaczego sie rozmyślili? Dowiedzieli sie że pies jest chory czy jak? To byli bardzo fajni ludzie, dom dla psa wymarzony..

Posted

olalolaa napisał(a):
A wiecie cos na ten temat dlaczego sie rozmyślili? Dowiedzieli sie że pies jest chory czy jak? To byli bardzo fajni ludzie, dom dla psa wymarzony..

Niestety nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć...

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Boziu......jak Tales marnie wyglada......
Danavas lada chwila przesle pieniadze z bazarku i swoja i moja deklaracje na chlopaczka.....

Dzięki dziewczyny... przydadzą się bardzo!Lamblie trzeba skutecznie wytępić!

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Boziu......jak Tales marnie wyglada......
Danavas lada chwila przesle pieniadze z bazarku i swoja i moja deklaracje na chlopaczka.....

no jak tylko dostane wpłaty..już lada dzień myślę....