Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teles ma wyniki bardzo dobre!!!!!!!! Chłopak jest zdrów!!! Teraz żeby ten stan sie utrzymywał chłopak potrzebuje odpowiedniej karmy, na którą niezbytnio nas stać :(
Dodatkowo chłopak będzie ogłoszony w dzienniku!!! mam nadzieję, że będzie odzew!! :)

Posted

necianeta89 napisał(a):
Teles ma wyniki bardzo dobre!!!!!!!! Chłopak jest zdrów!!! Teraz żeby ten stan sie utrzymywał chłopak potrzebuje odpowiedniej karmy, na którą niezbytnio nas stać :(
Dodatkowo chłopak będzie ogłoszony w dzienniku!!! mam nadzieję, że będzie odzew!! :)

niech mu ktoś zrobi ogłoszenia na cafeanimal to jest taki sprytny portal który losowo wybiera ogłoszenia i dodatkowo je drukuje w darmowych gazetach rozdawanych na mieście....

Posted

kopiję z gł wątku

_bubu_ napisał(a):
Tales ma dobre wyniki, lamblie i pasożyty ujemne, nareszcie.. Teraz najważniejsza dobra karma, najlepiej jakiś Royal, a jeszcze lepiej Royal Intestinal, jelita muszą się zregenerować.
Paczkę Royala dostanie od holly101 - bardzo dziękuję ! :) Oczywiście potrzeba więcej bo przy tak dużym psie karma schodzi w strasznym tempie.
Niedługo Tales ma być w Dzienniku Polskim , to dla niego duża szansa aby znaleźć dom..

Posted

Lili wysłałaś może już tą paczkę? bo nie wiem czy pytać na poczcie...podczas remontu odcięliśmy sobie dzwonek...heheeheh i zanim nie kupię bezprzewodowego listonosz mi ściemnia że był ale dzwonił i nie schodziłam...potem zostawia na wycieraczce awizo.....wiatr zawieje i już go nie ma.......więc nie wiem czy latać na pocztę pytać....

Posted

danavas napisał(a):
Lili wysłałaś może już tą paczkę? bo nie wiem czy pytać na poczcie...podczas remontu odcięliśmy sobie dzwonek...heheeheh i zanim nie kupię bezprzewodowego listonosz mi ściemnia że był ale dzwonił i nie schodziłam...potem zostawia na wycieraczce awizo.....wiatr zawieje i już go nie ma.......więc nie wiem czy latać na pocztę pytać....

Aga, ta Ciotka co miała słać fanty sama wystawiła z nimi bazarek na FZL a nie konkretnie na Talesa :-(

Posted

Lili8522 napisał(a):
Aga, ta Ciotka co miała słać fanty sama wystawiła z nimi bazarek na FZL a nie konkretnie na Talesa :-(

Ale spoko luz majonez, proszę się nie denerwować. Dopilnuję tego, żeby te pieniążki w 1 kolejności poleciały na Talesa :)

Posted

[quote name='Lili8522']Aga, ta Ciotka co miała słać fanty sama wystawiła z nimi bazarek na FZL a nie konkretnie na Talesa :-([/QUOTE]
aha...kurde...no to klops....a to ja poczekma az do mnie ta druga paka dojdzie...pozbieram to co mam od aimez i innej ciotuni i wystawie bazar...