zuzlikowa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='BUDRYSEK']fotki https://picasaweb.google.com/100670203894003030220/Hoteloanie7Maj2011?authkey=Gv1sRgCKqMkd-x-ffD8AE# ALLEGRO TALESA http://allegro.pl/tales-piekny-dostojny-przyjaciel-i1606491892.html Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jak widać,Talles nadal ma problemy z lambriami... teraz został zmieniony lek, bo poprzedni okazał się nie skuteczny... [SIZE=4]Talles bardzo prosi o pomoc... [SIZE=5]szczególnie w ogłaszaniu! ....żaden hotel nie zaopiekuje się psiakiem tak jak PRAWDZIWY dom...JEGO dom! ...mam nadzieję,że nikt nie będzie miał pretensji,że do ogłaszania Talesa wykorzystane zostanie jego allegro. Quote
zuzlikowa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='BUDRYSEK']Andzia - kolezanka z zywieckiego schronu, sa razem w hotelu ALLEGRO ANDZI http://allegro.pl/piekna-dama-duza-wesola-sunia-andzia-i1541976329.html Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pomóżmy także koleżance Talesa- pięknej Andzi. Ona także zasługuje na swój ciepły i opiekuńczy dom... troskliwego człowieka! Jeśli możecie pomóżcie ogłosić i tę panienkę! Quote
olalolaa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Zdaje się że byłam dla Talesa na wizycie p/adopcyjnej :( jaka szkoda że sie rozmyślili ehh.. zapisuje sobie. Quote
Aimez_moi Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Boziu......jak Tales marnie wyglada...... Danavas lada chwila przesle pieniadze z bazarku i swoja i moja deklaracje na chlopaczka..... Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='_bubu_']Budrysek - karusiap oburza sie bo piszecie nie potwierdzone informacje a ludzie czytający to wyciągają błędne wnioski. I to nie tylko chodzi o hotel. Tales nie pojechał do strix nie dlatego , że nie toleruje psów bo sie mu w hotelu pogorszyło tylko nie przepada za kotami a w tamtym domu są koty i strix sama zrezygnowała aby nie ryzykować jeśli nie uda się ich przyzwyczaić. Mam wrażenie , że na tym wątku jest pisane wiele rzeczy tylko po to aby nas krytykować. karusiap bardzo mi pomaga doglądając Talesa w hotelu, wiem , że zawsze mogę liczyć na jej pomoc inaczej Talesa nie wysłałabym poza Bielsko. Wiem , że jest w dobrych rękach i jesteśmy na bieżąco w kontakcie. Przepraszam karusiap, że musisz jeszcze się denerwować. Informacje o Talesie wpisujemy na bieżąco na wątku ogólnym , link w moim podpisie. Miałam na FB pytanie o Talesa- jak reaguje na koty. Podałam odpowiedź zgodnie z powyższą informacją bubu.To jeszcze nic konkretnego...ale zawsze jest nadzieja... Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 olalolaa napisał(a):Zdaje się że byłam dla Talesa na wizycie p/adopcyjnej :( jaka szkoda że sie rozmyślili ehh.. zapisuje sobie. Rzeczywiście szkoda,że Tales nie ma swojego domu... bardzo by się psiakowi przydał! Fajnie,że jesteście- Tales nas jeszcze potrzebuje! Olalolaa, ale miejmy nadzieję,że nic straconego- może szybko pojawi się cudny dom i będziesz mogła już ostateczny sprawdzić:lol:???...trzymam za to mocno kciuki! Dziś odświeżyłam gumtree Talesa... Quote
olalolaa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 zuzlikowa napisał(a):Rzeczywiście szkoda,że Tales nie ma swojego domu... bardzo by się psiakowi przydał! A wiecie cos na ten temat dlaczego sie rozmyślili? Dowiedzieli sie że pies jest chory czy jak? To byli bardzo fajni ludzie, dom dla psa wymarzony.. Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 olalolaa napisał(a):A wiecie cos na ten temat dlaczego sie rozmyślili? Dowiedzieli sie że pies jest chory czy jak? To byli bardzo fajni ludzie, dom dla psa wymarzony.. Niestety nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć... Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Aimez_moi napisał(a):Boziu......jak Tales marnie wyglada...... Danavas lada chwila przesle pieniadze z bazarku i swoja i moja deklaracje na chlopaczka..... Dzięki dziewczyny... przydadzą się bardzo!Lamblie trzeba skutecznie wytępić! Quote
Aimez_moi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Caly czas mysle o chudzielcu....wyglada marnie......:( Quote
danavas Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Aimez_moi napisał(a):Boziu......jak Tales marnie wyglada...... Danavas lada chwila przesle pieniadze z bazarku i swoja i moja deklaracje na chlopaczka..... no jak tylko dostane wpłaty..już lada dzień myślę.... Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Dziękuję,że jesteście z przystojniakiem... ta nostalgia jego oczu podbiła mnie już dawno!...a elegancja fiutra- ach, urokliwy smarkacz! Quote
Aimez_moi Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Jestesmy i o zdrowie chlopaczka pytamy........ Quote
otita Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Aimez_moi napisał(a):Jestesmy i o zdrowie chlopaczka pytamy........ Dołączam się do pytania! Quote
Aimez_moi Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Oj jest sie w kim zakochac......ma urode Talesik......:) Quote
Aimez_moi Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Przypominamy Talesa.......i kolezanke sliczna......:) Quote
Aimez_moi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='BUDRYSEK']smutno :( :([/Q Bardzo smutno......:( Quote
danavas Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 poszedł przelew 112 zł z bazarku plus deklaracja Aimez_moi za maj i kwiecień 20 zł, deklaracja danavas za maj 10 zł razem 142 zylki:) Quote
Recommended Posts